Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sia cha

Kto jest samotny w ten wieczór?

Polecane posty

jak by to bylo cos malego to bym sie nie przejmowala ale niestety jest odwrotnie

Gość sia cha
mmmw - heh czemu niby ma być nieatrakcyjny odrazu? Poprostu nie znalazł jeszcze odpowiedniej kobiety i tyle . Znam wielu przystojniaków, którzy są samotni bo czekają na tą naj...

Gość mmmw
Marcia widzę że lubisz byc oszukiwana co...? Popraw mnie jak się mylę...:)

Gość -samotny Jim
mmmw - odp. na stronie wcześniejszej :) tylko szybko przeskoczyliście na nową stronę ;)

Gość sia cha
Marcia21 - Kurcze. Może jednak powinnaś pogadać z nim jeszcze raz, innych sposobów rozwiązania Twojego problemu nie widzę :/ Ale mam nadzieję że wszystko się ułoży po Twojej myśli...

mmmw niestety nie lubie byc oszukiwana jezeli chodzi o wazne sprawy

mmmw sorki ze tak powiem ale skoro masz 18 lat i 9 zwiazkow za soba to chyba zbyt glebokie to one nie byly....nie zawsze ilosc=jakosc wiesz??Moze po prostu jeszcze nie trafilas na kogos kogo na prawd zdazylabys poznac bo gdyby tak sie doliczac to zbyt dlugo z zadnym z tych 9 to chyba nie bylas....

Gość mmmw
Sia cha czy jak tobie tam ...:0 Przystojniak nie siedzi w domu tylko wyrywa laski... A ty chyba też nie jestes za ładna jeżeli twierdzisz że fajni naprawdę fajni siedzą w domu...

Gość samotna jestem
Ach wy tu o jakichś osiemnastkach...A ja też jestem dziś bardzo samotna:(

Gość sia cha
mmmw - !!!!! (nie no nie będę się denerwować) 1,2,3,4,5,6... Forum jest po to żeby wyrażac swoje poglay ja mam takie jakie mam , podobnie z doświadczeniami.... Ludzie są różni ja znam takich TY innych...

tylko nie wiem czy jestem gotowa na az tak powazna rozmowe bo niedawno jedna taka z nim przezylam coprawda smsowo ale byla do bolu.

nie o 18 tylko sie zlozyla ze wszystkie w tym amym wieku:P mmmw,_ chyba czas cie kopnac w dupe bo zaczynasz tu ludziom wrzucac;/

Gość sia cha
Marcia21- Zrób to wtedy kiedy będziesz gotowa, gdy będzie Ci się tak wydawało nie ma co nic na siłe probować bo tak nie wyjdzie...

->Marcia21 jesli juz chcesz z nim rozmawiac to badz naprawde szczera zebys potem nie zalowala ze vczegos nie powiedzialas..ale nie atakuj go,po prostu powiedz jak sie czujesz i SLUCHAJ tego co on ma do powiedzenia....i bedzie dobrze,naprawde:) W ciagu ostatniego miesiaca mialam wiecej takich szczerych rozmow niz przez cale swoje zycie do tej pory wiec chyba nabralam wprawy;/

Gość -samotny Jim
18 lat - hmm to ja idę za młodzi jesteście dla mnie ;)

mmmw - to już teraz przesadziłaś!! tutaj rozmawiają kulturalni ludzie i kt sie tu nie bedzie przechwalał ile miał zwiazków! 9 zwiazków w takim czasie? Szanuj sie dziewczyno i nie obrazaj autorki topiku,bo nie dorastasz jej do piet !!

a poza tym twoj facet musi byc nprawde spoko skoro z nim juz tyle jestes wiec czego sie boisz?To nadal twoje kochanie,znasz go,wiesz zcego sie mozesz spodziewac wiec powiem to jeszcze raz-nie pekaj:)

Gość mmmw
Fakt nie były długie ale dogłębnie uczuciowe... I nie idę na ilość ale oni niestety tacy są..korzystają z życia a ja im tez nie chcę pozostać dłużna... Młodość i wdzięk trzeba wykorzystać za młodych lat a nie spocząć na jednym ...totalny bezsens A młode związki hm... nie znam takiego który by przetrwał na dłuższą metę nawet po ślubie czy dziecku...Znam takich.. A młodość jest po to żeby sie kształcić i brać z życia co najlepsze ...od co dziewczyny ...Później tylko starość a czas leci oj leci.......

->mmmw czyli jednak twoje zwiazki nie byly glebokie...jesli masz takie podejscie to chyba nie bardzo sie angazowalas w te zwiazki;/ a poza tym nawet bedac na maksa zakochana jakos umiem korzystac z zycia-jedno nie wyklucza drugiego

i chyba tak bedzie trzeba zrobic poczekac na odpowiednia chwile i powaznie pogadac zanim bedzie za pozno

Gość mmmw
Ja tylko piszę co myślę moje zdanie ...takie prawo nikogo nie obrażam tylko zadaje pytania a na nie sie odpowiada...to kultura tego wymaga A w dupę mnie nie kopniesz bo nie dosięgniesz...i to ty w tym momencie mnie obraziłaś...!!! D.....

Gość sia cha
Tak zupełnie z innej beczki - Wiecie co...Fajnie tak czasami wygadać się komuś kogo zupełnie nie znamy.Porozmawiać o kłopotach i radościach...

Gość sia cha
uuu trochę nerwowo się zrobiło - spokojnie kobietki :)

->mmmw to nie mialo cie obrazic tylko przywrocic do porzadku.... zgoda?

Gość sia cha
Ale Downka ma rację. To,że jest się z kimś nie musi ograniczać , my nie rezygnujemy z życia tylko czerpiemy z niego to co najlepsze - miłość...

Gość mmmw
A jeżeli chodzi o szacunek to szanuję się aż do bólu... To niektórzy faceci nie szanują tego co mają u swojego boku...

->mmmw moze i masz racje....zastanawia sie czasem jak to sie dzieje ze dwoje ludzi zakochuje sie w sobie.....czy przy sprzyjajacych warunkach kazde dwie osoby mozna w sobie rozkochac?Bo ja nie wiem jak to ze mna i z moim wyszlo.....Ani on nie sadzil ze cos z tego bedzie ani ja....tak po prostu wakacyjnie zeby miec sie do kogo na plazy poprzytulac.....i jakos tak wyszlo:)

tak to forum jest dla mnie bardzo ważne,dużo osób mi tu pomogło w takich codziennych problemach :) fajnie miec takie wsparcie innych ludzi