Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska2

Jak w orginalny sposob powiedziec mezowi ze bedzie nas troje

Polecane posty

Gość mamuska2

Jak wy to powiedzialyscie a moze jak byscie o ty powiedzialy to nasze pierwsze dziecko wiec chcialabym jakos tak orginalnie mu o tym powiedziec

Gość łączenie tematów
21:08 Atka1972 moze przy kolacj ale takiej dobrej 21:09 oracle nie mam pojęcia, ale gratuluje ! Życzę dobrej ciązy i szczęśliwego porodu. __________________________________________ Jezus: "Moje Serce tęskni za każdą duszą." (12.10.89) Prorockie orędzia Pokoju i Miłości "PRAWDZIWE ŻYCIE W BOGU" www.marzena164.com . 21:09 tu się spytaj. http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=10 21:15 Papużka Serdeczne gratulacje Ja powiedziałam w dniu imienin to był prezent dla niego ucieszył sie bardzo. Pozdrawiam " Nadzieja - to szansa na nowe życie " GG - 10180754 21:17 bvgigy powiedz po prostu, ze dzisiaj chcesz sprobowac dla odmiany z nim i jego najlepszym kolega 21:17 iwan A może podczas uroczystej kolacji we dwoje wreczyc pudeleczko z malutkimi rozowymi bucikami . Powinien zaskoczyc

sama cos wymysl ! jak Ci ktos \"sprzeda\"swój pomysł nie bedzie orginalnie ....:):)

Zbliżają się Walentynki.....może jakiś prezent? pomysł (zgapiony z innego forum) koszulki z napisem \"Będę tatą\" a dla rodziców/teściów \"Super babcia\" \"Super dziadek\". Mozna takie koszulki zamówić w necie na stronach ze śmiesznymi koszulkami, a nawet wykonują je wg. naszego projektu. lub pomyśl o wręczeniu świeżo upieczonemu Tatusiowi małych bucików / skarpetek / śpioszków wraz z testami pozytywnym obwiązanymi kokardką - czyli \"bez zbędnych formalności\" :D Dla mnie ten pomysł jest.. rozczulający ;) lub wymalowany w motyw dziecięcy kubek z napisem \"będę tatą\"

Gość Kobieto, jak chcesz leczyc swo