Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sia cha

Kto jest samotny w ten wieczór?

Polecane posty

->hough .....jestesmy mega szczesciarami ze mamy te swoje drugie poloweczki ale powiem wam szczerze ze odkad go mam chyba coraz czesciej tak wlasnie sobie narzekam na facetow.....ale lepiej miec chociaz na kogo ponarzekac....:)a wady ma kazdy i tylko od nas zalezy czy nauczymy sie kochac pomimo ich:)

Gość mmmw
Trzeba trochę olać przystoppwać i niech sie martwią gdzie my jesteśmy a co....!!! My też mamy przecież znjomych..od co ..:)

Gość sia cha
Marcia21 - no gdyby Twój tak postąpił no to na ideał trafiłaś :) Nie kłuciłam się bo nie lubie jak trwamy w takim czymś a że jest mi przykro to napewno wie jesteśmy ze sobą 4 lata więc chyba jakoś przetrwam..

Gość sia cha
mmmw - no pewnie że mamy :) Tyle, że gdybym ja miała wybierac pomiędzy "moim" a przyjaciółmi wybrałabym to pierwsze...

a tak w ogole to teoretycznie powinnysmy sie zdobyc na spontanicznosc ale wole zeby to byla spontanicznosc z mojej strony jako ze lubie sie podobac i chyba zawzse chociaz te 15 minut by sie zdalo na zebranie sie do kupy:P Ale nie mialabym nic przeciwko zeby kiedys z samego rana obudzil mnie smsik ze np za 40 minut jest pociag nad morze.....za 30 minut jestem po ciebie a za 40 godzinki siedzimy na plazy...no,nie protestowalabym za bardzo:)

Gość mmmw
Nie powinniście sie godzic z tą sytuacją tylko pokazać że to boli .. Im trzeba w prost bo inaczej nie da rady oni nie czytają między wierszami tak jak my ... Ja to już rozgryzłam ..:) Powiedzieć w oczy a zrozumieją...!!!

Gość sia cha
*angel*- Nom. Ludzie miewają większe problemy... :/

Gość sia cha
Downka - Marzenia się spełniają - pamiętaj :)

ja swojego znam 5 lat i duzo osob mowi mi ze trafilam na ideala ale ostatnio zastanawiam sie czy on mowi mi o wszystkim i czy zawsze prawde jeszcze teraz tym bardziej gdy sie zareczylismy.

:) Oby....ostatnio zaostalam zapytana co chcialabym na osiemnache(to juz za 49 dni!!) to wlasnie powiedzialam ze chcialabym jakas niespodzianke ale nie chodzi o rzecz tylko o jakies wydareznie..jakies wyjscie albo mega wyprawe niespodziankowa albo po prostu pojscie w jakies ladne miejsce zeby poogladac razem gwiazdki...moje kochanie ptrzemyslalao i powiedzialo ze ma juz pomysl:) Nie moge sie doczekac:)

Gość mmmw
Widzę że założycielka to romantyczka...:) I jeszcze jedno ..facet jak by to przeczytał o tej wycieczce 40 minut i tak dalej ....i tak by nie zauważył że to romantyzm otacza

->Marcia21 a skad obawy ze nie mowi ci wszystkiego?Aidealki sie zdarazaja naprawde...trzn takie troszke porysowane te idealki ale zdarazaja sie-wiem bo samam mam takiego na skladzie:P

Gość sia cha
Marcia21 - zareczyliście się - super, gratuluję. A co do Twoich wątpliwości to powinnaś je jak najszybciej rozwiać...

->mmmw ale to nie on ma w tym iwdziec cos romantycznego...wystarczy ze ja bede sie cieszyc:P:P:P Egoistka:P

Gość sia cha
Downka - to jesteśmy w podobnej sytuacji - wiekowej :P

Gość mmmw
Downka....! Nie znam nie wiem ... Ale myślę że jak nie podsunełaś pomysłu to się zawiedziesz z niespodzianki...:(

->sia cha:) o jak milo..a Ty kiedy osiemnacha? Ej poczekaj,czy mi sie wydaje czy mowilas ze jestes ze swoim facetem 4 lata??Niezle...to sie rzadko zdarza zeby w naszym wieku jakis zwiazek przetrwal az tyle..w koncu od czasu w ktorym sie poznaliscie pewnie bardzo sie zmieniliscie oboje...zatem bardzo bardzo gratuluje ze az tak dlugo jestescie razem i ze umieliscie dojrzewac razem:)Well done ,moja droga

Gość sia cha
mmmw - oj...Bądźmy bardziej optymistyczne :)

Gość mmmw
Pisze tak jesteście młodziutkie naiwne i głupie... Ja rówieśniczka...lecz doświadczona...! Oczywiście bez urazy....🌻

teoretycznie niespodzianka bedzie mniejsza ale z drugiej strony jakby mial wydawac ieniazki na cos co owszem bedzie mi sie podobac bo bedzie od niego ale bedzie niepotrzebnym wydatkiem to wole miec chociaz wspomnienia ladne....a poza tym wierze ze on jednak wymysli cos takiego ze i tak bede zaskoczona...juz nie raz tak bylo wiec wierze ze i teraz sie postara:)A jak nie,to miesiac po mnie sa jego urodziny to sie odpowiednio odwdziecze:P

Gość sia cha
Downka - Ja w czerwcu... Dziekuję za miłe słowa:) To był, jest i mam nadzieję że będzie facet mojego życia...

Gość sia cha
*angel* - Hehe no to powiem,że trójkącik :P

Gość mmmw
Oczywiście optymizm swoją droga ..

Gość jabcbnddh

Gość sia cha
mmmw - kurcze tylko nie glupiutkie :P