Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana22

jestem zalamana , co sie dzieje z moja twarza

Polecane posty

Gość zalamana22

po prostu jestem zalamana:( a do dermatologa w najblizszym czasie nie moge isc. pare miesiecy temu na twarzy pojawily mi sie takie malutkie czerwone plamki na brodzie i w okolicy nosa, byly prawie niewidoczne wiec nic sobie z tego nie robilam, ale od niedawna po prostu szok !!!!!!!!!!!1 plamy staly sie wieksze, wygladaja troche jak takie male pryszczyki i na dodatek jest ich coraz wiecej!!!!!!!! niewiem juz co mam robic:( nigdy nie mialam takich problemow z cera a teraz wygladam jak jakis potwor;( co to wogole moze byc?????????????????

Gość chyba jedna k będziesz musiała
pójść do dermatologa, przecież nikt na forum nie będzie Ci potrafił pomóc. Może to jakaś alergia, nie mam pojęcia...

Gość 543210
Taaaaak, to jest ciąża. Nie da się ukryć. Gratulacje. :D

Gość zalamana22
ciaza:/ zdecydowanie nie. wiem ze musze isc do dermatologa, tylko ze dopiero za ok 2 tyg bede mogla isc:( a teraz jak patrze na swoja twarz w lustrze to po prostu plakac mi sie chce:( moze poradzicie jak to zalagodzic, ukryc?

Gość euka
ja mam ten sam problem nigdy nic nie mialam a teraz wagrsy zmarszczki i wysuszona skora az mi sie luszczy

sprobuj penatenu lub sudokremu...wysmaruj sie nim na noc... powodzenia i wspolczuje

Gość euka
sudocrem nawilza czy wysusza

Gość ciocia dobra rada 749374728
może to od jakiegoś kremu, tuszu, pudru itp.? nie używaj przez dwa dni i zobacz czy beda jakies zmainy na twarzy.

odkaza,przyspiesza gojenie,lekko wysusza ale nie bardzo,bo przeznaczony jest dla noworodkow,wiec jest tez bardzo delikatny

Gość Jakastakasobie
Z tego co opisujesz to wyglada jak (no i zapomnialam nazwy) costam okoloustna (taki todzaj tradziko uczulenia), Przyczyn moze miec wiele - jedna z czestyszych a bardzo banalnych jest pasta do zebow. Sprobuj pouzywac kilka dni takiej bez fluoru --- chyba z serii sensodyne taka maja. I faktycznie ostaw co bardziej drazniace kosmetyki. Sudokrem pewnie Ci nie pomoze - jak juz to sprubuj masci z propolisem, masci witaminowej albo masci pieciorniakowej. Dobrze jest tez przemywac kilkarazy dziennie wywarem z nagietka, rumianku lub szalwi.

Gość zalamana22
dziekuje wszystkim za odpowiedz. uczulenie od kosmetykow to raczej nie jest gdyz za duzo ich nie stosuje a jak stosuje to juz sprawdzone:)