Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpisujcie proszę

Nawilżająca pomadka lub balsam, który dodatkowo barwi usta

Polecane posty

Gość wpisujcie proszę

j.w.

Gość BeataB-jow
Nivea -velvet rose (delikatny słodki połysk rozowego) -strawberry (jeju zapach cudowny-czerowny leciutko usta) -rosse (perłowy róż na ustach) -wiśniowa (dość wyrazny czerwien) No ja te polecam bo je stosuje... a ładna tez dawniej była taka rozowa z avonu slicznie pachniala i wygladala...a swego czasu w avonie był taki błyszczyk-pomadka z serii dla dzieci..to był ideał -cudny zapach smak i wyglad ale juz nie ma :( Ale szczerze polecam te z nivea (cena ok.5,50zł-6,50zł)

Gość wpisujcie proszę
dzięki:) a coś poza nivea?

Gość magda17061993
Najlepiej zapytaj w sklepie kosmetycznym. Poproś o pomadkę nawilżającą a zarazem koloryzującą, sprzedawczyni napewno coś ci doradzi :)

Avene - barwi na srebrno-biało. Takie \"mroźne\" usta wychodzą. Średnio mi się to podoba, ale może Tobie akurat ? Bebe - perłowo różowa - na perłowo różowo. Kiepska.

Gość pomadki nivea to kit
twarde i wysuszają usta.

Gość Lupinka
Ja bardzo polecam balsam z oriflamu jest swietny barwi usta na delikatny róz. Taki w białym opakowaniu ;)

Gość POLECAM BALSAM
z avonu do ust - kosztuje w promocji okolo 12 zl i jest swietny - do wyboru jest roz braz i cos tam jeszcze. Ja mam braz i barwi moje usta na zlotawy perlowy kolor - super jest! innych nie stosowalam kolorow

Gość po pierwsze takie balsamy
i pomadki najczęściej daja megatandetny, różowy albo perowy efekt:o Po drugie, zarówno Oriflame, Avon jak i Nivea to gówno.🖐️

Gość BeataB-jow
nivea uzywam od...hmm nawet nie pamietam z juz dobre 4 lata.... i pierwszy raz spotykam sie z okresleniem ze sa do kitu czy cos a że twarde-lekkie przegiecie własnie sa super...co do pomadek BEBE czy jakos tak to mnie szczerze nieodpowiadaja tzn. nie ten zapach... w sklapech napewno ci cos doradza a zaloze sie ze nie pomina w doradzaniu nivea bo jest naprawde dobra

Gość chapstick są niezłe
ale nie wiem czy barwią usta, chyba tylko truskawkowa.