Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miracle Forever

Niemoge znieść faktu że mój były będzie ojcem.Jego laska w ciązy a mnie...

Polecane posty

Tak daje mi to odczuć.Spotkał się ze Mną w kawiarni przed moim wyjazdem .Mniej wicej opisałam naszą rozmowe na tym topiku.Ta rozmowa dała mi jeszcze większą nadzieje ...Jak sobie wspomne jego słowa dochodze do wniosku ze On mnie na serio jeszcze kocha .Jego najlepszy kumpel teżotworzył mi jescze bardziej oczy mówiąc że On jej nie kocha ale wierzy że skoro jest dziecko to i miłośc przyjdzie.Jego kumpel nie popiera dokońca moich zamiarów które juzniebawem zrealizuje i oddzyskam Oskara.

ale ty jestes pusta.. nie odbieraj dziecku ojca... byl z toba ale to przeszlosc!! ciebie juz nie kocha, jakby cie kochal to bylby nadal z toba!! twierdzi ze milosc przyjdzie czyli jednak chce byc z ta dziewczyna i swoim dzieckiem!

Gość jasko---wedrowniczek
A wedlug mnie dziewczynko ty masz 14 lat jestes swiezo po lekturze BRAVO i brak emocji w twoim nudnym zyciu

Gość Perwersyjna barbie
Musze doczytaćjeszcze niektóre Twoje wypowiedzi Mirackle ale wiem że nie łatwo ci bedzie go oddzyskaćale jakaś szansa jest.Mój obecny męzczyzna zostawił kobiete z która nie był szczęsliwy a ma znią córke i jest ze mną -na maksa go uszczęsliwiłam .Z drugiej strony znam przypadki że facet został złapany na wpadke i zpieprzył do byłej bo ją kochał.

Gość ojjjjjjj
fajna madchen zgadzam sie z toba w 100%, szkoda ze na swiecie zyja jescze takie puste bezczelne i idace po trupach do celu babska...taka przed niczym sie nie zawaha bo mysli tylko o sobie....sama autorko zniszczylas sobie zwiazek, a teraz udajesz wielka ura bura ze go odzyskasz, ale prawdziwa natura czlowieka zawsze wyjdzie na wierzch , mam nadzieje ze twoj ex jest madrym facetem i pozostanie przy swojej obecnej partnerce i dziecku, jezeli ma troche oleju w glowie to bedzie wiedzial co ma zrobic.

Gość przecież to jest wszystko
zauważcie, ze ta bajeczka jest pisana od 11.02. długo dość ona próbuje go odzyskać prawda? nudno się robi w tej bajce 💤

Ja wiem że bedą tu po tobie jechać ale nie przejmuj się i rób swoje.Kazdy ma prawo do szczęscia a skoro On ma być z nią nieszczęsliwy to ty mu daj to szczęście pod warunkiem że ten facet na serio cie jeszcze kocha .A jak ktoś nie wierzy w to co piszesz to po gówno tu zagląda.Niektórzy znudzeni zyciem będą tu po tobie jechać ale nie przejmuj sie .Trzymaj sie .Pa

jejkus jak jakbym taka lale spotkala to nie wiem co bym jej zrobila.. :o jestes gownem ktore mysli tylko o sobie! pomysl o dziecku!! co ty myslisz ze jestes jakas modelka to co to kazdy jest twoj?? pfff ty chyba smieszna jestes i zalosna... dla niektorych facetow liczy sie tez co ininego, nie tylko wyglad pustej lali ktora uwaza sie za wielka modelke....

duska ty pojebana jestes, a co z tym dzieckiem? i jesli facet mowi ze milosc przyjdzie to chce byc z ta kobieta i ich dzieckiem! kutrwa nastepna pusta

Gość przecież to jest wszystko
raczej jej się wena skończyła i potrzebowała czasu żeby historyjkę rozwinąć 💤

fajna madchen a skąd wiesz ze jest pusta? Jakby jej facet wprost powiedział że jej nie kocha ,nie pisał do niej itd to by sobie byc może opduściła a tak jak jest nadzieja to niech walczy.Do boju Miracle!!

