Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sia cha

Kto jest samotny w ten wieczór?

Polecane posty

Gość mmmw
zgoda....D. Lecz do porządku to ty swojego mężczyznę ustaw ... Nie mnie ja mam głowę cały czas na karku i jestem osobą prawdomówna choc nieraz do bólu ale tylko szczere słowa z moich ust wychodzą nic więcej...

Gość sia cha
Downka - heh wiesz co ja też poznałam mojego w wakacje :) coś za dużo wspólnego ze sobą mamy :P

Gość mmmw
Miłość ...tak tak a później maluteńka zdrada przez pomyłkę To nie dla mnie poczekam na bardziej dojrzałych mężczyzn ...mam jeszcze trochę czasu...:)

Gość sia cha
hehe - bratnie dusze że tak powiem :P

->mmmw a jak go ustawic?Pracuje nad nim i mysle szczerze mowiac ze to nie jest tak ze go sobie wychowuje czy cos ale mysle ze pod niekotrymi wzgledami sie zmienil..nawet jesli chodzi o taka pierdole jak przepuszczanie mnie pierwszej w drzwiach...ja to lubie i on chyba zauwazyl i awsze tak robi...gupi przyklad ale jakze trafny:0 ->sia cha powiedz mi jeszcze ze znacie sie od 1 lipca a zaczne jakis przekret podejrzewac:P

Gość mmmw
Ja też poznałam w tamtym roku wakacyjna miłość ...ale jak przez sie mówi wakacyjna.. Na wakacjach się kończy...:)

Gość sia cha
mmmw - wiesz co nie wiem do czego zmierzają Twoje wypowiedzi. Ok uważasz że jesteś bardziej doświadczona wporządku, ale jeśli ja jestem z kimś 4 lata to chyba coś znaczy...prawda? I nie rezygnuje z przyjaciół, szkoły itp. , poprostu cieszę się z tego co mam i tyle ...

Gość sia cha
Downka - 14 lipiec. Mama nadzieję że Cię uspokoiłam :P :)

u nas nie mialo byc zadnej miloci.ja uznalam ze zawsze za bardzo sie nastawiam ze cos z tego bedzie i zwykle bylam zawiedziona a tu prosze....mysle ze udalo sie dzieki temu ze zadne z nas nie kombinowalo jak kon pod gore tylko po prostu:) Najcudownijesze jest to ze z kazdym dniem kocham go coraz bardziej...jak to mozliwe?I nadal tak samo zakochana jak na poczatku...moze on na mnie jakis urok rzucil albo co:p

->sia cha ufff:P Hehe a ja nawet chyba mmmw rozumiem....jak sie nikogo nie ma to nie trudno zlapac faze ze milosc generalnie to nie istnieje ze to tylko kwestia czasu i ze predzej czy poznije i tak sie rozpadnie i ze w ogole to zaden facet na mnie nie zasluguje......Czekamy na ksiecia z bajki?

Gość mmmw
D.... Dziewczyno to twoje życie .twoje błędy kiedyś albo je poprawisz albo tak zostanie... Mi każdy jeden otwiera drzwi bo takie są przystojniaki ... Chcą zaimponowac jak my im... Lecz to tylko chwila ,,u niektórych dłuższa ,u niektórych krótsza Ucz sie ucz nie tylko w liceum ale i życia bo nauka do życia prywatnego za bardzo sie nie przydaje...

Gość sia cha
mmmw - jej... Może lepiej jak nic nie napiszę...

->mmmw chyba zaczynasz mnie wkurzac...jesli irytuje cie to ze innym sie dalo a tobie nie to sory ale schowaj sobie swoje przekonania i daruj sobie....to ze mialas 9 facetow to nie swaidczy o tobie ze jestes w jakikolwiek sposob lepsza...jakby sie zaglebiac w szczegoly to tez by mi z 10 wyszlo ale liczy sie to co jest teraz....Boshe...

Gość mmmw
TAAAK czekamy na księcia z bajki... Mam prawo...mnie wszyscy sorry prawie wszyscy chcą to jak mogę odróżnić miłość od sexu może mi któraś odpowie co...?

