Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gunia32

jakie szminkinajlepsze

Polecane posty

Gość gunia32

,jakiej firmy ,co warto kupić aby nawilżała i jednocześnie od razu sie nie zjadła ,bo ciągle nie mogę trafic na swoją

Gość poli9
este lauder ale drogie są

Gość tak Estee Lauder sa super
Np. Pure Color Crystal Lipstuck, one sa t w różnych wersjach. Crystal to sa takie lśniące, ale sa też wersje Long Lasting, Velcet i inne. I jeszcze szminki Chanel Hydrabase Lipstick- rewelcja, super się stapia z ustami, nie trzeba co chwilę zerkać czy wszystko jest na miejsu;) Naprawdę te szminki są supertrwałe. Jeszcez Dior Addict jest ok. Też bardzo pozrądna pomadka. I Shiseido. I oni też mają takie delkiatne, nietypowe kolory- beże itd.

dostałam w prezencie szminkę Diora (bo sama nie wydałabym ok 110 zł na coś takiego:O ) dziś użyłam o godzinie 6 rano, później o niej zupełnie zapomniałam (kolorem brąz naturalny), piłam, jadłam, dotykałam ust - zerknęłam o godz. 11.oo tj po 5 h, a ona wciąż tam była !!! Naturalnie ściera się z czasem z ust, ale tak równomiernie że wciąż ładniw wygląda :). Całkowicie zeszła jako w południe/po...nie wychwyciłam momentu, ale jest wow. 🖐️

dla mnei swietna jest ta nowa z Boujoris (nie pamietam nazwy) mialam bardzo popekane usta, teraz mam ladne miekkie i kolor dlugo sie trzyma :)

Estee Lauder są bezkonkurencyjne. Wielokrotnie miałam różne szminki tej firmy i naprawdę każdy rodzaj był wręcz fantastyczny. Maluję usta cienką warstwą bo nie lubię gdy się \"ciągnie\" nitka od wargi do wargi kiedy mówię. Myślałam, że skoro jest tak cienka to na pewno zaraz się zetrze - o dziwo trzymała się bardzo długo, nawet do sześciu-siedmiu godzin i dłużej, naprawdę - szminki na medal.

Gość no własnie ja myślę że
opłaca się zapłacić te 100zł za świetny wygląd, piękne, elegancki kolory, bez żadnych brokatów itd i za komfort noszenia i trwałość. Szminki n[p. Loreal czy mF są duuuużo gorsze a tez kosztuja ok. 40zł. WIęc za dwa razy tyle mozna kupic o wiele lepszą. Poza tym szminki drogiej, porządnej używa się dwa- trzy razy dziennie, nakłądając pdrobinę. A tanie szniki trzeba poprawiac co chwilę, efekt najczęściej jest dość tandetny i w sumie lepiej już nie używać szminki w ogóle...