Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta_j00000

pomocy!!!!!! potrzebna piosenka

Polecane posty

Gość marta_j00000

witam;) ostatnio u koleżanki na weselu usłyszałam świetną piosenkę,której znam tylko tekst,pomóżcie w znalezieniu tytułu i wykonawcy..bardzo chciałabym mieć ja tekst 1 leci tak: Ty dziewczyno nie będziesz już sama, z Tobą ten, z którym pójdziesz przez świat.Za to jutro rozstaniesz się z mamą, z marzeniami dziecięcych swych lat. Co nam raj, gdy jesteśmy we dwoje. Duet serc nam powie bez słów, że od dzisiaj tyś mój a ja twoja i że jutro uśmiechniesz sie znów. Cały świat, nam do stóp w rytmie walca wirując się ściele. Czy to sen, że ten ślub, to kochanie jest nasze wesele. Czy to łza w oku twym czy to blask tych obrączek co złocą nam dłonie. Kiedy walc, jeszcze raz złączy nas świat pomieści się w białym welonie. Młode lata i dni samotności, słoną dzisiaj ulecą jak dym. Tylko miłość się w sercu rozgości, z losem splecie sie dobrym i złym. Swych rodziców ucałuj przed progiem, w białej sukni wybierasz się w dal, Żegnaj młodość lecz witaj mój drogi, dziś wesele więc zanurz ten żal. Cały świat nam do stóp, w rytmie walca wirując się ściele, czy to sen, że ten ślub, to kochanie jest nasze wesele. Czy to łza, w oku twym czy to blask, tych obrączek, co złocą nam dłonie. Kiedy walc, jeszcze raz złączy nas, świat pomieści się w białym welonie. Tyle dni, ile gwiazd wciąż przede mną, biały welon przemieni się w sny. Jutro radość, bo będziesz już ze mną, blask mych oczu odmieni złe dni. Lecz obiecaj że w naszej podróży, nie zawahasz się nie zgubisz mnie. Wole twe ciepłe dłonie od róży, wszystkie chwile poświęcić ci chcę. Cały świat, nam do stóp w rytmie walca wirując się ciele. Czy to sen, że ten ślub, to kochani jest nasze wesele... natomiast 2 to była przy podziękowaniu dla rodziców i tam było cos takiego: Mamo nie wróci nigdy to co było mamo zachowam w sercu Twoją miłość mamo tak bardzo brak mi ciepła twoich rąk tato nie wróci nigdy to co było tato zachowam w sercu Twoją miłość tato tak bardzo brak mi ciepła twoich rąk pomóżcie..

Gość mój jest szmaciarzem
nie masz google?

Gość kruszynaaa
sliczne te słowa tez bym chciała wiedziec jaki jest tytuł i wykonawca :)

Gość kruszynaaa
a niby jak maja tu google pomóc????????????? cała piosenke mam wpisac????? po tym cos wymysliła to nawet nie chce mi sie z Toba rozmawiac (pisze do MOJ JEST SZMACIARZEM )

wystarczy jak wklepiesz kawałek np. Ty dziewczyno nie będziesz już sama i wciśniesz szukaj ale w sumie nie powinnam ci pomagać, bo nie doceniasz jak kto ci pomaga

Akcent - Mamo nie wróci nigdy to co było (z płyty Gwiazda)

Gość kruszynaaa
dzieki za pomoc! ale wiesz co zastanow sie co Ty robisz , chodzi mi o to co wymysliłac przeciez to moga czytac dziewczyny która naprawde znalazły sie w takiej sytuacji wchodza na forum zeby sie wygadac aby ktos je wysłuchał i pomog.A coraz wiecej takichktóre wymyslaja sobie cos dla jaj, zeby sie posmiac?? miło Ci było tak zartowac jeszcze z tym ze chorowałas długo???? to juz była lekka przesada nie zycze Ci sie ale jak kiedys cos zlego Cie spotka to moze wtedy pomyslisz o tym co tu pisałas na zarty bo moze tak byc ze kiedys przyjdzie ktos na to forum kto naprawde bedzie potrzebował pomocy a nitk nie pomoze bede kazdy bedzie myslał ze znowu sobie jaja jakas robi!! jeszcze raz dziekuje za pomoc

Gość kruszynaaa
dzieki

ja na forum nie bede szukać pomocy

Gość kruszynaaa
ok ale nie mysl tylko o sobie ! sa takie osoby które tu wchodza własnie po to zeby sie wygadac

Przecież nikogo nie obśmiałam. Wymyśliłam historię, to w sumie pisarzy też można by było zlinczować, bo wymyślają różne tragedie...więc niech ich to również spotka. Nie przesadzajmy.

A więc jak wejdzie sobie taka dziewczyna z podobnym problemem to poczyta i przeczyta wasze rady i o so ci chodzi.

Udanego ślubu.

Gość kruszynaaa
jaja sobie robiłas z osob które wzieły to na powaznie i próbowały Ci jakos pomoc, doradzic

No i doradziły, chwała im za to.

Korona im z głowy spadła?

Gość kruszynaaa
dzieki jeszcze raz za pomoc

Gość kruszynaaa
ja spadam paa

Prosze.

Gość EXTRAPOTRAWA
Szlagiermaszyna albo coś z disco polo.

Gość marta_j00000
dzieki za pomoc:) mam google ale nie mogłam tego znaleźć ,ale jak dla ciebie to był jakiś problem to mogłas wogóle tu się nie udzielać:]

Gość marta_j00000
mój jest szmaciarzem

nie bardzo rozumiem, przecież udzieliłam odpowiedzi, nie ma to jak ciągłe wyrzuty ludzi

Gość marta_j00000
ok dobrze.. ponawiam prośbę o tą pierwsza piosenkę..zna ją ktoś?

Gość justynka26
ta druga piosenka to piosenka grupy Akcent pt MAMO

Gość a kto wie
jaka to piosenka dość powolna i przewijają się słowa " (ona)jemu przeznaczona" tyle niestety pamiętam poza tym że się prawie popłakałam gdy młodzi do niej tańczyli i w google tego nie znajdę bo próbowałam kilka razy:(

inna podobna,bardzo ladna :) Czerwone Gitary Na nasze wesele Na nasze wesele zajedzie kareta Zaprzężona w białe konie A pierwszym drużbą będzie poeta - Gitarę chwyci w dłonie By śpiewać piękne wiersze o Tobie Jakich ja śpiewać nie umiem. Potem ja Ciebie wezmę na ręce Zaniosę tam bis Gdzie szczęścia będzie najwięcej. Weźmiemy z sobą jedynie tom wierszy - Niczego więcej nie chcę Gdy w lesie na łące usłyszę wśród świerszczy Twoje i moje serce. Będziemy sami jak Adam i Ewa: Raj odkryjemy na nowo. Ja będę Ciebie nosił na rękach I śpiewał że bis Na świecie jest tyle piękna. http://www.wrzuta.pl/audio/8FzXHMxcus/na_nasze_wesele

a piosenke nr 1 magdalene pietruczak znalazlam w google. wystarczy odrobine sie wysilic i poszukac. da sie. 🖐️

Gość nnnaaatttaaallliiiaaa
Mam ogromna prosbe- moglby mi ktos przeslac na meila piosenke Magdaleny Pietruczak ,,nasz slub"" ?? bardzo prosze i z gory dziekuje :*