murb 288 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: Niektórym by tak pasowało. Wstydziłam się tak napisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Hmm... No to nie ma dla mnie nadziei. Jestem jaka jestem i tyle. Nadzieja umiera ostatnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 25 Napisano 2 godziny temu 21 minut temu, BapkaBoża napisał: Libed to totalny ułom. Nie wiem co krejzi w nim widzi. On pasuje do niej jak chùi do dùpy Już ci pisałam a z kim byś mnie widziała? To może być interesujace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 288 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, salix napisał: Nigdzie nie mówiłam, że miejsce zamieszkania wpływa na to, kim ktoś jest. Libed czasami bywa januszem, ale na pewno nie jest tępy. To gdzie mieszkamy determinuje jednak kim jesteśmy. Przykład: gdybyś się urodzila w Pakistanie to bys miała do szkoły wybitnie pod górkę i pewnie nie pozwolili by Ci pracować zawodowo. A gdybyś się urodzila w Chinach to byś prawdopodobnie miała skośne oczy. Przy założeniu, że tata i mama są Chińczykami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 25 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 18 minut temu, xDxDxDxD napisał: Niektórym by tak pasowało. No właśnie zapomniałam jeszcze to skomentować 7 minut temu, salix napisał: Nigdzie nie mówiłam, że miejsce zamieszkania wpływa na to, kim ktoś jest. Libed czasami bywa januszem, ale na pewno nie jest tępy. nie mam reakcji ale plus jeden Edytowano 2 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, salix napisał: Nigdzie nie mówiłam, że miejsce zamieszkania wpływa na to, kim ktoś jest. Libed czasami bywa januszem, ale na pewno nie jest tępy. Jest przede wszystkim nerwopasem, trzeba mieć anielską cierpliwość, ale nie da się ukryć, że na forumowym tle to partia prima sort 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 25 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, Pokraka napisał: Jest przede wszystkim nerwopasem, trzeba mieć anielską cierpliwość, ale nie da się ukryć, że na forumowym tle to partia prima sort Co to jest nerwopas? Jak swiniopas czyli pasie nerwy? Edytowano 2 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 288 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Nadzieja umiera ostatnia Teoretycznie jestem przygotowana. Na poziomie potrzebnej wiedzy mam chyba dosyć informacji. Szwankuje tylko jeden mały element rewelacyjnego planu - moment rozpoczęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Co to jest nerwopas? Jak swiniopas czyli pasie nerwy? Tak, pasie nerwy jak inni świnie i gęsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, xDxDxDxD napisał: Ja się dowiedziałam od libeda że jestem wielka baba i już dawno się z tym pogodziłam. Nie wiem co tak przeżywacie. Przezywają jakby chłopa swojego nie miały. Nawet jak nie mają na takim forum nie znajdą chyba że lubią z jakimiś defektami poważnymi, po co sobie utrudniać życie. Edytowano 2 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 288 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Jest przede wszystkim nerwopasem, trzeba mieć anielską cierpliwość, ale nie da się ukryć, że na forumowym tle to partia prima sort Myślę, że on w realu jest bardziej interesujący niż na forum. Wyobrażam go sobie tak w typie Goslinga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 117 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, BapkaBoża napisał: Libed to totalny ułom. Nie wiem co krejzi w nim widzi. On pasuje do niej jak chùi do dùpy Jaka dosadność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Teoretycznie jestem przygotowana. Na poziomie potrzebnej wiedzy mam chyba dosyć informacji. Szwankuje tylko jeden mały element rewelacyjnego planu - moment rozpoczęcia. Mnie nie pytaj je jestem typem geniusza praktyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 2 godziny temu 29 minut temu, BapkaBoża napisał: Libed to totalny ułom. Nie wiem co krejzi w nim widzi. On pasuje do niej jak chùi do dùpy Pasuje ona taka sama jest betonowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 117 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Minnie Moskowitz napisał: Zaraz hejtery wypełzną z nor i zacznie się heblowanie. Plus palcowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 25 Napisano 