Gość DO AUTORKIiiii
Miracle Forever mam nadzieje ze uyda ci sie go odzyskac...jestem zdania ze powinnas walczyc skorokochasz. i nie przejmuj sie glupimi komentarzami!on ci dal nadzieje...wiec wykorzystaj swoja szanse....zeby nie zalowac do konca zycia....daj znac jak sie wszystko potoczy.

a zreszta skad idiotko wiesz ze ona go na dziecko zlapala?? moze to nie byla jej wina tylko po prostu wpadli!! moze ona nie chciala byc w ciazy a jednak urodzila dziecko i sa razem i sa szczesliwi bez ciebie!! to ze jestes niby ladna nie daje ci mozliwosci psuc czyjes szczescie...

Niestety takie jest życie...człowiek często docenia cos dopiero gdy to straci...gdy dopada go zal i tęsknota...jednak te uczucia nie powinny pozwolić na to byś niszczyła czyjś związek...miałaś swoja szanse...wybrałaś...każdy dokonuje swoich wyborów za które może potem zapłacić.Ty za swój już zapłaciłaś...życze ci byś znalazła jeszcze w swym życiu jakiegoś wspaniałego mężczyzne, ale oskara zostaw juz w spokoju...

Gość ojjjjjjj
boshe teraz bedzie jedna z druga wciskac gdybac....a prawda jest taka ze jakby facet kochal te pseudomodeleczke to by z nia byl, skoro jest z obecna dziewczyna i dzieckiem tzn ze chce byc boshe toz to logiczne!!a zdesperowana kobiecina bedzie szukac powodow i jakichkolwiek dowodow(ktorych brak)ze ex cos tam jeszcze czuje..zwykly typowy mechanizm, zreszta droga autorko sama napisalas ze znow ,,go uwiedziesz,,a rzucasz sie jak gowno w trawie za przeproszeniem ze ex zostal niby uwiedziony, a ty niby w czym lepsza jestes, co takiego soba reprezentujesz??tylko to ze przez swoj upor chcesz rozbic rodzine...a to swiadczy o tobie jak o zwyklej.......:o

Gość jesssu
zakompleksione kochanki (bo tylko kochanki wpieprzające się komuś w życie myślą wyłącznie o własnej dupie nie licząc się z nikim i niczym, nawet ze szczęściem tego kolesia) już na kilka róznych sposobów na pomarańczowo się wpisują że niby takie poparcie dla żałosnego planu (chociaż to raczej wymyślona historia jednak..) ustogłowej, plastikowej laleczki (ale najważniejsze, że jest ładna przecież, nic więcej się nie liczy i do szczęscia nie potrzeba..) :O straszne, ale i wy spadniecie kiedyś z hukiem na ziemię i potłuczecie swoje łatwe tyłki..

Gość Kokoryczka
No Kochana, podziwiam Cię za upór;) muuuuusi się udać:) trzymam kciuki. Gdyby do Ciebie nic nie miał, dawno dałby sobie na spokój, nie pisał smsów, nie spotkał się. Napisz tylko kiedy wyjeżdzasz i czekam na relacje z dalszych spotkań;)

Powiem krótko :Jak mnie jeszcze kocha to na bank go oddzyskam.Jakby Mnie nie kochal juz dawno dałabym sobie spokój .A tymczasem do jutra bo mam kilka spraw do załatwienia a o 18 mam pilates.

