Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sia cha

Kto jest samotny w ten wieczór?

Polecane posty

Gość mmmw
Downka.... Razem oczywiście A osobno też fajnie przez telefon... Spróbuj może polubisz.. Mężczyźni kochają różności...i ja kocham to też

yyyyyy....chyba sie nie zrozumialysmy ale niewazne.....A ile najdluzej bylas z facetem?

Gość mmmw
I właśnie tak napisałam że głębokie w tym sęsie... Teraz już cię rozkminiam... Ty dopiero zajarzyłaś moją wypowiedz...::):):):)

:)pozno juz jest...kazdemu sie moze zdarzyc:P no wiec ile najdluzej z kims bylas?

Gość mmmw
pół roku straconego czasu...wydawało mi się że go kocham a on mnie ...bo drzwi mi otwierał...

Gość mmmw
...............?..................

Gość mmmw
🖐️

Gość mmmw
Fajnie się z wami dyskutowało to pa pa pa p a

z tymi drzwiami to miala byc jakas zlosliwosc co do mojej wczesnijezej wypowiedzi?Grrrrr....a myslalam ze sie dogadamy..... A pol roku to naprawde nieduzo..seryjnie powinnas byla sprawdzic czy gdyby nie seks to cos by bylo;/Takie zycie....za latwo dostal co chcial i moze juz mu nie zalezalo......?

Gość taka druga
a ja jestem zawsze smutna :) tak mówią

Gość i mi tez jest smutno

Gość taka druga
czemu ci smutno, Jedna?

Gość taka druga
a tobie I MI?

Gość i mi tez jest smutno
jestem sama od zawsze... smutno mi troche z tego powodu:( nie wiem czy jeszcze kiedykolwiek kogos znajde, by chociaz twarza twarz z kims porozmawiac o polnocy

bo nikt o mnie dzis nie pamieta tzn nie ten co powinien :( i taka czuje sie samotna i mi smutno :( a Tobie dlaczego?

hej dziewczynki wczoraj wymieklam i zasnelam przed kompem. cio do tego seksu to chcialam wam powiedziec ze jestem dziewica. i to nieprawda ze teraz chlopcy to tylko szukaja kobiet ktore im przyjemnosc dadza bo po co komu w przyszlosci kobieta ktora niewiadomo z iloma spala takie jest moje zdanie. ja dzisiaj znowu samotnie bede siedziala z ksiazką do fizykoterapii i wkuwala na jutrzejsze zaliczenie. dzieki za rady moze jeszcze na jakims topiku sie spotkamy. buziaczki i pozdrawiam

Hello Marcia21...Widze że dyskuja się rozwinęła :) Uuu uczyć się musisz - no to powodzenia :D Ja lece do sklepu po jakieś zakupy...ciał aaaa zaczerniłam się ale to cały czas ja :D

Gość -samotny Jim
przeczytałem co stworzyłyście jak sobie poszedłem i naszło mnie jedno spostrzeżenie z którym chciałbym się podzielić. Pisała mmmw żeby ustawić faceta do pionu :D - rozśmieszyło mnie to bo kiedyś kumpela powiedziała mi takie coś "kobiety szukają ideału i jak go znajdą to próbują go zmienić aby móc na niego narzekać ;). Wewnątrz jednak jego zmiany nie pragną ale chcą sprawdzić czy on ma silną wolę i czy rzeczywiście jest ideałem. Dlaczego? Bo kobiety takie są - przebiegłe, zmienne i zawsze pragną czegoś innego niż mają." Trochę smutne ale chyba prawdziwe. pozdrawiam :) i życzę udanego życia, może się jeszcze kiedyś zobaczymy :D

niestety niektorzy jeszcze ferii nie maja tylko sesje. strasznie mi sie nie chce uczyc. dopiero co z lyzew wrocilam. a tak poza tym to skad jestescie bo ja z wawy. pozdrawiam i milego dnia zycze

tak pytam bo 100km od wawy mam rodzine tylko ze na polodnie niedaleko Radomia