Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miracle Forever

Niemoge znieść faktu że mój były będzie ojcem.Jego laska w ciązy a mnie...

Polecane posty

Po kilku słowach można wyczytać że miracle jest osobą samolubną i zarozumiałą...może teraz oskar nie ma już \"Wenus z Milo\", ale za to ma kobiete która go docenia i kocha bardziej od wlasnej pracy i wyglądu...

Gość bo iskierki w oczach widziala
to wie hahhaha amoze swiatlo z halogenow w markecie mu sie odbijalo :P

Wydawało jej sie zapewne że szszcęśliwi...Zycie lubi zaskakiwac i może i miracle miło zaskoczy .Mnie życie zaskoczyło i to co wydawalo sie pozornie nie mozliwe i nie do zdobycia okazało sie mozliwe

Gość może ja
Duska a autorka topiku to chyba jedna i ta sama osoba porażka

Gość ojjjjjjj
tez tak mysle ze duska to pseudomodeleczka..wystarczy spojrzec na ilosc postow duski i wszystko jasne..........

Gość sratatatatata tatatatata
skoro tak bardzo ją kocha to czemu z nią nie jest, co za problem rozstać się z tamtą jeśli jej nie kocha, hę. nie chce robiś krzywdy dziecku? Przecież i tak kiedyś odejdzie o czy jest przekonana ta plastkowa barbeta...Kupy dupy sie ta jej historia nie trzyma:)

Gość suma uma
Jak bym dorwała taka szmate i zołze jak ty która che mi odebrać chłopaka z ktorym mam dzieco to bym jej wp*******ła aby na drugi raz nie rozpieprzała związków

Gość może ja
dajcie spokój założyła durny topic prowokuje i pewnie ma ubaw z naszych wypowiedzi ŻENADA!!!

Niedowiarki zobaczcie sobie ze na mnóstwo innych topikach są osoby które od niedawna zarezerwowały nicka na czarno .

Gość może tak może nie
Ja wiem i spotkałam sie z takimi przypadkami egoistycznych wariatek które by odzyskac faceta są w tanie zrobić wszystko.Ale nie którzy faceci pustaki (nie mówie że Oskar to pustak) potrafią odejsc od panny z która mają dziecko.Toż przykre ale...

Gość ojjjjjjj
dlatego gardze takimi dziewczynami ktore maja proznie w glowie...zawsze pragnie sie tego czego sie nie ma...ale z takich egoistycznych pobudek nic dobrego nie wyniknie, a neich sobie panna wmawia ze cud sie stanie ze go jeszcze odzyska bla bla bla....bedzie jeszcze zbierac szczeke z podlogi kiedy sie zdziwi ze jej oscar jest madrym facetem i nie wybierze tego paskudnego egoistycznego stworzenia, a pozostanie ze swoja kobieta i dzidziusiem:)

Gość a jak
a ja bym walczyla o milosc za wszelka cene, nie jestem glupia gowniara, mam 26 lat, faceta od 6 lat i gdyby taka sytuacja sie zdarzyla, ze potrzebujemy czasu aby przemyslec wszystko i on laduje z jakas panienka w lozku to chociaz bylabym bardzo rozczarowana tym, ze tak szybko sie pocieszyl to walczylabym o niego gdybym go kochala i wiedziala, ze on kocha mnie, dla mnie baby, ktore musza brac faceta na dziecko bo inaczej nie chcialby ich nigdy sa najwiekszym zerem, ciekawe, czy ciesza sie na wymuszony slub wiedzac, ze facet nie kocha ich i robi to z poczucia obowiazku

Gość rozbawiła mnie ta histeria
:o z tego co przeczytałam rozumiem, że: 1. jesteś piękna i wspaniała, a matka jego dziecka to brzydka pinda, która złapała go na dziecko 2. z Toba był szczęśliwy, kochał Cię, a z nią jest niewiadomo dlazego, bo jej nie kocha i mu nie zależy. pytanie więc: dlaczego nie wrócił do Ciebie skoro masz same zalety? odpowiedź: ona może nie jest supermodelką, ale wartościową kobietą, dla której liczy się on i ich dziecko. angazuje się w związek i nie stawia pracy i kasy nade wszystko. kocha ją za to JAKA JEST, a nie JAK WYGLĄDA. znajdź sobie kogoś, kto Ci dorówna i wyglądem i inteligencją (lub też jej brakiem).

Gość Kokoryczka
A ja wierzę, że sie uda, on ja też pewnie kocha:)

Gość Kokoryczka
A inna kobieta to nie przeszkoda dla Miracle...

