Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleństwoAGI

On wyjedzie ... i zapomni ze istnialam

Polecane posty

:(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((

Gość zgryźliwa stara..............
Pomogły Ci te emotki czy jak?:O

Gość chocolateee
a nie mozecie razem wyjechac ?

Gość chocolateee
Czasem slowa przeradzaja sie w czyny ;)

jesli jest prawdziwa milosc to przetrwa wszystko.... jednak pewien facet powiedzial, ze jakby mial wychechac to zostawilby dziewczyne z ktora by byl, w sumie u sie nie dziwe bo stwarza chore zwiazki np. dziewczyna ma mu puszczac syg z domu ze siedzi w tym domu a sie nie szlaja nigdzie. tylko ze to wg mnie brak zaufania ale to juz inny temat...

Gość paese
ale dlaczego tak myslisz. a dlugo z nim jestes?

Gość paese
a wyjezdza gdzies za granice czy wyjezdza po prostu do innego miasta??? a przez 4 miesiace mozna sie naprawde zakochac i nigdy nie wiadomo jak to dalejsie potoczy. poza tym jak mezczyzna mowi to tak bedzie, to kobiety raczej nie potrafia sie okreslic :)

podczas weekendow jest super .... lecz w tygodniu juz niebardzo ....nasze rozmowy na GG koncza sie tylko na paru zdaniach ....

Gość wikuska2
nie zapomni jak kocha prawdziwie to sciagnie cie do siebie i bedzie tak jak dawniej

...a moze to wina moja podswiadomosci.... naprowadza mnie na ta droge co nie trzeba ...a moze poprostu zapytac wprost ,,,tylko jak?? ....ehhh

Gość odkochana
do =JA= Ty przestań do czorta ciezkiego z tymi przystojniakami bo juz nie mogę tego czytać 😠 Kompleks masz czy co, ze tak ciągle o tych przystojniakach nawijasz? A moze Ty gejem jesteś?

Gość paese
ale on juz podal ci jakis termin wyjazdu??? wiesz kiedy planuje swój wyjazd?

Gość paese
czy narazie to są słowa rzucone na wiatr, i on sam jeszcze nie wie...

Gość paese
rozumiem ze wyjezdza za granice, skoro ma ciebie sciagnac???

Gość paese
przestan tak mowic pewnie jestes mloda, ładna i całe zycie przed toba, a ty sie martwisz jakis facetem, takich jest miliony na swiecie jak on :)

Gość czarna bluzka
maleństwo...pogadaj znim o tych swoich obawach..ja z moim anwet 3 miesiace nie ejstem a gadam o sparwach waznych i niewanych i tez mam ta ze nan g nam sie gadka nie klei tylkoz e my na gg to gadamy raz na 2 tyg bo zazwyczaj..tzn codziennie ejstem u niego po kilka godzin i spedzmay duzo czasu...sa kłotnie, sa wyrzuty, sa moje łezki czasem..ale jednak postawiłam na sczerosc i gadanie..o wszyskim..o tym co boli, czego sie boje, co mnie zastanawia..jak najabrdziej.....

ja jestem w zwiazku na odleglosc widzimy sie raz na pare m-cy ale bardzo sie kochamy codziennie gadamy przez skypa i nawet mi przez mysl nie przeszlo zeby sie obejrzec za innym (jemu tez nie - za inna)

Gość czarna bluzka
tez mam ta ze nan g nam sie gadka nie klei = i tez tak mam ze nam na gg sie gadka nie klei ;)