Gość sia cha
Downka - spokojnie :D

-> mmmw jak odroznic milosc od seksu?Oslabilas mnie teraz.....faktycznie jestes doswiadczona;] zalezy ktora czescia ciala odczuwasz emocje:p A tak seryjnie to nie dawaj faceowi ktorego dopiero co poznalas....jak po kilku miesiacach nadal bedzie toba zainteresowany to chyba faktycznie juz milosc:P

Gość mmmw
D..... Co się tak unosisz i denerwujesz to tylko forum.... I nie chodzi mi o to że wam zazdroszczę bo nie mam czego ja się jeszcze uczę i nie mam czasu żeby mnie facet ograniczał w czasie wolnym na który sie tak staram..... Jak już pisałam na razie sobie z miłością odpuściłam... chce sie wyszaleć do póki mogę...Później mąż i pieluchy ...jeszcze będzie na to czas dopiero 19 lat żyję na tym świecie ...chyba wystarczy argumentów co!!!!!!!!!!!!!!

Gość sia cha
mmmw-Hmmm... to chyba Ty nam powinnaś to powiedzieć w końcu "doświadczona jesteś"

Gość sia cha
mmmw - a żyj sobie jak chcesz... Tylko dlaczego tak negatywnie reagujesz na każdą wypowiedź - z reszta Twoja sprawa...

->sia cha dokladnie to samo powiedzialam ->mmmw i to nie ja zaczelam sie wkurzac,o sory a tak swoja droga to poczulam sie jak jakos mega konserwatywnie jak uslyszalam dziewczyne 19 letnia ktora pyta jak odroznic milosc od seksu......moze dinozaur jestem ale za to romantyczny....czekalam tak dlugo jak tego potrzebowalam zeby zaczac sie kochac ze swoim facetem;/

Gość sia cha
Żegnam - gdybym już się nie odzywała ... Downka, Marcia21, *angel*,mmmw - dziękuję i pozrdawiam Miło było...

Gość mmmw
NO nie bo padnę..... TO ty z nim po bułki tylko chodzisz....:) Nie daję wszystkim tylko tym co chcę ... Sorki chyba na topik dziewic trafiłam :):):):):):) Nie wiem czy wiesz....D... ale kota w worku się nie kupuje A facet chce doświadczoną a nie mozolną niezdarną w łóżku ...bo poszuka nowej bardziej figlarnej...:):):) I nie bież tego do siebie i sie nie denerwuj od razu...TO moje zdanie.. I spytaj się chłopaka czy by chciał dziewice (kłodę co leży i nic nie robi)....czy dziewczynę dającą mu przyjemność ... A swoją drogą bez sexu nie ma miłości i odwrotnie..

Gość pier5577dolisz głupoty

Gość mmmw
sia cha trzymaj się ciepło i dużo miłosci życzę..🌻

dziewica to nie to samo co kloda nie wiedzaca nic o swojej seksualnosci moja droga...to chyba cos nie wtenczas....a czy ty sie urodzilas rozdziewiczona?Czy po prostu tak rozbudzona seksualnie ze od razu wszystko wiedzialas?Do pewnych rzeczy dochodzi sie tylko razem i skad wiesz ze to co podzialalo na jednego faceta podziala tez na drugiego?Bardzo wiele sie od swojego faceta...A ty chyba tez nie od razu jak poznalas faceta to zaraz po buziakowaniu wskoczylas mu do lozka prawda?Wzajemne poznawanie sie jest bardzo ok...no,o ile nie trwa za dlugo

Gość mmmw
nie pierdole to życieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

a jesli ty jedyne co poza seksem robisz ze swoim facetem(ktorego btw nie masz....hmmmmmmm) to chodzenie po bulki to ci serdecznie gratuluje..mowilas cos o tym ze twoje zwiazki byly glebokie tak?Chyba zaczynam rozumiec w jakim sensie glebokie.... i sie ie denerwuj,TO tylko moje zdanie:)