Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simka34343

Owulacja?

Polecane posty

Gość Simka34343

Czy to,że podczas owulacji wzrasta chęć na seks jest normalne?

tak jest normalne - nautra zadbała aby przezycie gatunku było jak największe stąd największą ochotę na sex mamy w czasie owulacji - kiedy możliwość zapłodnienia jest najbardziej możliwa:)

Gość Simka34343
aha,czyli jak jest ta cała owulacja, no jesli nastąpiła po czasie w któym był stosunek, to to,że podczas stosunku doszlo do zaplodnienia zostaje wykluczone? Przepraszam,ze pytam o takie moze i oczywiste rzeczy,ale jestem młodziutka, dojrzewam a u mnie w domu się o tym nie rozmawia

Gość Simka34343

Gość simka343434
odpowie ktoś?

jezeli wszystko przebiega prawidłowo ..czyli sluz jest bardzo dobrej jakosci ... nie ma zrosów na jajowodach ..zaburzeń hormonalnych i mezczyna ma zdrowe plemniczki to oczywiscie tak mniej więcej w połowie cylku jest duże prawdopodobieństwo na ciaże ... acha zapomnialam dodac ze jezeli juz do dojdzie do zaplodnienia nzawsze jajeczko musi się jeszcze zagnieżdzic ...a czasem szanse na to sa bardzo male ... np. endometrium musi byc odpowiedniej grubosci ... czyli wysciolka w macicy ... do tego stres ..ech ..niekiedy jest b. latwo o ciąże niekiedy b. trudno!

Gość simks2343434
no tak ja rozumiem.Ale chodzi mi o taką sytuację Para miała stosunek, jeśli podczas tego stosunku dojdzie do zapłodnienia to ten śluz owulacyjny by już nie występował,prawda? Sam śluz niepłodny by był?