*TUN-SIJ* 0 Napisano Luty 11, 2007 Słuchajcie dziewczyny mam pytanie.Dostałam okres za szybko o cały tydzień.Nie wiem dlaczego.Może to być skutek stresu albo zmęczenia?bo z tych powodów to się zazwyczaj raczej późni.I jeszcze jedno.Czy to ma wpływ na moje dni płodne i niepłodne?Bo uprawiałam seks w 7 dniu cyklu, będąc pewną ze mam niepłodne(mój normalny cykl ma 28 dni), więc teraz mam lekkie obawy:-(Proszę poradźcie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalina89 0 Napisano Luty 11, 2007 Cykl Ci się skrócił, czyli możliwe, że trafiłaś na dni płodne. Bez paniki, tydzień to nie tak dużo. Jeśli okres będzie normalny, to po jego zakończeniu zrób test - będziesz 100% pewna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*TUN-SIJ* 0 Napisano Luty 11, 2007 Bałam się głównie o te dni płodne i wychodzi na to ze nie bez przyczyny:-( akurat teraz musiał mi sie cykl pokręcic jak zawsze był regularny??:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach