Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podkołdernik nieobyczajny

kolejna ankieta dla lubiacych sie chwalic

Polecane posty

Jak się zakochasz, to będziesz miał za przeproszeniem goowno do gadania, miłośc nie wybiera. Ja poznałam mojego przyszłego męża w wieku 17 lat, po roku spotykania się poszlismy do łóżka, do tej pory jesteśmy razem, a wczerwcu bierzemy ślub, nic nie zmieniłby fakt, gdyby miał przede mna kilka partnerek seksualnych, bo zakochałam się w czlowieku, a nie w jego nienaruszonej seksualności, zrozumiesz to jak dorosniesz. Pozdrawiam cię i życzę Ci znalezienia prawdziwej miłości, a nie takiej wymyslonej.

Gość vcxvcx
"nic nie zmieniłby fakt, gdyby miał przede mna kilka partnerek seksualnych, bo zakochałam się w czlowieku" to fajnie, ale nie jestes facetem, wiec masz inne myslenie, a wiec nie probuj nas zrozumiec

Gość dorka222
a- plec-------------KBIETA b - wiek metrykalny--------------20 LATA c - orientacja-----------HETEROSEKSUALNA d - wiek inicjacji------------20 ( w 18-te urodziny) e - aktualny stan cywilny------------PANNA f - dotychczasowa ilosc partnerow-------- 1 g - doswiadczenia oralne -----------TAK h - doswiadczenia analne-----------TAK i - doswiadczenia grupowe-----------NIE j - doswiadczenia z fistingiem-----co to jest? k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp)--------co to jest? l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne WYPRÓBOWAŁAM CHYBA WSZYSTKIE MOŻLIWE

Gość lubię ankiety
jeśli oral też - do dodaję 5-ciu

Nie próbuję Was zrozumieć, bo nie zrozumiem, tylko nie jest to takie proste, jak myslicie, miłośc nie wybiera i to sa święte słowa. Prawiczku, miałes kiedys dziewczynę?!

a dlaczego na krótko? Ja Cie w żaden sposób nie neguję, tylko uważam, że takie "zaslepienie" do niczego Cię nie zaprowadzi. Kobiety są różne, zakochasz się, nawet nie bęziesz wiedział kiedy i nie będzie miało znaczenia, czy jest dziewicą czy nie, pytasz o to kobiety od razu, daj im sie bliżej poznac, może uwierzysz że ważniejsze jest to co w środku jest a nie co było.

Nie neguję cię naprawdę. ale mysle, że albo ci to minie albo poznasz kobietę marzeń, która tak ci zawróci w głowie, że nie będziesz miał wiekszego wyjścia, jak być z nią, cieszyć się jej osobą i kochać ja z całego serca, bez względu na to, czy będzie dziewicą czy nie, albo zostaniesz starym kawalerem. To moje skromne zdanie.

Gość a ja mialammmmmmmm
a - pleć -K b - wiek metrykalny -23 corientacja -hetero d - wiek inicjacji -19 e - aktualny stan cywilny -mężątka f - dotychczasowa ilosc partnerow -1 g - doswiadczenia oralne -tak h - doswiadczenia analne -nie i - doswiadczenia grupowe -nie j - doswiadczenia z fistingiem -nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp)-a owszem:P l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie)-bardzo dobrze

a - plec : kobieta b - wiek metrykalny: niedługo 25 wskoczy c - orientacja: hetero d - wiek inicjacji: 18 e - aktualny stan cywilny: panna f - dotychczasowa ilosc partnerow: 3 g - doswiadczenia oralne : tak h - doswiadczenia analne : tak i - doswiadczenia grupowe : nie, ale chciała bym spróbować... j - doswiadczenia z fistingiem: tak k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp): tak, elementy s/m l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie): powiem tak, z moim obecnym facetem jest żenująco kiepsko, natomiast z kochankiem kosmicznie :-)

Gość fffffffggttybvcxsd
vvvvbgf

Gość szczurek.90_90
jak można jednocześnie uprawiać normalny stosunek wymieszany z seksem analnym i oralnym, ja nie mogę, najpierw wam kretynki gościu wsadza w dupe, a potem liżecie mu fiuta :D ja nie mogę liżą własne gówno bleeeee, w ogóle seks oralny, analny i grupowy jest chory i nienormalny, no chyba, że to tylko masowanie penisa i wkładanie paluszków do cipki to już nie jest takie chore :) ;)

Gość georginia
drogi szczurku- raczej rzadko ludzie biora penisa do buzi po analu, większość się myje zanim przystąpi do dalszej akcji i zmienia gumę..

