Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiga

Mamy z lubuskiego-wpisujcie się

Polecane posty

Basiu- myśle, ze jak dziecko zaczyna juz siedziec czyli okolo 6-8 m-ca . Ja mojego woze w spacerowce od małego a to tylko dlatego ze wozek głeboki dałam do reklamacji (a bylo to latem) wiec mogłam sobie w zamian wybrac nowy wózeczek u nich i wziełam spacerowke bo mi sie podobała :) Oczywiscie mały jezdził w niej na \"płasko\" dopiero od jakis 3 miesiecy jeżdzi z lekko podwyszonym oparciem W stopce mam zdiecia wóżeczka i dzieci, wiec zapraszam do ogladania, moze i mnie ktos zna :D

TAK TAK TAK CZARNA JA CIE ZNAM.HHHHHHHHHHMMMMMMMMM TYLKO NIE PAMIĘTAM ZKĄD A MOZE Z ZAPŁOTA:):):):D:D:D:D😘

hah i zaczęłam nową strone. Basiu ja woze Dominika w spacerówce ale tylko dlatego,ze zamały juz wkład jest na mojego chłopa.I w tym tygodniu mu go wyciągnęłam. Czarna mój mały wazy 8.600 a ma 69 cm.Kawał chłopa z niego:D

Basiu--tak sobie kojarzyłam ciebie z kąś a ty piszesz na pazdziernikówkach 2006

no to jestesmy razem z lubuskiego i mamy dzieci z pazdziernika.

Gość barbara22
tak pisze :) fajne, ze jestesmy razem Aniu. rodzilas w Zielonej? ja w Sulechowie.

Hej laseczki :) Widze, Aniu ze wczoraj sobie pogadałas ze soba :D Ja też ci chyba znam z zapłota:D jak Kargule :D Basiu- ja też rodzilam w Sulechowie, 2 dzieci i jestem BAAAARDZO ZADOWOLONA z tego szpitala i opieki. Do jakiego lekarza chodziłaś, mozna wiedziec ? Ja do doktora Rzepki :) Fabian już od 6 nie śpi obudzil sie z rykiem i nie mogłam go uspokoić:( wiec ja juz po porannej kawce na przebudzenie teraz Marek poszedł do apteki po antybiotyk dla Nikoili, bo rozłorzyło ja do konca :( Miłego Dnia laseczki i mam nadzieje, bedzie nas wiecej :) PROSZE SIE MELDOWAĆ LUBUSZANKI :D

hej laseczki Basiu tak rodziłam w zielonej górze dwójke.Pierwszy poród wspominam bardzo zle a przy drugim był mąż i trafiła nam sie pani która była od nas z wioski i było super. Spadam sprzatac bo piłam kawke z Beatą a tprnado szaleje mi po domu.

Gość barbara22
Witam! Już sobota- ten czas to szybko leci... Dokładnie za tydzień mój Myszol skończy cztery miesiące, a dopiero co wyszłam ze szpitala- tak mi się wydaje. O tej spacerówce, to tak tylko rozmyślałam. Mój Emil też już ledwo się mieści w wkład od wózka. Szybko szkraby rosną :)

hej brzusio---witamy cię słodko😘 Tak Tak czarna przeniosła się do nas.:D:D:D:D:D Wpadaj częściej i pisz co u czerwcówek. Mamuski co ty tak pusto wpisywac się szybko.

Ania k=> to Ty mnie znasz? :) A do Zielonej Góry mam ogromny sentyment, bo za ZG na wsi mieszka moja ukochana babcia i ciocie, i kuzynostwo, tam jest \"moje miejsce \" :) Pozdrawiam mamy z lubuskiego ❤️

Gość Merana
Witam Dziewczyny! ja też jestem z Zielonej Góry, mam 25 lat i w tym roku, w sierpniu wychodzę za mąż. Razem z narzeczonym bardzo pragniemy dzidziusia, dlatego zaraz po ślubie zaczynamy staranka:-). Milo, ze powstalo coś takiego jak topik dla kobiet z lubuskiego!