Gość jesssu
jasne jasne:D dobra jesteś laska, sama autorka topiku pewnie się wpisuje tak na pomarańczowo - kibicując sama sobie heh.. ale trzeba być samotnym czy nie wiem, opuszczonym, żeby takie żałosne zabawy uprawiać.. współczuję

Gość ojjjjjjj
jeszcze moze zrozumialabym twoje postepowanie gdyby ex odszedl od ciebie w trakcie trwania waszego zwiazku, ale na milosc Boska-ON SIE ZWIAZAL Z TA DZIEWCZYNE KIEDY BYL JUZ WOLNY!!!wiec moze zyc jak chce, trzeba byc naprawde idiotka bez honoru, zeby rozbijac rodzine, bo w gre wchodzi dziecko:O

Próba odzyskania go pokaze ze nadal jesteś samolubną egoistką...jeśli go kochasz daj mu żyć u boku kobiety która on kocha i która kocha jego...daj mu szczęście bycia szczęsliwym, a złe fatum napewno cie opusci

Gość Sylwiankaaaa
po części cie rozumiem miracle bo nie wiem czy ja w takiej sytuacji nie walczylabym o człowieka ktorego kocham jak lwica

Gość Magrat
Śmieszne. Pragniesz go, bo go nie możesz mieć. Znalazł sobie inną normalną dziewczynę, którą kocha, a Ty z zazdrosci mało nie pękniesz-jak śmiał, ja jestem przecież najpiękniejsza!!! Spójrz prawdzie w oczy, dziewczyno, dla Ciebie była najważniejsza praca wtedy, kiedy on był z Tobą to go poniewierałaś. Teraz zyskał na wartości, bo ma inną kobietę, jest szczęśliwy. będzie miał dzidziusia i bardzo dobrze zrobił!!! Gratuluję mu wyboru z całego serca. Leczą mnie takie puste panny, którym sie wydaje, że są ósmym cudem świata i mogą mieć wszystko i każdego kiedy chcą. Nie zachowuj sie jak rozkapryszona lalka, bo tylko narazisz się na śmieszność. Trochę honoru, dziewczyno. Mężczyzna to nie jest miś, którą sie odkłada na półkę, jak sie znudzi, albo przeszkadza i podnosi stamtad jak się chce bawić dalej. Przegrałaś, dokonałaś wyboru i krzyż Ci na drogę. Odgrzewane kotlety, zwłaszcza żylaste, są przyczyną niestrawności.

skąd wy na boga wiecie że on kocha te swoją obecną kobietę ??? Może byc tak że jest znią bo jest dziecko a skoro jest wrażliwym facetem to trudno mu zrobićkrok i odejśc do miracle

Gość he he he ha ha ha
Margat trafna wypowiedz a z tymi kotletami zylastymi rozbawiłaś mnie do łez

Gość jesssu
a ty skąd wiesz, że jej nie kocha? może bawi się tą, pisząc do niej i zawracając głowę, żey się trochę zemścić - pokazać zobacz co straciłaś idiotko zapatrzona w siebie? skąd pewność, że kocha pseudomodelkę??

Gość ojjjjjjj
magrat nie dalo sie celniej ujac w slowa tej calej sytuacji, 100% prawdy:)

Duśka23 ...ale miracle sama wyraznie napisała ze oskar jest szczęśliwy...byłabyś szczęsliwa z osobą której nie kochasz i z ktora jestes tylko dla dziecka...?

Gość ojjjjjjj
duska moze nie jest to taka sama milosc jak z psudomodelka, moze ta jest spokojniejsza i bardziej oparta na przyjazni, trudno nam powiedziec jedno jest pewne- gdyby nie chcial byc z ta dziewczyna i dzieckiem to by nie byl, gdyby mu naprawde zalezalo na bylej to by wrocil, jednak z jakiegos powodu-nie wazne jakiego, jest ze swoja rodzina i chwala mu za to, madry facet, ktory w pewnym etapie swego zycia mial to nieszczescie ze trafil na pusta panne, na szczescie to juz przeszlosc, pewnie ejdyne co zostalot o sentyment, a ona wmawia sobie wielka milosc:o.........