Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowana Żaba

jak można nie chcieć dziecka...

Polecane posty

Gość zwariowana zabo
czy Tobie moze jakas szczupla dziewczyna po solarium odbila faceta? bo chyba z kims takim utozsamiasz ta cala suczke i sie na niej wyzywasz. Wybacz ale poziom Twoich wypowiedzi jest zenujacy:o pewnie pierwszym slowem Twojego dziecka bedzie "lachociag" albo cos w tym guscie:o

dla mnie ktos kto sie nazywa \"seksowna suczka\"zakrawa na lachociaga:oprzykro mi:Da to ze ktos chodzi do solarium i jest szczuply nie znaczy ze odbija facetow:classic_cool:

Gość pryk
żabo jesteś pustą, wiejską dziewuchą, która potrafi tylko wyzywać innych zamiast przedstawić swoje argumenty i szanować zdanie innych... żal mi ciebie i twojego przyszłego dziecka:(

Gość st
radzę się leczyć

Gość nie wszystko na tym świecie
jest stworzone po to zeby jakaś żaba mogła to zrozumieć bez bycia zrozumianym przez żabę świat się nie zawali Ja rozumiem, że można chcieć i można nie chcieć, albo można nie być pewnym bo ludzie są różnorodni - a ty przenosisz na wszystkich twój punkt widzenia na świecie istnieją ludzie, którzy nie chcą mieć dzieci. A to co istnieje - jest możlwe I twoje nierozumienie nie zmienia tego faktu