Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Redish

O miłości ...

Polecane posty

sc, jeśli pytasz mnie, to NIENAWIDZĘ cierpieć. jakoś tak źle mi sie życie pod tym wzgledem układa. :O

Cierpienie tych których dopadła miłosc bedzie mniejsze. 🌻

la verdad. miłość to wcielone zło. najlepszym sposobem jest unicestwienie całej zakochanej/kochającej populacji.

wy negatywnie nastawieni zacznijcie łykac Prozac ............... a ty przestań cierpieć , może do psychologa.... jest taki fajny lek na depresje effectin,powoduje wydzielanie serotoniny i będzie ci lepiej...

Miłość nie rani jak coś to ludzie- ich charaktery, czyny, postępowanie A lek? rozmowa:) A na depresje jak najbardziej Miłość, otwarcie się nanią Właśnie ten pesymizm, depresja wynika z braku Miłosci

Prozak nie zmienia nastawienia - on poprawia nastrój :) Takatamsobie 🌼 :)

niestety na receptę .... a może zdrowy spokojny sen..

Gość chamsa
Miłości nie można zobaczyc, dac- ale zakochanych łatwo rozpoznac. Miłośc nie jest ani łatwa ani trudna- jest stanem świadomości. Miłośc w pierwszej kolejności pomaga tym którzy kochają.

Gość chamsa
Prawdziwie nieszczęśliwymi ludzmi są ci co nie kochają. Jeżeli miłośc się skończyła i cierpimy z tego powodu -to lepsze od pustki uczuciowej.

Ja wybrał bym pustke ... lepsze to niz cierpienie ... zawsze mozna sie najeść czekolady bo podobno wywołuje stan podobny do miłosnego uniesienia i jest bezpieczniejsza :)

Gość druga w nocy
ja tez chciałabym sie wyzbyc miłości

Gość druga w nocy
byłoby o wiele łatwiej

Gość druga w nocy
przyjazn jest czystsza, bardziej szczera i otwarta

A jak kochasz a ukochana daleko, to co nie cierpisz? cierpisz, bo jak się kocha chce się aby była, rozmawiała z nami, usmiechała się. Człowiek cieszy sie takimi drobnostakmi:) I to daje jej szczęscie:) tak niewiele a tak wiele:)

Gość druga w nocy
i przyjazn moze trwac i trwac i nikt sie o nią nie boi, bo jest a miłośc - trwa nieraz krótko i ile cierpien jest z nią związanych

Miłosci w 100% nie da sie wyzbyć ... ale mozna ją ograniczać. Miłośc na odleglość niestety jest skazana na niepowodzenie. Niestety miedzy przyjaźnią a miłoscią jest cienka granica (oczywiscie pomiedzy kobieta a mężczyzną).....

Gość druga w nocy
wodniczkajego a jak kochasz z całych sił, oddałaś całą swoja miłość osobie, która przestała cie kochać to wolisz sie usunąć, zeby nie cierpiec, chcesz sie uchronic ale ciągle nosisz tę miłość w sercu

Gość druga w nocy
łatwiej jest nie dopuścić do miłości, przystać na przyjazni - jest napewno trwalsza

Gość druga w nocy
mimo, że cierpie nigdy nie powiem, że żałuje, że doznałam miłości. Jestem szczesliwa, że potrafiłam rozbudzic w sobie tak moce uczucie.

miłosc a szczególnie nieudane zwiazki czasem otwierają nam oczy ... ....a na mocne uczucia czasem lepiej uważac ....

Gość druga w nocy
dlatego lepiej nie dopuszczac do mocnych uczuc.... przyjaznic sie - owszem w przyjazni nie wymagamy

Gość druga w nocy
jestem strasznie zmęczona :( czuje, ze sięgam dzisiaj dna .... nawet nie ma we mnie chęci zeby sie z tego odbic. Czuje sie kaleką własnych uczuc. Poobijali mnie a ja nie mam woli do tego aby sie podniesc....

Gość druga w nocy
mogłaby to być ostatnia moja noc... dobranoc

dlaczego? co jest tego przyczyą? miłosc? 🌼 Sa dni kiedy wszystko nas dobija; kiedy jestesmy osłabieni i wszystko co negatywne trafia nas dwa razy mocniej. Sen pomaga

Nie mów tak. Połóż sie; sen pomaga ułożyć myśli ... w pewien sposób rozjaśnia... Dobranoc i kolorowych snów 🖐️ 🌻

Gość druga w nocy
dziękuje