Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nic nie wiem

Był tu kiedys link do takiego obrazu strasznego...

Polecane posty

przepraszam:( masz 🌼 na pocieszenie a teraz upredzam ze ide sie wykapac-zeby nikt nie uwazal ze obraz mnie zabil :P:P:P 🖐️

Gość bardzo zabawne
heheh nicole 🖐️ ale inni chyba juz padli :) ide ogladac holiday :)

Gość llol
a co było w tym dawnym, starym topiku

Ja też obejrzałam ten obraz i mam zawroty głowy, serce mi wali, jestem przerażona, czuję sie jak za jakąs zasłoną. Po prostu boję się. Dziewczyny trzymajcie mnie:(

Gość bardzo zabawne
Dziewczyny, poszlam ogladac film do duzego pokoju i wydaje mi sie, ze ktos stoi za zaslona! Boje sie sprawdzic... :(

Gość ginny82
Cholera jasna zajrzałam przez tą moją durną ciekawość :-(((( Dziewnie się czuję-zaraz cholerstwo zamknęłam ale i tak ciśnienie mi skoczyło... I nie mówcie, że na obrazie nie ma nic strasznego bo twarz chlopca jest okropna a ta lalka ma takie puste oczy, no i do tego te małe rączki na szybie...

Do ginny82-----> zgadzam się, ale mnie przeraził ten pierwszy obraz, c do chłopca to jest on hipnotyzujący

właśnie też się naczytałam o tym obrazie :( widziałam go już,bo na każdej stronce o nim jest ten obraz...ale szybko minimalizowałam albo zjeżdzałam na dół strony bo narazie nie chciałam się przypatrywać :D mam ochotę,ale kurde trochę peniam ...😭 te wpisy tu ..zastanawiam się ile osób mówi na poważnie ,że potem widzą jakieś cienie w lustrze albo jakąs zasłonę :o nie wiem już czy jaja sobie robicie czy naprawdę coś się dzieje .... chcę mu się przyjrzeć ale kurde .... 😭

Gość bardzo zabawne
ladny podszyw ode mnie :) nie mam zaslon :P

kurczę niech ktoś kto już obejrzał powie że nic szczególnego nie odczuł i że nic się teraz z nim nie dzieje :D inaczej nie obejrze :D

Gość bardzo zabawne
ja widzialam i wszystko ok jak to ktos powiedzial to nie zmarlych powinnismy sie obawiac lecz zywych :)

jakbys przeczytala kilka wpisow wyzej to bys wiedziala ze np ja i bardzo zabawne zyjemy:P:P a widzialam ten obraz juz kilka mies temu-fakt ze jest w nim cos dziwnego ale to przez to jak autor namalowal oczy

Gość to jest na serio
ej wiecie co ogladalem dzisiaj ten obraz , wracałem przed chwilą do domu i dostałem w potocznie mówiąc gębe i ukradli mi telefon :(

ok to kto jest chętny by obejrzeć razem ze mna w tym samym czasie obraz???damy sobie np 5 min i podzielimy się potem wrazeniami :) ???

Gość ginny82
do Maria22-------> Ja mówiłam o "Hands resist him". Nie otworzyły mi się linki z tematu więc nie wiem co jest w pierwszym ale podejrzewam, że mówisz o płaczącym chłopcu. Też nie jest zbyt przyjemny ale na ten obraz z lalką, chłopcem i szybą naprawdę bardzo źle mi się patrzyło :-(( I chyba nie jest to tylko sugestia czy autosugestia bo wcześniej nic o ty obrazie nie wiedziałam-po prostu zobaczyłam i poczułam jak mi krew szumi w uszach. Nie zaglądajcie jak ktoś jest sam w domu albo wierzy w coś więcej niż ralny świat.

Gość to jest na serio
proszę was nie oglądajcie tego obrazu. Poszukajcie sobie na angielskojęzycnym googlu o tym obrazie , udekumentowane jest e miniumum 600 osób , które były w bliskim kontakcie z tym obrazem umarło

serio???a ja go wlasnie zapisalam na komputerze :P:P:P a wierze w cos wiecej niz realny swiat i od kilku mies zyje a widzialam ten obraz, moze cos w tym jest, nie wiem na mnie nie dzala ale ja po pierwsze nigdy nie miewam wypadkow i nie choruje, (naprawde nigdy) a po drugie mam pierscien atlantow :classic_cool: 🌼

Gość to jest na serio
proszę cię wyrzuć ten obraz z kompa , znajoma spirytualistka , wierzcie mi lub nie stwierdziła , ze niesamowita energia od niego bije

Gość bardzo zabawne
moze cos zlego sie dzieje ale tylko osobom ktore maja ten obraz powieszony albo cos na necie kazdy moze go obadac to polowa ludzkosci by juz nie zyla

Z tym umieraniem to pewnie przesada albo/i przypadek. A może obraz to samospełniająca się przpowiednia ;-)) Z drugiej strony jest w nim coś nieprzyjemnego-nie chciałabym go więcej zobaczyć i tyle... Ciekawe jak to jest z tymi psami? Naprawdę boją się i uciekają? Próbował ktoś??

Gość bardzo zabawne
rany jak tak o tym gadacie to juz sama sie zaczynam bac ale przeciez tyle osob pisalo o tym obrazie i jakos chyba wszystko jest ok co nie?

*Macintosh Apple* to odzywaj się czasem czy jeszcze wszystko z Tobą OK ;-)) nie mam linku do \"Płaczącego chłopca\" ale jak wpisałam w google \"hands resist him\" to oba wyskoczyły-to chyba dwa znane \"przeklęte obrazy\" No oglądaj i...... odezwij sie ;-))

wczesniej na topiku byl link do 5 obrazow tego autora,w placzacym chlopcu to juz totalnie nie widze nic niezwyklego-ma naburbuszona twarz i tyle