Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek jacek

o zdradzie

Polecane posty

Gość dreaming_girl
w dzisiejszych czasach miłość jest kompletnie zdewaluowanym pojęciem, większość ludzi nie wie co pojęcie to ze sobą niesie, miłość poddawana jest próbie wtedy, gdy dzieje się źle, a nie gdy jest cacy, to żadna sztuka kochać, jak jest cudownie, sztuką jest kochać wtedy, gdy niespodziewanie coś się psuje człowiek kochający, podczas takiego kryzysu pragnie walczyć o miłość, nawet do głowy mu nie przyjdzie skok w bok, gdy walka o uczucie nie przyniesie efektu, wtedy może dojść do rozstania, co nie jest równoznaczne z końcem miłości, taka osoba bowiem nadalkocha i musi minąć sporo czasu zanim ochłonie i zacznie myśleć o tym, aby ułożyć sobie życie z kimś innym jeśli ktoś ot tak, bez żadnych oporów jest w stanie zdradzić partnera, udowadnia, że go nie kocha... taka jest prawda

Gość onk3
oczywiscie że można sie wypowiedziec na każdy temat nawet jesli nas to nie tyczy nie musisz sie denerwować zaraz

Gość fergie007
jacku czy Ciebie ktos zdradził ? i pewnie tez odeszła dla inne osoby i powiedziała Ci o ty wpraost . ale musisz na to patrzec dwu stronnie moze nie wiedziałaczy lepsze kłamstwo czy bolesna prawda . . i nie zawsze musi byc tak jak sie mysli pamietaj zazdrosni widza wszytsko swoimi oczyma

Gość dreaming_girl
nawet nie wiesz jak się cieszę, że są osoby o podobnym do mojego spojrzeniu na te sprawy również nie istnieje dla mnie żadne usprawiedliwienie zdrady

Gość dreaming_girl
a czy to, że Jacek poruszył temat zdrady od razu musi oznaczać, że został zdradzony? ja włączyłam się w tę rozmowę, pomimo, że nie doświadczyłam zdrady, ale widzę co się dzieje wokół, temat ten nie jest mi obcy i wywołuje olbrzymie emocje, wiem co znaczy kochać, dlatego też wiem, że w miłości nie ma miejsca na zdradę

Gość ale pieprzycie
sa usprawiedliwienia są , to Ty sie mylisz ale nie będę mówić o nich , bo po prostu mi sie nie chce trzeba wiele w zyciu przejsc z kazdej strony zeby powiedziec tak jak ja dziwi mnie jeszcze jedno ze temat załozony przez "niby" faceta o zdradzie przyciągnął natychmiast wiele kobiet , jak podobnych jest wiele na tym topicu

Gość ale pieprzycie
na tym "forum"

Gość dreaming_girl
bo kafeteria to z założenia forum kobiece...

Gość dreaming_girl
zdziwiłabym się gdyby tu było pełno facetów...

Wydaje mi się,że Jacku jestes jeszcze młodym człowiekiem i naprawde super, że masz takie poglądy.Nistety życie płata nam figle! Masz racje, że zdrada to świństwo, ale.... Gdy w grę wchodzi dziecko to często dla jego dobra ludzie są ze sobą choć się nie kochają.Często zdradzają się ponieważ są ze sobą nieszczęśliwi, ale wspólny kredyt, dziecko tak do końca nie pozwalają się rozstać.To okropne! Wiem! Sama miałam podobne poglądy do Twoich kiedy byłam młoda, jednak życie wszystko weryfikuje i nasze młodzieńcze ideały.... Gdzie one są!

Gość dobrochnawawa
pewnie go żona rzuciła zapewne był kiepski w łóżku i znalazła lepszego

Gość dobrochnawawa
ciota z niego i tyle zakłada topik i nic nie mówi po prostu z nudów romantyk jeden zalozyl i poszedl spac

Gość DUPA-LUJ-METODA
Żeby zdradzić spoko partnera trzeba mieć zjaraną psychę!!!!!!!!!