Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makaronkaLalala

dzis ostatni YASMIN a jutro NOVYNETTE..boje sie ich i ogolnie pare pyt mam

Polecane posty

Gość makaronkaLalala

CZESC! PRZEZ ROK BRALAM YASMIN ALE WYWOLALY U MNIE SKUTEK UBOCZNY-STRASZNIE WYLATYWALY I WYLATUJA MI WLOSY:/ LEKARZ ZLECIL MI ZMIANE NA TABLETKI O MNIEJSZEJ ILOSCI HORMONOW - CZYLI NOVYNETTE. DZIS BIORE 21-WSZA TABLETKE YASMIN A JUTRO, TAK BEZ PRZERWY, MAM ZACZAC NOVYNETTE... BOJE SIE TROCHE... NIE WIEM JAK MOJ ORGANIZM ZAREAGUJE I BOJE SIE POWIEKSZENIA PIERSI,,, TYLE TEGO JUZ DZIEWCZYNY PISALY O TYM!!:( NIE WIEM JAK Z TYM PLAMIENIEM BEDZIE, CZY DOSTANE W DNIU W KTORYM ZAWSZE DOSTAWALAM OKRES PRZY YASMINIE, CZY PRZEZ Cly miesciac NAWET MOGE MIEC PLAMIENIE? JAKIE JESZCZE MIALYSCIE SKUTKI UBOCZNE???? JAK KTORAS W WAS TAK MIALA TO PISZCIE, WSZYSTKO!!!! POZDROWKI

novynette to moje pierwsze tansy. ogolnie jestem bardzo zadowolona, wlosy mi po nich nie wypadaja na bank, piersi sie troche powiekszyly na poczatku ale potem jakos zeszlo. bradzo duzo dziewczyn je stosuje i wiekszosc jest zadowolonych.

Gość zara22
Czesc.ja biore novynette i rowniez nie mam zadnych skutkow ubocznych.fakt piersi sie troche powiekszyly ale nieduzo.zreszta z tego akurat jestem najbardzioej zadowolona:)nigdy nie brlalm innych tabletek ale kiedys chcialam przesunac okres wiec nie zrobilam przerwy 7 dniowej.jakos tydzien przed kolejnym okresem pojawilo sie plamienie i trwalo juz do kolejnego okresu.tak wiec tydzien plamienia i potem zwykly okres:(ale tak przewaznie jest.pozdrawiam.

Gość makaronkaLalala
dzieki za info wlasnie mnie bardzo martwi to ze wielu dziewczynom powieksza sie biust ... a ja tego nie chce:( i tak mam za duzy i to stanowczo! :( po jakim czasie tabletek moge zauwazyc np powiekszenie bioustu lub przytycie? po yasmin nie tylam itp, tylko mam teraz straszne klopoty z wlosami, w sumie z ich coraz mniejsza iloscia... :/ boje sie tych novynette.... ale musze sprobowac... jak zaczne tyc i zwieksza mi sie piersi od razu je odstawie,,, ale czy po odstawieniu one sie zmnijesza, tzn wroca do poprzedniego rozmiaru... wiem ze nioe urosna mi zaraz o 2,3,4, rozmiary ale ja sie boje nawet minimalnego powiekszenia... :(;/. pozdrowki

Gość zara22
mysle ze to zalezy od organizmu.ja wcale po nich nie przytylam wiec ty tez nie musisz.co do piersi to sa troszke wieksze ale ja ogolnie mialam zawsze dosc male wiec moze u ciebie one sie juz nie powieksza.nie pamietam zbytnio po jakim czasie sie powiekszyly ale mysle ze tak po 3 miechach gdzies.