Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ika0011

mamy z Podlasia-są takie?

Polecane posty

zakładając ten topik mam nadzieję że pogadam z mamami z podlasia mam nadzieję że takie się znajdą,zakładając poprzedni topik , borykając się z problemem pampersowym zetknęłam się z bardzo fajnymi dziewczynami które szczerze polubiłam myślę że i tym razem będzie tak samo zapraszam na pogaduszki

witam, ja tez jeste z podlaskiego dokladnie Bialystok. mam 2 chlopcow: 4,5lat i 10 m-cy.

do załozycielki tego topiku- twoj synek chodzi do przedszkola. moj zaczal chodzic od 3 lat. teraz od grudnia nie chodzi, duzo chorowal, ale od marca znowu zacznie tylko juz do innego przedszkola.

jestescie???????????????????????????? kto ze mna pogada???????????????????????????

witam!!!!!!bardzo się cieszę że poznam kogoś nowego Kapikapi my się już znamy z poprzedniego topiku ale super że jesteś z niedaleka a można dokładniej wiedzieć skąd jak nie tajemnica a nowo przybyłym dzięki za odzew my nie możemy być gorsze są mamy z różnych stron Polski dlaczego ma zabraknąć z Podlasia? moje dziecię do przedszkola nie uczęszcza jego kadencja skończyła się po niepełnych 2 tyg strasznie trąbił i pomimo rad psychologów i przedszkolanek zabrałam go spowrotem po szoku przedszkolnym dochodził ze 3 miechy ale próbujemy znowu od września ale też do innego bo tamto jest już \'\'spalone\'\' jak któraś nie w twmacie to mój mały w maju skończy 5 lat pozdrawiam!!!!!

Gość sercccce
to i ja pochodzę z Sokołowa Podlaskiego-też podlasie woj mazowieckie mam 1,5 rocznego synka

u mnie tez na poczatku byl problem z chodzeniem do przedszkola,najgorsze pierwsze tygodnie,i po dluższej nieobecnosci.ale potem sie przyzwyczail i chetnie chodzil. pierwszy rok to chorowal ,/bo niby wszystkie dzieci choruja/ a potem w nastepnym roku to w pazdzierniku byl tylko 3 dni , a w listopadzie 5 dni i wypisalismy na zime .wiosna jak chodzil to nie chorowal. odpukac.

jestem z Siemiatycz to bardzo blisko twojego miasta super

hej! co z wami jest? czyżby żadna nie miała chęci czegokolwiek napisać? a może podlasianki są małomówne? Kapikapi zdradzisz skąd jesteś?

witam,chyba to bez sensu ten topik, bo nikt nie chce pisac, a sama do siebie nie bede

hej dziewczyny;0)Dużo tu nas jest:)pomału topik się rozkręci,to nie tak,że za jeden wieczór:)

witam drogie internautki!!! trochę się rozczarowałam że jest nas tak mało myślałam że będzie większy odzew a może coś się jeszcze rozkręci jwstem dobrej myśli pozdrawiam was wszystkie ipiszcie trochę pa

CZYŻBY NA PRAWDĘ ŻADNA Z WAS NIE CHCIAŁA POGADAĆ I LEPIEJ SIĘ POZNAĆ? DZIEWCZYNY Z INNYCH OKOLIC JAKOŚ NIE MAJĄ Z TYM PROBLEMU NO TO JAK? ODEZWIE SIĘ KTÓRAŚ CZY BĘDĘ PISAĆ SAMA DO SIEBIE?

Tewz bodaj ;) Podlaskie :) Choc region mazowiecki :) Siedlce sie klaniaja :D

witaj Rusałeczko z ładnego miasta jesteś podoba mi się może chociaż my sobie pogadamy bo reszta jakoś nie kwapi się do dyskusji dużego bąbelka masz? bo mój ma prawie 5 latek

Gość serccce
no to mamy z Podlaskie Siedlace Sokólów Siemiatycze-miasta bardzo blisko isebie ja mam synnka Michała siedze z nim w domku..dzis właśnie mieliśmy gości miały cały uradowany