2 godziny temu Libed ma swoją Krejzi i nie trzeba się mu podobać tak samo jakieś dedi sredi dziecioroby, nikt nie narzuca tego tylko sruwerty babofon se coś ubzdural co za babsztyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 47 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Plus palcowanie I brandzlowanie do nicków z forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, murb napisał: Myślę, że on w realu jest bardziej interesujący niż na forum. Wyobrażam go sobie tak w typie Goslinga. Wyobrażałaś sobie Libeda? Nie wiem, ale podejrzewam, że jeśli mu się chce to potrafi zrobić dobre wrażenie Edytowano 2 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 117 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Minnie Moskowitz napisał: I brandzlowanie do nicków z forum. Jeju jak zaczęło padać u mnie.. A do domu daleka droga Byłam nakleić folie na telefon, zakupy, odwiedziny na cmentarzu i teraz jeszcze te korki na ulicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 15 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, murb napisał: A po co mi rzeźba. Co ja bym z nią robiła. W moim wieku? Pioter powiedział że jesteśmy w tym samym wieku?Bardzo mnie to zastanawia. Skąd to info ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minnie Moskowitz 47 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, tymczasowablokada napisał: Jeju jak zaczęło padać u mnie.. A do domu daleka droga Byłam nakleić folie na telefon, zakupy, odwiedziny na cmentarzu i teraz jeszcze te korki na ulicy U mnie też coś tam kropi. Ale na zakupach już byłam o 14 więc mam spokój. Mogłoby trochę słonka jeszcze wyjrzeć październikowego… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Kocopoł napisał: Libed ma swoją Krejzi i nie trzeba się mu podobać tak samo jakieś dedi sredi dziecioroby, nikt nie narzuca tego tylko sruwerty babofon se coś ubzdural co za babsztyl Zdradzę Ci sekret Dumbo, nie ma obowiązku podobania się innym ludziom. Można mieć to w dupie Ps to tak ogólnie Edytowano 2 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 25 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Minnie Moskowitz napisał: Intercity to najgorsze łajno. Parę razy miałam przyjemność się przejechać i za każdym razem trafiałam na antypatyczne konduktorki. Huh czuje z nimi pokrewieństwo duchowe ah konduktorky ktoś musi być hejkowany bo sprząta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 25 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Pokraka napisał: Zdradzę Ci sekret Dumbo, nie ma obowiązku podobania się innym ludziom. Można mieć to w dupie Ps to tak ogólnie No właśnie więc mnie te hjuje i sribedy nie obchodzą i niech se mierzą racice między sexami z tymi swoimi frajerami i nie wciskają ich ludziom te panie modelki grrr Edytowano 2 godziny temu przez Kocopoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 117 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Zdradzę Ci sekret Dumbo, nie ma obowiązku podobania się innym ludziom. Można mieć to w dupie Ps to tak ogólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1610 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Kocopoł napisał: No właśnie więc mnie te hjuje i sribedy nie obchodzą i niech se mierzą racice między sexami z tymi swoimi frajerami i nie wciskają ich ludziom te panie modelki grrr I mają prawo cię nie obchodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 128 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Margherite napisał: Pioter powiedział że jesteśmy w tym samym wieku?Bardzo mnie to zastanawia. Skąd to info ma. Osobiste ale ja nie hejtuje to co wiem nawet nie pisze, po co? macie dużo wspólnego pokolenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, xDxDxDxD napisał: Niektórym by tak pasowało. Ciekawe czy krejzi juz skakala mu na kootasie, on na wuzku jezdzi tak ktos tutaj pisal .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 25 Napisano 2 godziny temu 20 minut temu, Pokraka napisał: Tak, pasie nerwy jak inni świnie i gęsi To pełna zgoda 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZlyZajonczek 6 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, Minnie Moskowitz napisał: Zaraz hejtery wypełzną z nor i zacznie się heblowanie. Selki bezrobotna jeszcze nie wstala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach