Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nic nie wiem

Był tu kiedys link do takiego obrazu strasznego...

Polecane posty

Ja sie nakręciłam, obejrzałam, zeschizowałam a teraz zaczynam się już tylko śmiać (mam nadzieję, że to nie sprowokuje chłopczyka ;))) Dobra dziewczyny-do zobaczenia WSZYSTKIE jutro rankiem czyli koło południa Mia* spokojnej nocy i nie schizuj-przecież w końcu go nie widziałaś :-))

Gość ej nooooo
to wszystko jest w glowie, w wyobrazni a nie w jakims obrazie, np tak jak ktos ma nerwice to tez mu się wszystko wydaje, ze slepnie, ze mu serce staje, ze nog nie czuje itp a tak naprawdę to wszytko mu się wydaje

miłych snów ginny mam nadzieje ze beda o ptaszkach i motykach a nie chłopcach i lalkach:)

Gość bardzo zabawne
dobranoc laski milych snow i o zadnych obrazach :D papa 🖐️

ano przyglądałam się, bo mi się podoba :p nadal żyję. Narka, czas spać :)

Gość Do jutra nikt nie dożyje

chcialam tylko zaznaczyc ze ja zyje:) bo jako jedyna nie obejrzalam;) zaloze sie ze zreszta nie miala tyle szczescia:)

wiem że pisze sama do siebie....;) ale chciałam coś napisac dla przyszłych pokoleń;) obejrzałam obrazy przed sekundą. nie widzę w nich nic starsznego. jestem zawiedziona:( do tego stopnia nie widzę że się w nie wgapiam po raz piąty i nadal nie widzę...zadnej schizy, nic dziwego, żadnego szatana ani zła;) gorsze rzeczy widziałam jak ogladałam serial \"chiryrdzy\" :) pozdrawiam

Gość llol
Ja wczoraj nie oglądałam i żyję:) Jeszcze na wieczór horror sobie zapodałam:) Mia--> to się nie zawsze dzieje odrazu. Poczekaj na efekty:D

Gość bardzo zabawne
ja tez zyje :D i nie mialam zadnych koszmarow :D a ty mia teraz to madra hhehe jak bym rano ogladala ten obraz tez bym nie miala schiz :)

Witam 🖐️ ja też zyję :D śniły mi się co prawda jakieś pierdoły :p,nie bardzo pamiętam jakie,ale nic związanego z obrazem:)tylko że budziłam się chyba z 6 razy :o może klatwa zaczyna działać??? :D

Gość bardzo zabawne
hehehe szczerze w to watpie :P

Ja tez wczoraj o tym sporo czytalam , widzialam te obrazy, jeszcze wczesniej ogladałam horror Piła III, a ja straszak jestem okropny, jak mam spac sama a spalam sama tej nocy, to swira dostaje... Wiec wiadomo nakręcona obrazami i horrorem, wystraszona, do 3 siedziałam na kompie. Ale pozniej udalo sie zasnąć , sniły mi sie takie pierdoły, że nie pytajcie... Zapamiętałam sen o tym, ze dłubie sobie w nosie i sie boje ze ta scianka mi sie przebije, wiec dłubie ostrożnie. Boze, co za bzdura :D Nie obawiac sie dziewczynki, potwierdzam- koszmarki nie męczą.

Gość llol
Ale reszty ni ma Zauważcie jak dzień działa na nas....wczoraj wszystkie mordki były:) a dzisiaj są :) :D Jednak noc ma swoje prawa:D Ja tam nawet dzisiaj nie zaglądam. Wolę nie ryzykować. Ale wy dajcie znać co jakiś czas...będę obserwować co się dalej dzieje. Ja tam wierzę w klątwy a w tym obrazie coś musi być

Gość llol
miało być...wczoraj były :( a dzisiaj :):D

KLĄTWA ZADZIAŁAŁŁA NA MNIE moze mi nie uwierzysz ale tez oglądałam ten obvraz i zesłał o n na mnie klątwę! Gdy go zobaczyłam to postanowiłam go wydrukować, miałam jednak pewne obawy że mi drukarkę rozsadzi albo coś w tym rodzaju, jednak nic takiego się nie stało. No więc jak już wyrukowałam to wszelki wypadek, żeby nikt inny prócz mnie nie zobaczył i nie doznał jakiegoś nieszczęścia, schowałam go do książki i to wszystko w szufladę.Zapisałam też go na kompie. No i proszę ciebie już myślałam że to tylko bujdy są, a tu za dwa dni BACH! Ściągałam zdjęcie z kompa i ściągnęłam jakiegoś wirusa. Może nie byłoby w tym nic strasznego, gdyby nbie fakt, że był on bardzo poważny i żadne programy antywirusowe nie chciały cholery usunąć. Zaznaczę, że stronka z której ściągałam zdjęcie nie była podejrzana, a ponadto bardzo często kopiuję sobie fotki na komputer i jak mam neta 5 lat, to jewszcze nigdy nic poważnego się od takiego ściągnioęcia nie stało. NIGDY. Zresztą nigdy nie złapałam też tak dokuczliwego syfa. No i trzeba było robić fragmentację kompa. Kiedy to się stało wyjęłam obrazek z podręcznika i podarłszy go, wywaliłam do kosza. No i proszę ciebie, za kilka dni zginęła mi książka z WOS-u. Co to ma wspólnego obrazkiem? To, że włożyłam go do jakiejś ksiązki szkolnej, nie pamiętam do jakiej bo zanadto nie zwracałam na to uwagi, ale teraz wydaje mi się że być może właśnie do niej! Myślałam, że komuś ją pożyczyłam i zrobiłam w klasie miniwywiad, ale okazało się że nikt jej nie posiada. Matka musiałam dać kasę na nowy podręcznik i była wkurzona, bo ksiązka z WOS-u bsłuży na 3 lata i była bardzio gruba, a co się z tym wiąże droga, ale dała z wielkim ubolewnaiem. Dodam tutaj, że jak chodzę do już do 2lo, to nie zdarzyło mi się ani razu w zyciu, abym zgubiła szkolny podręcznik. No i dokładnie za kilka (2 albo 3)dni od kupienia Wiedzy o społeczeństwie znalazła się moja książka! Okazało się że... wypadła za szufladę! A ja głupia cały dom przeszukałam i nie pomyślałam, żeby tam sprawdzić. Próbowałam jeszcze upchnąc ten nieszczęsny pdoręcznik komuś, ale wszyscy w klasie już mają;} Po tym wydarzeniu naoprawdę uwierzyłam w klątwy

Gość dobra wróżka echo
siła ludzkiej podświadomości nie zna granic. doszłam do takiego wniosku czytając ten topik. ludzie, wkręcacie sobie jakieś farmazony. coś sie stanie i zaraz podciągacie to pod ten obraz... a teraz uwaga uwaga.. kto zobaczy tego kwiatka jest wolny od klątwy,która została na niego rzucona po zobaczeniu tego obrazu. 🌼

hejka :) ludziska kochane to sila autosugestii mam ten obraz na pulpicie :) spie jak niemowle nie mam zadnych koszmarow ani nic z tych rzeczy po prostu pelen luzik. Nakrecacie sie tylko :P to wyobraznia wam dziala wierzcie gdyby nie te legendy o tymze obrazku jakbyscie go zobaczyly to najwyzej byscie pomyslalay szkaradztwo albo piekny albo taki sobie. Znacie historie obrazu i wasza pidswiadomosc robi swoje. Uwierzcie nie ma sie czego bac :) recze wlasna glowa obrazek placzacego wisi u mnie od dobrych kilku tygodni :)

Gość llol
kacia...a po kiego go wywiesiłaś?? Jest aż tak atrakcyjny?

może mi nie wierzycie, ale w moim przypadku nie sądzę, aby była to siła autosugestii, bo wcale nie wierzyłam w to że obraz jest przeklęty. Po za tym jeśli coś złego zdarza ci się PO RAZ PIERWSZY w życiu i to akurat po obejrzeniu przeklętego obrazu to naprawde cięzko uwierzyć w czysty przypadek, nawet jeśli nie jesteś zabobonny:}

niee no co ty znam ciekawsze dziela a placzacy po prostu mnie zaintrygowal ki diabel se mysle zobaczymy czy mnie co zlego spotka no i kaszanka :D petam sie po tym swiecie cala i zdrowa zadnej klatwy nic mi sie nie spalilo nic zlego sie nie stalo malarz mial faze namalowal placzacego potem dorosly do tegolegendy ludzie wiecej rozsadku hehehhehehehehhe a jakby jednak cos mi sie przytrafilo zostaniecie poinformowani :P aczkolwiek nie wydaje mi sie :D

nafazowana>>>>>>skarbie dam sobie rece obie odciac ze to byl przypadek :D placzacy to wymysl owszem robi wrazenie ale bez przesdady to jest zwykle nakrecanie sie :D

Gość llol
kaciaa--> to dzielna jesteś Ja dzisiaj idę do wróżki,takiej naprawdę dobrej, więc podpytam ją jak to jest. Co prawda nie mam pewności, że mnie przyjmie bo robi to niechętnie ale moja szwagierka ma ją przekonać, że jest mi to niezbędne do życia:D Jak coś to wampowiem

loll >>> idz idz ja tez sie wybieram co prawda niezbyt w to wierze ale.... zobaczymy czy sie zdecyduje a co do placzacego napisac i powiedziec mozna wszystko nie jestem jakims strasznym niedowiarkkiem ale czy zostalo to naukowo udowodnione i potwierdzone ze wszystkie nieszczescia sa przez placzacego???? hehehhehehehhehehe spijcie spokojnie i spokojnie obejrzyjcie obraz przyznaje robi wrazenie jest mroczny tajemniczy i ponury przedstawia jakby dwa swiaty swiat nasz i swiat duchow ale to obraz :) i nic wiecej :) a gdyby jakis jelop napisal ze pochodnie Nerona sa przeklete?? Albo Dama z lasiczka??? Tez byscie dali wiare????

nafazowana spoko>>>>> nawet noge dodam w gratisie :D te ze zlotym lancuszkiem :D :D :D