Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka 20

Co sadzicie o tuszu AIR MAX z Margaret Astor?

Polecane posty

Gość kajka 20

Do dziewczyn ktore uzywaly, napiszcie prosze Wasze opinie na temat tego tuszu. Mi zalezy na tym zeby nie obciazyc rzes. Swoje mam dlugie i czarne, wystarczyloby je tylko lekko podkreslic, nie chce teatralnego efektu tylko naturalny. Tusz powinien lekko podkercic te rzesy, nie skleic i nie odciazyc. Slyszalam ze ten Air Mas taki jest, piszcie ;)

Gość kajka 20
??

Gość kajka 20
nikt nie mial? nie wierze...

Gość aboabo
ja miałam, tydzień, dwa był OK, a potem do wyrzucenia poprostu, w szybkim tempie zaczął się obsypywać, kupiłam inny i jak czasem próbowałam jeszcze ten zużywać - to masakra, zaraz był cały pod oczami, odradzam

Gość kajka 20
hhmmm... a jesczze ktos uzywa?

Gość kajka 20
hmm... chyba ten tusz nie jest za dobry skoro nikt wiecej nic noie pisze...

Gość maksaaa
ja używałam jest bardzo fajny jak dla mnie. mam podobne rzęsy do Twoich tusz ładnie je podniósł a nie obciążył czasami za duzo się go nabiera na szczoteczkę ale mozna obie z tym poradzić polecam baaardzo

Gość maksaaa
poza tym ładnie rozdziela rzęsy i wydaje się ich więcej

Gość kajka 20
nooooo nareszcie!@!! dziekuje ze chociaz Wy cos napisalyscie o tym tuszu. No ja dokladnie takiego potrzebuje, zeby nie obciazyl tylko delikatnie podkreslil i podrecil. Chodzi o taki delikatny makijaz na dzien, do szkoly itp. a znacie jeszcze jakis tusz o podobnym dzialaniu albo lepszy?;)

Gość alaaalaaa
hej ja też używałam bardzo fajny tusz ja mam już trzeci z rzędu i nie zamierzam go zmieniac bo jest dokładnie taki jaki chciałam. Mnie się nie rozmazuje

Gość kajka 20
wiecie co!!?? moj chlopak mi kupil ten tusz dzisiaj i wlasnie sie nim pomalowalam!!! ale suuuper!!:) delikatny, ladnie podkrecil i wydluzyl jeszcze rzesy(choc tego nie potrzebuje) najwazniejsze ze ich nie obciazyl i one tak ladnie delikatnie wygladaja, tak naturalnie!!! ale sie ciesze~!!! polecam jak najbardziej!!!:)

Gość maksaaa
a nie mówiłam :)

Gość kajka 20
no wlasnie jest naprawde swieeety!!!:) ale sie ciesze!!!;]

Gość slaba LIPTON
ja uwielbiam ten tusz...jest moim zdecydowanym faworytem a sporo jzu przetestowalam..nie kruszy sie ,nie rozmazuje ,nie zostawia sladow nad rzesadmi a przede wsyztskim doskonale pogrubia rzesy...moj number one