Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sia cha

Kto jest samotny w ten wieczór?

Polecane posty

Gość sia cha

Kto jest samotny w ten wieczór? Weźcie tych facetów bo wszystko psują... :/ (Chociaż tak prawde mówiąc nie wiem czy dałabym radę żyć bez nich, a tak dokładniej bez tego jednego.) Cały wieczór zaplanowany a tu nagle jeden telefon(kolega) psuje wszystko! Urodziny ma , i trzeba wszystko rzucic no i lecieć - a niech leci ja zostałam w domu... :/

Gość sia cha
up up

Gość nie rań
bo pjdziesz do piekła!

Gość Downka
niestety faceci maja inny system wartosci i niestety czesto nie ejstesmy tam na pierwszym miejscu;/Takie to juz zycie niesprawiedliwe jest

Gość sia cha
Ładniejszy - no nie powiedziałabym. A że wybrał kolege to też się dziwię :P

Gość a ja swojego
dzisiaj zostawilam i tez siedze sama :(

Gość sia cha
Downka - moim zdaniem to oni czasami nie potrafią się zachować odpowiednio do sytuacji...

hej tez sama siedze w ten wieczor bo moj narzeczony mieszka odemnie 120 km dalej i widujemy sie tylko co dwa tygodnie

Gość sia cha
No to jest już nas dwie. W końcu w dwójkę raźniej.

Gość sia cha
Marcia21- ja z moim widuję się w weekendy a teraz jest w domu bo mu się sesja skończyła i miał trochę przerwy i dlatego jest mi tak smutno w końcu nie mam go na codzień i chciałabym żeby był przy mnie gdy tylko mamy troszkę więcej czasu :/

Gość Downka
juz jestesmy trzy wiec juz calkiem wesolo:P Tez nie znosze jak juz sie przygotuje na spotkanko,wszystko sobie zaplanuje a potem sie okazuje ze on myslal ze to nie dzisiaj albo ze dzisiaj musi zostac w domu bo go praca wzywa albo inne rownie gupie sranie w banie;/ Niestety naleze do osob ktore uwielbija miec wszystko zaplanowane a moje kochanie dokladnie odwrotnie-najchetnije to by mi wyslala smska ze za 10 minut bedzie i ja mam siedziec albo biec do domu i czekac....grrrrrr......

Gość sia cha
Skąd ja to znam...

ja ze swoim tez bym mogla widywac sie co tydzien ale jestem na zaocznych. a nie mogl Ciebie zabrac do tego kolegi??

Gość sia cha
Marcia21 - Pewnie że mógł mnie zabrać ale dobrze wie że ja tego kolegi nie toleruje , znaczy no jak się przez przypadek spotkamy to nie uciekam na drugą stronę chodnika... Taki nie w moim typie w ogóle ;/

Gość sia cha
*angel*- :)

pewnie sia cha myslala ze jak powie ze nie idzie to ze on tez nie pojdzie..tez bym tak zrobila a on pewnie zrobilby tylko smutna minke i przeprosil i..wyszedl...grrrrrr......Ktos chyba musi facetom wytlumaczyc ze to oni sa dla nas a nie my dla nich:)

Gość mmmw
Tyle nas jest ... Ja też sama mój u kolegów...

Gość sia cha
Downka - może gdzieś głęboko w serduszku miałam na to nadzieję... no ale on uparciuch więc wyszło jak wyszło...

Gość hough
widzę że topik skupił tych którzy są sami a nie samotni tak to i ja jestem sama, mój facet jest na wyjeździe ale cóż to w porównaniu do prawdziwej samotności, gdy nawet nie ma się za kim tęskniC czy na kogo złościC? myślę że jesteśmy i tak szczęściarzami

Gość mmmw
Downka/....... A kto im to powie jeżeli oni twierdzą że nic złego nie robią:(

Gość sia cha
*angel* - no ja myśle :D

a to troche niezbyt postapil jak wiedzial ze za nim nie przepadasz. moj by raczej ze mna zostal mam taka nadzieje ze tak by zrobil bo chyba bym sie z nim o to poklucila

najgorsze jest chyba to ze ja od razu sobie wkrecam ze pewnie kolega jest ciekawszym zajeciem i ze juz go nudze i w ogole AAAAAA!!! Ja to zawsze wykorzystuje okazje zeby sie z nim spotkac..nawet jak mam duzo nauki i malutko czasu to najwyzej siedze potem po nocy i nadrabiam ale nie odmowie mu spotkania....moze w tym tkwi bląd?

Gość mmmw
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............. Co za samotne życie kobiety.............:(

Gość sia cha
hough - masz racje. Jednak nieoczekiwane 'wyjścia' nie działają na mnie najlepiej (i chyba nie tylko na mnie )