Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOSMICZNA

sex od tyłu

Polecane posty

Gość KOSMICZNA

nie wiem dlaczego tak jest ale nie moge uprawiac sexu od tylu czyli na pieska :( strasznie mnie to boli. Kiedy moj partner wsadza mi w pochwe penisa i wykona jeden ruch to umieram z bolu:(

Gość KOSMICZNA
nie wiem czy to wazne, ale zapomnialam dodac, ze moj partner do Rido - czystej krwi kon rasy arabskiej. mlody i napalony. myslicie ze to moze byc problem? :O

Gość KOSMICZNA
jakis skurwysyn albo dziwka podszyla sie pode mnie!!!!!!

Gość do *Idealista z Marsa
szacun :D

Gość KOSMICZNA
imie mojego partnera to nie Rido tylko MEGAKUTAS. i ma lekka domieszke krwi niearabskiej :P

Gość idź do ginekologa
Albo jesteś za młoda i masz za ciasną piczkę, albo twój chłopak ma za dużego, albo nie jestes wystarczajaco podniecona i wilgotna, albo.... masz tyłozgięcie macicy i nie będziesz mogła uprawiać tak seksu, bo zawsze bedzie boleć.🖐️

teraz fiucie pieprzony albo dziwko nie podszyjesz sie podemnie bo jestem zalogowana .....

Gość może..........................
masz tyloskret macicy....no i w takich sytacjach w pozycji od tylu niestety boli

tak mam tylozgiecie:(..... ale chyba nie bede tak do konca zycia cierpiala:(?

Gość może..........................
zapytaj lekarza....wiem ze przy ciazy to troche przechodzi

łaaaa ja mam dopiero 19 lat i nie ciagnie mnie do ciazy!!!!! Porazka....:(

a mnie tez czasem boli, ale jak np poloze poduszke pod brzuch, to przestaje W ogole to zalezy, sama nie wiem od czego, raz boli a raz nic nie czuje:o i wrecz przeciwnie - przed urodzeniem dziecka nie mialam z tym zadnego problemu, dopiero potem sie pojawil:o

mam spiralo zgecie w czwartym wymiarze. aaa i wlasnie moj ulubiony weterynarz (po chuj komu ginekolog? :O) powiedzial ze byc moze moj MEGAKUTAS ma jakies chujozgiecie... ale nie jest pewien i najpierw musimy mu razem obciagnac :)

tylko ze to dziwne bo jestem zaczarniona? moze sperma mojego konskiego przyjaciela faktycznie ma wlasciwosci halucynogenne? :O

Gość sie ma -
kosmiczna , nie jestes sama , ja tez tak mam , tez mnie boli choc nie mam tylo zgiecia , przed urodzeniem dziecka bolalo , po urodzeniu tez boli , wiec pewnie cie nie pocieszylam ;) a moj facet lubi te pozycje , a ja nie ;) nie boli tylko i wylacznie wtedy gdy mam bardzo duza ochote i jestem bardzo wilgotna i podniecona , a tak normalnie to nie lubie tej pozycji , juz wole 69

Gość Tez mam tylozgiecie
Boli mnie tradycyjnie na pieska. Moj sposob na stosunek od tylu: leze kladac sobie pod podbrzusze 2 poduszki, zeby pupa byla tylko lekko uniesiona. Jest super przyjemnie, zadnego bolu. Bardzo polubilam ta pozycje, zwl. kiedy moj maz jednoczesnie jedna reka piesci przy tym moja lechtaczke.

Gość sie ma -
dzieki - dzis wyprobujemy ;)