Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blend

odklejony plaster

Polecane posty

Gość blend

czy jak plaster sie 'poluzuje' czy tez odklei to zastapic go trzeba nowym koniecznie w tym samym miejscu? tak zrobilam, ale znowu sie odkleil wiec teraz nie chce ryzykowac ze znowu sie odklei. mozna nakleic w innym? jeszcze jedno - czy jak plastry "przespacerowaly" sie w torebce przy kilkustopniowym mrozie moglo im to zaszkodzic?

Gość blend
???

Gość paulijka
boze cos ty z tym plastrem robila ze ci sie odkleił?a nawet dwa? naklej w takim miejscu gdzie skora ci sie malo zgina plastry sa szczelnie zapakowane wiec nic im sie nie stanie

Gość blend
nic z nimi nie robilam, tez sie zdziwilam :) po prostu byly na posladku troche za wysoko, calkiem sie nie odkleily tylko pozginaly i posklejaly i do niczego sie to nie nadawalo, teraz nawet nie wiem czy jestem dalejzabezpieczona :/ ech. ale do tej pory dzialaly bez zarzutu :(

Gość paulijka
hmmm.no moze......ja przyklejam na brzuch,tak zeby sie pomacać móc i miec to pod kontrola,chociaz czasem ten klej sie zaczepi o pasek spodni i lekko sie odklejaja.kiedys mi prawie sie calkiem odkleił podczas kapieli - chyba za długo sie moczyłam ale jakos go poklepałam docisnełam pod ubraniem sie przykleił z powrotem.a czy jestes zzabezpioczona to nie wiem...to juz ciezko z tym.

Gość blend
to teraz bede zgadywac czy zaczynac nowy cykl czy isc jak bylo ech

Gość blend
no wlasnie. i tak pewnie sie skonsultuje z lekarzem ale co myslicie. jak tak sie marszczyl i marszczyl, w koncu skleil na srodku w sobote i nalepilam w tym miejscu nowy, ktory potem tez sie zrobil watpliwy i dzisiaj (poniedzialek) wymienilam go na nowy w innym miejscu to jak to traktowac? jak mniej niz 24h i kontynuowac normalnie cykl, czy potraktowac to jak 'nowy dzien zmiany' i zaczac nowe 3 tygodnie? dla swietego spokoju moglabym zrobic to drugie ale szkoda sie na prozno rozlegulowywac

Gość blend
up :)