Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinna23

ile trwa u was orgazm

Polecane posty

Gość ewelinna23

Gość ewelinna23
aha, moj trwa 15 setnych sekundy, czy to normalne? hihihi

Gość ewelinna23
bez podszywów

Gość anka banka
a ile powienien trwac ? moj trwa krotko ;/ 2 sekundy moze... to normalne?

Gość holahola
2 sekundy - jak skurczybyka przedłuzyc?:D

Gość ewelinna23
wpis z 15:28 nie był mój, chociaż z tym oralnym to by było nieźle jak 6 sekund :P

Gość holahola
6 sekund...mmrrrr...było by coś :D u kogo trwa dluzej? chce pobyc zazdrosna :)

Gość ewelinna23
a co robisz, że aż tyle :)

Gość holahola
30 sekund :( ja w tym czasie moge miec dwa:( tez chce dlużej!!!

Gość tak średnio to ze
4 sekundy, ale kiedyś jak sobie robiłam dobrze pod prysznicem to tak z 10 sekund mogło być...

Gość holahola
ide pod prysznic!!!!!!!!!!

Gość onanista0311
mój trwa około minuty :-))))))

Gość a moj........
qamoj trwa jakies 10 sek z chlopakiem a z 13-15 pod przysznicem;) ale wole ten z chlpokaiem:P

Gość anonimowaaaaa
ja jesli łechtaczkowy to okolo 7 sekund :| a ten drugi...istnieje w ogole? chociaz ostatnio czuje już zalążki, moze wkoncu go osiagne

Gość malinowy but
u mnie jakies 5 -6 sekund. jeden i drugi tyle samo.

Gość setebos
Meski powonien trwac 13 sekund (liczyłem i mam dobrze) a damski według wielu źródeł trwa max 53 sekundy(pozazdroscic) ale z tego co pisze i macie tak krótko to chyba ten pochwowy trwa te 53 sekundy, ale powiem tak ja wierze w ta długosc damskiego szczytowania inaczej nie wydawałybyscie takich dzwieków:), aha i jeszcze jest orgazm zwiazany z pkt G, ale wtedy to mozna sie dosłownie polac z rozkoszy...

Gość podnoszacz topików
:classic_cool:

Gość popopo
mój trwa koło 8-10 sek

Gość p25
nie liczyłem

Gość msmł
no własnie...ja moge miec tylko łechtaczkowy..trawa przecietnie od 5 do 10 sekund..Bardzo chcialabym przezyc orgazm pochwowy ,najlepiej podczas stosunku ale coraz czesciej mysle ze chyba mi sie nie uda :(((( Czy jest ktos kto przezyl taki orgazm i moglby powiedziec czym on sie rozni od lechtaczkowego i czy trwa dłuzej?

Gość mkaraonk
Orgazm świni trwa 30 minut. !!!!!!!!!!!!!!!!! (W przyszlym zyciu chce byc świnią) Karaluch zanim umrze moze zyc jeszcze przez 9 dni po odcieciu mu glowy (Ciągle jeszcze myśle o tej świni.) Uderzając glową w ściane zuzywasz 150 kcal na godzine (Nie próbuj w domu. Spróbuj w pracy) Samiec modliszki nie moze kopulowac dopóty dopóki ma glowe na karku. Samica inicjuje sex przez oderwanie mu glowy. ("Kochanie, jestem w domu! Co do cho....?!) Pchla moze skoczyc na odleglośc 350 dlugości wlasnego ciala. To tak jakby czlowiek skoczyl na odleglośc boiska. ( 30 minut... szcześciara z tej świni! Wyobrazasz to sobie?) Sum ma ponad 27,000 kubeczków smakowych (Co moze byc tak smacznego na dnie stawu?) Niektóre lwy kopulują 50 razy dziennie. (Nadal chce byc świnią w przyszlym zyciu... stawiam jakość nad ilośc) Motyle smakują jedzenie stopami. (Coś co zawsze chcialam wiedziec) Najsilniejszym mieśniem jest...jezyk. (Hmmmmmm......) Osoby praworeczne zyją przecietnie 9 lat dluzej niz osoby leworeczne. (Jezeli jesteś obureczny pownieneś wykalkulowac przecietną?) Slonie są jedynymi zwierzetami, które nie potrafią skakac (OK, to w zasadzie jest fajne) Koci mocz świeci w podczerni. (Zastanawiam sie komu zaplacono, zeby to zbadal?) Strusie oko jest wieksze niz strusi mózg (Znam takich ludzi) Rozgwiazdy nie mają mózgu. (Takich ludzi tez znam)

Gość ee tam..
pusciłes niepełną wersję lepiej odpowiadaj na temat :classic_cool:

Gość mkaraonk
byc moze, ale taka mi teraz wpadla w rece a swoja droga to jak wy mierzycie sobie czas orgazmu? patrzycie na zegarek? odliczacie? mnie sie wydaje, ze z pol minuty (czyli w realu pewnie z polowe tego czasu). niemniej czasem udaje mi sie trzy, cztery razy dojsc pod rzad (ale tylko sam)

Gość ee tam..
czytalem kiedys tekst panienki ktora mierzyla sobie stoperem :classic_cool: miala 14 sekund. niezle chyba. 3-4x pod rzad? sam? jestes facetem?

Gość mkaraonk
sam nie jestem, ale siedze sobie sam :)

Gość mkaraonk
swoja droga bardziej mnie smiesza pomiary czasu, ile kto potrzebuje byc zapinanym abu dojsc :) moj kolega mowi ze potrzebuje 30min. no i moze, ale tylko czasem, mu zazdroszcze