Gość georginia
a - plec----K b - wiek metrykalny-26 c - orientacja---HETERO d - wiek inicjacji----16 e - aktualny stan cywilny----WOLNY f - dotychczasowa ilosc partnerow---OK 25 g - doswiadczenia oralne ---TAK h - doswiadczenia analne---TAK i - doswiadczenia grupowe--TAK j - doswiadczenia z fistingiem--NIE. FUJ! k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp)---TAK l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie)--OD FANTASTYCZNYCH DO TOTALNIE BEZNADZIEJNYCH, W SUMIE MOGŁOBY BYĆ LEPIEJ. I CZĘŚCIEJ

Gość biedronkabronka7
a - plec - kobieta b - wiek metrykalny - 26 c - orientacja - hetero d - wiek inicjacji - 15 e - aktualny stan cywilny - panna f - dotychczasowa ilosc partnerow - ok.40 g - doswiadczenia oralne - praktykowane i lubiane h - doswiadczenia analne - czasem praktykowane i lubiane i - doswiadczenia grupowe - brak, ale chętnie j - doswiadczenia z fistingiem - brak, w planach k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) - lekkie sado-maso, anal, rimming, gadżety - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) - ogólnie dobrze

Gość ja teżżżżżżż
a - plec: kobieta b - wiek metrykalny: 22 c - orientacja: hetero d - wiek inicjacji: 22 e - aktualny stan cywilny: panna f - dotychczasowa ilosc partnerow: 1 g - doswiadczenia oralne: tak, h - doswiadczenia analne: Tak, i - doswiadczenia grupowe: nie j - doswiadczenia z fistingiem: Nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp): nie l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie): Bardzo barwne

Gość jak dzieci no jak dzieci
pchali ja w pupke to jest poirządna:D

Gość same heeyki z was
plec: kobieta wiek: 27 lat orientacja: homo stan cywilny: mam żonę, ale w świetle prawa panna ilość partnerek: 3 wiek inicjacji: 17 d. oralne: mam d. analne: kilka razy d grupowe: brak d. z fistingiem: brak inne doswiadczenia: nie przypominam sobie nic pozycje seksualne swoje oceniam zadowalająco

a - plec - kobieta b - wiek metrykalny- 22 c - orientacja- hetero d - wiek inicjacji - 18 e - aktualny stan cywilny - panna f - dotychczasowa ilosc partnerow - 2 g - doswiadczenia oralne - tak h - doswiadczenia analne - tak i - doswiadczenia grupowe- nie j - doswiadczenia z fistingiem - nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) - nie l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) - nieźle, chociaż ostatnimi czasy beznadziejnie :/

Gość zegarmistrz_psychopata
anal jest wstrętny ja nie wyobrażam sobie bym mógł wsadzić swojego Wacława w czyjś odbyt odbyt nie jest od tego by w niego pakować tylko po to by kał miał którędy wychodzić bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość myszanitiii
- plec K b - wiek metrykalny 19 c - orientacja hetero d - wiek inicjacji 16 e - aktualny stan cywilny zajęta:) f - dotychczasowa ilosc partnerow 1 g - doswiadczenia oralne taaakk h - doswiadczenia analne taaakkk i - doswiadczenia grupowe nie j - doswiadczenia z fistingiem nie k - inne doswiadczenia (pissing, bdsm, itp) troszkę l - jak oceniasz dotychczasowe swoje pozycie seksualne (ogolnie) zadowalające

prawiczek ----> tak wiem, czytam to co piszesz już jakiś czas i wszyscy wiemy, jaka ma być kobieta którą może wreszcie spotkasz... powodzenia w szukaniu takowej :D

Gość hjiyoup
a-kobieta b-28 c-hetero d-19 e-singiel z wyboru f-5 g-tak(lubię) h-tak(uwielbiam) i-nie j-nie (paluszek w jego pupie) k-tak l-zajefajne