Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luis

POGADUCHY O WSZYSTKIM I NICZYM

Polecane posty

JEZELI SIE DZISIAJ NIE SPOTKAMY ZYCZE CI PRZYJEMNEGO WIECZORU jA JESZCZE TROCHE TU POSIEDZE BUZKA:)

Gość luis
NIe wiem czy byłas we Wrocławiu ale to cudowne miasto koniecznie trzeba je zobaczyc ,a gdzie najczesciej spedzacie urlop morze czy gory bo my uwielbiamy i jedno i drugie chociaż ostatni urlop przesiedzielismy w pokoju cały tydzien lało ,śmialiśmy sie ze tyle wypiliśmy ze jeszcze tydzień i trzeba by się zaszyc

Gość luis
ciekawe czy tak we dwie pobijemy jakiś rekord zapisanych stron : w kategorii duety

Gość luis
OK ja też żegnam Cię cieplutko jutro pogadamy papatki

Gość luis
Ty też jesteś myślałam że żegnasz się na dobre

Mi wszystko jedna gdzie ,Mam rodzinke nad morzem i jakos do dzis sie tam niewybralismy.Bo serce ciagnie do rodzicow ,siostry i znajomych.To prawda Wroclaw to piekne miasto,choc widze go tylko przejazdem

Gość luis
jak tu będziesz to moze kogoś do nas przyciągniesz ktoś by się przydał bo ile tak damy radę pisac same

Gość luis
właśnie dostałam sms od 350 km bardzo romantyczny i nie powiem żeby to nie było miłe

Gość luis
ok koło południa bo teraz swobodnie nie pogadamy bo kręci się mój mąż to do jutra pa

Ty pieronku ,ale masz racje troche sie trzeba pocieszyc tomilo ze cie rozweselil.Niewiem czemu mezowie tak nie robia.Chociaz Janienazekam

Ja tez spadam,chcemy wziasc romantyczna kompiel ze swiecami i dobrym winem ....................... DO JUTRA BUZIACZKI:::PYSIACZKI:::::::::

Gość luis
AGNESSSS Witam wpadłam tu przed śniadaniem a wracając do wczorajszego nie chcę się usprawiedliwiac ale też chcę byc szczęśliwa masz szczęście że twój mąż jest ok , mój jest romantyczny tylko jak śpi a to chyba trochę mało ...więc narazie słodzę swoje życie sama ...i jeszcze wracając do Twojego ciasta może puśc mi przepis na ten Twój łatwy wypiek może się skuszę i spróbuję znowu go upiec

Gość luis
Ajak tam romantyczny wieczór ...udany...AGNESSSS macie dzieci?

Gość luis
Ciekawe czy już gdzieś tu jesteś bo ja znowu nie mogłam się połączyc z internetem nie wiem co jest grane ale tak mam od wczoraj teraz już raczej będę tu krążyc więc jak masz czas to zapraszam

CZESC Luis u Mnie dzisiaj SZOK ZE STRESEM JAKOS NIE MOGLAM SIE ODROBIC,to gotowanie to konczenie ciasta,posciel zmienilam posprzatalam i teraz wlasnie skonczylam opiekac szaszlyczki i teraz gotuja sie pomalu. pomalu dobiegam konca Mojej dzisiejszej pracy.

Gość luis
Już jestem ja też musiałam trochę chatkę ogarnąc a co do sms to mamy taki układ że soboty i niedziele mamy dla siebie i rodzin ale za to w poniedziałek...

Gość kdhfhfuhfhufhrufhfhhfhjhhh
SUPEROSKO ZE JESTES

Moj maz wlasnie wrocil i robi kawe juz nie moze sie doczekac ,az dostanie kawalek ciasta ONstrasznie przepada za ciastem i slodkosciami, dakze pieke prawie na kazda niedziele

Gość luis
nie wiem czy to Ty AGNESSSS pod innym pseudo jeżeli nie to cieplutko witam bo mało nas

Gość luis
to rzuc kawałek tego ciasta i mnie bo kawę już mam

To nie ja ja mam swoje pseudo i to mi wystarczy ,przynajmniej nie ma problemu z podszywaczami,ale jesli sie kd.... chce do Nas dolaczyc to zapraszamy