Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saasdsad

Jakie bykowe chyba raczej krowowe !!!!

Polecane posty

Gość saasdsad

Polki tak samo jak i mezczyzni nie chca miec dzieci bo wola robic kariere , dlaczego winni maja byc tylko mezczyzni ????

Gość to wina kobiet
to one nie chca rodzic dzieci

Gość Alexxxa
Bo w społeczeństwie funkcjonuje mit, że skoro kobieta jest samotna, to znaczy, że jej nikt nie chciał. Trudno więc taka jescze karać finansowo.

Gość budziszyn
Popieram Ale domyślam się dlaczego nie wprowadzą nigdy krowowego. Wynika to z przekonania że jak facet nie chce po 30 stce się ożenić to dlatego że jest leniwym, a jeśli kobieta to dlatego że nie może sobie znaleźć partnera. Więc rząd nie chce dodatkowo karać biednych samotnych trzydziestek, bo wystarczającą karą jest fakt że są samotne

Gość to nie jest sprawiedliwe
gdy facet jest malo przystojny i do tego niesmialy to nie jego wina ze jest sam

Gość budziszyn
Tylko prawda jest taka że jednak w straszym wieku to facetowi jest łatwiej kogoś znaleźć. Mamy sporo bizneswomen ale to tylko niewielki procent. Reszta to biedne samotne kobiety

Gość tak samo to nie moja wina
że rząd nie ma pieniadzy na szpitale:O Czemu ja mam płacić miesięcznie na służbę zdrowia ponad tysiąc złotych?????!!!!!:O To nie moja wina, ze nie mają kasy, a skoro ja z tej służyby zdrowia nie korzystam, nie korzystałam nigdy, to po kiego wała i za jakie grzechy mam na nią płacić?????:O Ponad tysiąc złotych miesięcznie... Gdybym mogła to odłożyć na prywatną służbę zdrowia, to by mi na sylikony wszczepiane w diamentowym apartamencie raz na 3 lata starczyło:o A tak- gówno dostanę od państwa. A jak zachoruję, to prędzej zdechnę, niz mi pomogą. Nic w tym kraju nie jest sprawiedliwe.