Gość mika_cd
ja uwazam ze gdyby ona nie byla ladna to ten "przystojniak"jak go nazwalas nie poszedlby z nia do lozka...to jest chyba logiczne...zreszta kochana nie tylko w zyciu uroda sie liczy...jestes tak powierzchowna ze ja sie nie dziwie ze on odszedl od ciebie...tamta dziewczyna na pewno daje mu wiecej czulosci i szczescia w zyciu niz twoje gadanie o twojej urodzie pokazach i wyjazdach.wiesz ja kiedys tez taka bylam..myslalam ze uroda to wszystko ale teraz mam meza i szczesliwa rodzine....szkoda ze ty tak pozno to zrozumialas...moja rada...daj im spokoj,bo nawet gdybyscie byli razem on ma z tamta dziewczyna dziecko,wiiec juz na zawsze w waszym zyciu by byla,a tego bys nie zniosla...poza tym pamietam ze nie wolno budowac wlasnego szczescia na czyims nieszczesciu!zycze powodzenia

Gość mika_cd
A MOZE TO WLASNIE ON JA NA DZIECKO ZLAPAL!!!:)ZEBY W KONCU MIEC NORMALNA KOBIETE!w sumie to bardziej prawdopodobne....:)

poza tym, jesli do tej pory do ciebie nie wrocil to juz nie wroci, i nie pisz pustak kobieto ze ona zlapala go na dziecko jak mogla go zlapac jesli byli razem ( ty z nim juz nie bylas wiec byl wolny, gdybys dalej z nim byla to wtedy mozna mowic ze zlapala go na dziecko) poza tym nie wazne jak on i ona wygladaja, kochaja sie, maja dziecko i to jest nawazniejsze! ja sie nie dziwie ze nie ejstescie razem, nikt zapewne nie chce byc z taka pusta lala jaka ty jestes... w zyciu wyglad jest mniej wazny niz uczucia....

Gość mika_cd
jeszcze jedno....dla ciebie ona nie jest ladna a dla niego piekniejsza niz ty....i na zewnatrz i w srodku...zreszta przeciez od ciebie tez sa ladniejsze laski...i co?twoj facet odszedby od ciebie jakbys w ciazy byla bo by spotkal jenifer lopez czy kogostam?????!!!!!!i co bys powiedziala?

Gość Nie wiem czy ktos to
juz tu napisal bo nie przeczytalam wszystkiego bo ten topic jest dugi ale jesli on cie kochal to nie powinien byl naciskac zebys zrezygnowala ze swojej pracy - bo co z tego ze bylibyscie razem jesli moglby cie przez to unieszczesliwic. W prawdziwej milosci nie stawia sie takich warunkow wiec moze to nie byla po prostu prawdziwa milosc z jego strony :(

Gość DO AUTORKIiiii
wiecie co to jest tolerancja?!!!i co z tego ze ex ma dziecko z inna !!ona ma prawo walczyc o niego bez wzgledu na to czy sie zejda czy nie sprobowac moze skoro kocha!!a wam chyba nic do tego..owszem mozecie wypowiedziec wlasne zdanie ale nikt nie ma prawa obrazac tej dziewczyny!!!a skoro ex byc moze nadal ja kocha to czemu mielisbyt nie byc razem?!! czasami ludzie bladza popelniaja bledy...wychodza za maz nie tylko z wielkiej milosci....a pozniej zaluja cale zycie badz nie sa w pelni szczesliwi i wracaja myslami go kogos lub czegos co bylo i sie juz nigdynie powtorzy ale zyja dalej..i nie zawsze szczeslowie...skoro oni sie kochaja to co stoji na przeszkodzie..skoro to dziecko nie bylo planowane ani z milsoci!!dla mnie tojest glupita zeby byc z kims dlatego ze tak trzeba ze powinnismy ponosic konsekwensje do konca zycia...rozne rzeczy sie zdarzaja a jeli on nie jest z matka swojego dziecka szczesliwy teraz to nigdy nie bedzie.. milosc sama z rozsadku nie przyjdzie:) ja mam nadzieje ze jej sie uda go odzyskac...dziecko to nieproblem...trzymam kciuki za autorke topiku...a teraz mozecie jechac na mnie:) ze jestem glupia pusta ble ble ble....

Gość hmm uroda ci nie dorasta do
piet... ale moze go kocha bardziej niz ty jest mu oddana bardziej niz ty poswieca mu wiecej czasu niz ty itd... acha i jak sie zwiazal po 4 miechach, to wcale nie tak szybko niektorzy sie wiaza po tygodniu czy kilku dniach:) albo jeszcze podczas zwiazku hehe:)

rozumiem ze chcesz walczyc o swoje uczucie, i nie byloby nic w tym zlego gdybys nie fakt ze jest na swiecie dziecko ktore potrzebuje ojca... napisalas : \"nie miałabym nic przeciwko temu zeby kontaktowal sie z dzieckiem\"... i co? uwazasz ze to wystarczy... sama bylas dzieckiem i wyobraź sobie ze jakas obca kobieta robi wszystko zeby rozbic związek Twojej matki i Twojego ojca... zastanów sie czemu winne jest to dziecko... zawiniło ze byłaś (chociaz po Twoich wypowiedziaspodejrzewam ze nadal jestes) zadufana pannica, dla ktorej przede wszytkim liczy sie to jak wyglada u jej boku mężczyzna? bo przeciez tak bardzo podkreslasz to ze jest takiii przystojny a jego kobieta nie dorasta Ci do pięt........, rozumiem Twoj bol i zal, i rozumiem tez to ze jest Ci zle, ale gubisz sie sama w swoim postepowaniu

Gość hehehehheheh
znacie chociaż kilka fotomodelek? tak zapatrzonych w siebie i wierzących, że zrobią niesamowitą karierę? one są dość specyficzne i zasadniczo na tym im zależy najbardziej i się facetowi nie ma co dziwć, że nie wytrzymał.. zwłaszcza, ze sadząc z jej zadufania w sobie, zapewne była fotomodelką prezentującą swoje wdzięki w kusej bieliźnie albo i bez.. byle zabłysnąć