Mreana---gratki z okazji slubu🌻,fajnie,ze do nas dołączyłas:) Brzusia---myszko znam cię tylko z topiku czerwcówek bo Martusia z tamtąd pochodziła a dużo mnie znią łączy to znaczy kiedys płot:D Bardzo lubię Marte i fajnie,ze do nas wpadasz.:D:D:D:D

Aniu=> wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek! 🌻 ...motylki dla Ciebie... @.........................@ @@@.................@@@...................@ @@@@.....#......@@@@...................@@........................@ @@@@@...##..@@@@@...................@@@@................@@@ ..@@@@@.##.@@@@......................@@@@@.....#.....@@@@ ........@@...#..@@...........................@@@@@..##..@@@@@ .....@@@.........@@@..........................@@@@.##.@@@@@ ......@@............@@..............................@@. #..@@ .......@...............@............................@@@......@@@ .....................................................@@@.........@@@ .....................................................@@.............@@ .....................................................@.................@

Brzusiu----dziękuję Ci bardzo😘 Wstawac babki i się meldowac.

Gość barbara22
jest ktoś?

hej laski co jest tu tak pusto.pisac cos.tak mało nas:(:(:(:(:(

Czy tu niema więcej mam z lubuskiego??????:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Hej Ja dalej walcze z chorubstwem, w niedziele bylam na pogotowiu bo strasznie żle sie czulam, dostałam leki i juz jest lepiej Dziewczyny z lubuskiego wylazic i meldowac sie :D chcecie zeby nasz topik padł :( Aniu jak tam Dominis? Fabcio nauczył sie mowic MAMA , AM i robi kosi łapki, :) ciesze sie jak głupek :D Teraz zapraszam wszystkich na kawke :D ja pije już druga :) Aniu a swoja droga to możesz podjechac na kawke do nas :D wkoncu nie masz daleko, no kiedys to miałaś całkiem przez płot, teraz mozesz podjechać te 4 km.:D

Czarna zdrowiej szybciutko. Co do kawki to moze wpadniemy z Krzyskiem w niedziele jak bedziecie siedziec w domku i bedziesz juz zdrowa. Laski co jest gdzie jest basia i jajeczkoa gdzie reszta.

Gość barbara22
halo! jestem :)ostatnio nie zagladalam, bo mam problem z mężem. Nie wiem co się z nim dzieje. Może to depresja poporodowa :) Nie chce się zajmować maluszkiem, mną to juz w ogóle. A ja padam na twarz z przemęczenki. Jak mam go przekonać do tego, żeby spędzał trochę czasu z dzieckiem? Mam nadzieję, że to tylko gorsze dni i wszystko wróci do normy. Wcześniej lubił spędzac czas z małym. Kiedy rozmawiamy obiecuje, że to sie zmieni. Koniec narzekania! Mój malutki Myszolek za dwa dni skończy cztery miesiące. wczoraj pięknie zjadł cały słoiczek zupki jarzynowej. Zapomnialabym się pochwalić, że wczoraj mój kochany synek poraz pierwszy przekręcił się z brzuszka na plecy. Był z siebie bardzo dumny (zresztą ja też).

Gość barbara22
Jeśli chodzi o mnie, to najwyższy czas zabrać się za ostrą diete i zgubić kilogramy po ciąży. Dzisiaj kupię ciemne pieczywo i takie tam i jutro zaczne. Najwyższy czas :) Mam do Was pytanie: miała któraś cięcie cesarskie? Nie wiem czy mogę ćwiczyć mięsnie brzucha. Dodam tylko, że pobolewa mnie w środku, jak się schylam dużo, albo dźwigam. GADAĆ GADAĆ KOBITKI :)

Gość barbara22
Mamy gdzie jesteście? Pada deszcz!

Basiu---oglądałam ostatnio w telewizji,ze po cc wolno dopiero swiczyc po pół roku.

Gość barbara22
Aniu dziękuję za informacje. Poczekam jeszcze te dwa misiące z ćwiczeniami.

Gość barbara22
jest tam kto?

Hej basiu jestem jestem ale sprzątam i zaglądam.