Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka rozbita

Dowiedziałam się, że nie moge mieć żadnych wymagań!

Polecane posty

Gość studentka rozbita

Spodobałam się jednemu facetowi z uczelni, niestety on nie wpadł mi w oko, nieciekawy z wyglądu, ubioru, nawet charakterem jakoś specjalnie nie nadrabiał. Dałam mu do zrozumienia dość stanowczo ale kulturalnie że nic z tego nie będzie, bo i tak już dawno podobał mi się inny chłopka na uczelni. To co usłyszałam na uczelni po paru dniach normalnie wprawiło mnie w osłupienie. Podobno faceci mówią o mnie " Nie dość, że gruba to jeszcze zadziera nosa" mam może raptem 3, 4 kilo nadwagi!!! i ogólnie co ja sobie myśle itp. Jeszcze się okazało, że ten chłopak to najlepszy przyjaciel tego odrzuconego, teraz to już mi nawet cześć nie mówi:( Przez mała nadwage musze brać każdego kto się mną zainteresuje ? :(

Gość arturo gatti
no nie mogę! jak jutro chłopaki na uczelni się dowiedzą że to na kafeterii ogłaszasz to padną na ryj :D:D

Gość kelwin klajn
a niby z jakiej paki masz mieć jakieś wymagania ???

Gość tehena
w zadnym wypadku nie interpretuj tego tak, wymagania powinni miec wszyscy, bo na tym swiat stoi. Zalezy tylko JAKIE.

Gość arturo gatti
jak masz dupe jak chałupę to wymagania raczej skromne powinny być...adaptacyjnie postępuj

Gość bo jako kobiet nie masz prawa
mieć jakichkolwiek wymagań. Powinnaś podziwiać i wiernie służyć każdemu mężczyźnie który zechce się tobą zainteresować, gdyż tylko w taki sposób możesz wypełniać zleconą ci przy tworzeniu świata rolę. 🖐️

Hehehe, ale beka! No to musieli to byc chloptasie o poziomie inteligencji zblizonym do tych tutaj wyzej. Zenada. Dlatego tak ktoregos dotknela Twoja odmowa, bo slabi i zalosni. Innymi slowy, slusznosc Twojej decyzji sie potwierdzila i nie tlumacz sie z niej nawet przed soba. Z reakcji sie smiej, potwierdzaja zalosnosc tych chlopaczkow. Brode zatem radze podniesc wyzej. A jak ktos ci sie podoba, rob jak ja. Sama wybieram kto mi sie podoba.

Gość blondynnnn
jeszcze tego brakowało aby grube miały wymagania :D

Gość coraz więcej tak myśli
doceń że jakiś zwrocil uwage.......... a co chciałabyś jeszcze sobie przebierać ? żałosne....

Gość bo wymagania są jak
Media Markt nie dla wszystkich 🖐️ Zresztą on też ma wymagania 🌼

Gość DUPA-LUJ-METODA
Pierdol go! Kiedyś też dałam kosza kolesiowi, który mi się nie podobał. Potem zaszargał mi opinię zmyślając głupoty. Gadał kumplom, że jestem kurwa. Śmieszyło mnie to bo akurat w tym okresie byłam jeszcze dziewicą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Niektóre chłopy to na serio są skurwielami.

Gość czy arturo gatti
to ten kretyn ktory uwaza siebie za krola seksu czy cos takiego? czytalam dzis na forum.Ten niech sie lepiej nie wypowiada.

Rozmowa dwoch kolegow: - Ty, Jacek, fajna ta Kaska, co? - No, fajna. - Moze bym tak do niej przystartowal... - Ja tez... - To sprobujemy? - Czemu nie, ale slyszalem ze ona to porzadna a nie jakas byle dziwka. Za dwa dni: - Wiesz, umowilem sie z ta Kaska. - Ja tez. - I co, dala ci? - Nie. - Mnie tez nie. - A to dziwka!

Gość ależ skąd
na uczelni?? czy raczej w gimnazjum :)

Gość ekonomicka
od kiedy to 4 kg nadwagi widac golym okiem? przeciez to sie rozchodzi po ciele, nadwaga to jest jakbys miala z 10 kg za duzo wtedy juz widac

Gość arturro gatttiii
masz coś do mnie kobieto? jestem królem pieprzenia i mam naprawde wysokie wymagania...ale mam do nich prawo :classic_cool:

Gość niedobrze mi
co za kolesie,szczegolnie arturo gatti,widze ze masz czlowieczku jakies silne kompleksy i leczysz je kosztem innym,jestes zalosny,osmieszasz sie i napawasz ludzi obrzydzeniem.Krolem pieprzenia,mowisz?chyba glupot pustaku

Gość jeśli ktoś z twojej
uczelni trafi na ten topik, to już w ogóle będziesz przegrana :D

Gość studentko rozbita
masz naprawde pecha bo otaczja cie kompletni idioci.no coz musisz sie teraz meczyc przez urazone ego swojego wielbiciela,faktycznie charakter ma do kitu,ale jak widze nie tylko on,paru tu tez.ale moze sa bardzo samotni ci krole piprzenia,pewnie bez wygladu,charakteru,porostu beznadzieja

Gość arturro gatttiii
prawdziwym asem przestworzy :classic_cool:

Gość Sedzia Dreed
Facet jak daje kosza też często musi się liczyć z konsekwencjami.... Widocznie stwierdzili, że za wysoko srasz niż dupe masz...

Gość arturro gatttiii
racja...po prostu niektóry nie przystoi wyubrzydzać :classic_cool:

Gość arturro gatttiii
a jak sądzisz?

Gość ehhhehahaha
wy to jednak musiecie leczyc swoja urazona ambicje,dziewczynie nie odpowiadal koles i wyzej sra niz dupe ma??takie jest wasze zdanie?a moim zdaniem koles musial byc naprawde tragiczny i beznadziejny jak wiekszosc tu,leczacych swoje kompleksy.najlepiej sobie wytlumaczyc,dostalem kosza bo dziwucha jest do niczego,hhehehee,panaowie jestescie zalosni i zabawni przez to bardzo...

Gość arturro gatttiii
no ale jak jest brzydka to po cholerę jej facet??? pytam... jak brzydki to faktycznie niech coś pozytecznego dla społeczeństwa robią...sami

Gość cicha wódka
nie znoszę facetów co uważają kobiety za swoje służące i rodzicielki ich dzieci:O

Gość do studentki
dobrze zrobilas,ploty wysmiej,widac ze koles ma problem ze soba i beznadziejny charakter skoro teraz sie msci na tobie bo go odrzucilas.nienwidze takich ludzi,i wiem ze dziewczyny tez sie takie sa.zero jakiej dumy i przyzwoitosci...nie martw sie , masz prawo miec wymagania im wieksze tym lepsze i drodzy chlopcy tu obecni nie musi to oznaczac ze kolezanka szuka modela super przystojnego,wystracza jak facet ma cos w glowie,a pan odrzucony swoim zachowanim pokazuje ze nie ma wiele....ooo orzeszek.

Gość arturro gatttiii
kobiety sa do pieprzenia...te ładne oczywiście :classic_cool: