Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowana Żaba

jak można nie chcieć dziecka...

Polecane posty

Gość nochildren
Tylko zlap na dziecko jakiegos bogacza, bo z marnej pensyjki to nie wyrobisz, okaze sie ze taki kaprys jest baaardzo kosztowny....

Gość nokids
ja cie nie uswiadamiam. ( ani nie musze cie uswiadamiac...) ja nic nie musze!!!

Gość nochildren
o kurcze, ale chamka z ciebie...no comment....

Gość ej bez takich

jak mozna nie chciec???normalnie, to takie glupie pytanie jak pytanie: jak mozna chciec???jedni chca inni nie i to takie proste jak budowa twojego mozgu

Ja tez nie chce miec dzieci :) Mam w zyciu wiele rzeczy do zrobienia i dzieci jakos kompletnie w te plany sie nie wpisuja. Jest tyle miejsc do zobaczenia, tyle kultur do poznania ;)...dziecko dla mnie byloby jak lancuch, ograniczaloby mnie. Swoja droga samo okreslenie \"miec dziecko\" jest smieszne, dziecko to nie zabawka, nie posiadasz go a po prostu wychowujesz. Czasem mam wrazenie, ze wiele par decyduje sie na dziecko z tych samych pobudek co na zwierzatko- bedziemy sie opiekowac \"czyms\" malym, bezbronnym, ladnym i pachnacym...Wiekszosc takich rodzicow nie potrafi pozniej ogarnac trudnego nastolatka. Na posiadanie dzieci powinni wydawac pozwolenia poprzedzone konsultacja z psychologiem czy nawet psychiatra:O

Gość ja ja ja
Zaba - i niech ci sie tak wydaje :P

Gość nounou
Coś mi to przypomina najnowszą zachciankę panny Hylton :D ale powodzenia.

Gość nokids
zalosny jest ten topic a jego autorka z kazda swoja kolejna wypowiedzia daje tylko swiadectwo temu jak jest malo inteligentna. Ciao!

Gość nounou
Logika autorki zabija :D przypomina wywiady z Dodą :P

Gość ///
//

Gość nounou
to Ci wyjaśnię :) Sensu i logiki brak, za to dużo pewności siebie i przekonanie o własnej inteligencji :D

Macierzyństwo w pewnym sensie jest chęcią posiadania dziecka z ukochanym mężczyzną. Kiedyś byłam bardzo zakochana i mimo 18 lat myślałam o tym, że kocham mojego faceta do tego stopnia, że chciałabym mieć kiedyś z nim dziecko ( z nim i z nikim innym). Potem się rozstaliśmy i ta chęć posiadania dziecka ulotniła się wraz z odejściem mojego faceta. Myślę, że jak kiedyś znowu się zakocham (we właściwym mężczyźnie), to pewnie zapragnę mieć z nim dziecko. Nie chodzi tutaj o przekazanie genów (nie wyglądam jak Catherine Zeta-Jones i dziecko nie odziedziczy po mnie oszałamiającej urody, nie jestem mądra jak Einstein i nie zależy mi, żeby moje dziecko było geniuszem, bardziej zależy mi na tym, żeby mieć taki mały owoc, wielkiej miłości). Póki się nie zakocham dziecka nie będę chciała mieć.

\"nie jestem taka blachara jak ty wiec w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j szykowac sie na dyskoteke dzieciaku!!!\" Biorac pod uwage poziom wypowiedzi autorki to faktycznie nie dziwie sie, ze dziecko jest jedynym celem jej zycia i wyelnieniem nie tylko emocjonalnej ale i intelektualnej pustki :O Z takich matek rodza sie kibole i cala inna patologia :(

Gość nounou
Ale autorka nie założyła topiku "Ja chcę mieć dziecko" tylko "Nie rozumiem jak można nie chcieć mieć dziecka" więc niektórzy wyjaśniają, ale idzie im jak po grudzie - odbiorca mało pojętny :P

\"patologia\"....ludzie z patologicznych roidzin reprezentuja soba wiecej wartosci moralnych niz wy razem wziete ale najlepsze jest o kibolach hahahahahah:D:Dpisz pisz jeszcze:D

Gość nounou
No uwielbiam Cię :D potwierdzasz wszystko, co powiem :D

Gość seksowna suczka
ale ty tępa jesteś :o współczuje twoim przyszlym dzieciom :o

Nie rozumiesz jak można nie chcieć dziecka-proste,niektóre kobiety nie mają takiego instynktu,zwanego macierzyskim.Chociaż nie jest powiedziane,że jak spotka się wielką miłość,to nie odczuję chęci posiadania dziecka z ukochanym mężczyzną,jak to już ktoś tutaj napisał.

Gość nounou
jestem żywym goownem prosze rozdepczcie mnie 🖐️