Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nic nie wiem

Był tu kiedys link do takiego obrazu strasznego...

Polecane posty

Gość bardzo zabawne
no prosze kolejna osoba widziala i nic musze chyba zejsc z tej strony bo mnie tu wszysy schizuja :P

Dobrze jest czasem poschizować a temat jak na bardziej ku temu :-)) Jak psy tez nie zwariowały to jeszcze może ktoś na dziecku przetestuje ;-)) Chyba zaryzykuję i pójdę się położyć-żeby nie było, że klątwa jednak działa ;-))

Obraz widziałam już dawno. Mnie się on podoba. Żadnych dziwolągów nie stwierdziłam, żyję nadal. Pies też :P

cholera nie moge się przełamać:(

dopiero teraz doczytałam że już zaczęłyście myśleć że w kalendarz kopnęłam :D a ja zwyczajnie brałam prysznic :0 sorry :) a psy..hmm no cóz...przypadkiem trafiłam akurat na zły moment by im pokazywać 😭 -brałam najpierw jednego,potem drugiego na kolana ,pokazywałam monitor,zachowywały się dziwnie patrzyły przed siebie, popiskiwały i wyrywały sie ..ale jak sie potem okazało,wyrywały sie i popiskiwaly bo na monitorze leżał talerzyk z ciastkami i one tak do tego talerzyka :D :D :D Powtórzyłam próbę bez ciasteczek na monitorze to w ogóle nie wiedziały o co chodzi,zero reakcji,jeden tylko trochę warczał bo mu było niewygodnie 😭

Gość cimci rimci
heheheh ale wy smieszne jesteście

Gość bardzo zabawne
heheh czyli chyba przezyjemy :D mia ogladaj wszystkie juz widzialysmy :)

ja nie widziałam a już mam schizy....wiec może poczekam do rana bo noc nie sprzyja takim historiom:)

Ehhh wróciłam jeszcze bo jednak mam opory przed zgaszeniem światła ;-)) Mia* oglądaj! I tak to w końcu zrobisz bo ciekawość nie da Ci spokoju :-))

Daj spokój, obraz jest naprawdę fajny. Całe to wrażenie niby czegos to dziewczynka-lalka, ma puste oczy i już od razu można sobie coś wmawiać :p i twarz chłopca. Raz że jest mocno oświetlona od góry, przez co chłopak ma zmrużone oczy a twarz zmienia trochę proporcje, bo czoło wydaje się spore a łuki brwiowe silnie ocieniają oczy, a dwa, że twarz jest bardzo poważna, to bardziej twarz dorosłego, nie dziecka. Na drugim planie nieoświetlone ręce za oknem. Fajny kontrast dwóch planów. Mnie się naprawdę podoba ten obraz. Jest interesujący. Dziewczynka-lalka i ręce sprawiają, że jest taki trochę fantastyczny. Dobry.

Gość cimci rimci
a ja to pokaze moim wrogom

Gość bardzo zabawne
ananke chyba dlugo sie przygladalas temu obrazowi :)

Gość ej nooooo
jak ma słabą psychę to niech lepiej nie zagląda, po co ma się dziewczyna pozniej bac, serio

ja się raczej nie zdobede:( mówie wam...ja nawet tego nie widziałam a już wszedzie widze tego przekletego chłopca:( ;) moj umysl jest jak umysl dziecka...pewnie bede miała koszmary do konca swiata;)

Gość bardzo zabawne
wszyscy chca zeby duzo ludzi to obejzalo :) mia* ogladaj :D

jesli to było o mnie to zgadza się...mam bardzo słaba psychę:)

Gość bardzo zabawne
cos widze ze nie pojdziemy dzisiaj predko spac hihih dobrze ze jutro sobota i nie trzeba isc do pracy :D

Mia* jak sie zaczyna widzieć chłopca to właśnie pierwszy objaw klątwy ;-)) wyluzuj i może rzeczywiście lepiej nie oglądaj :-))

ja szczerze mówiąc bardziej się bałam jak o nim czytałam,nim go obejrzałam :) jeszcze jak poczytałam teksty ludzi o tych cudach co im się niby przytrafiają po jego obejrzeniu...a teraz już mnie nie rusza...no prawie:p fakt,jest dziwny,ale żeby jakiś straszny bardzo,to raczej nie

Gość bardzo zabawne
ale ona go nawet nie widziala hihi to dopiero sila wyobrazni

nie umiem wyluzować na tyle by obejrzec:)...ale może jutro gdy bede z chłopakiem dam radę. zapamiętajcie mój nick....być może po raz ostatni się do was odzywam o zgrozo!!

Gość bardzo zabawne
jaq tez tak mialam jak obadalam to nic takiego specjalnego dopiero tu sie tak nakrecilam nie ma to jak baby :P