Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinna23

ile trwa u was orgazm

Polecane posty

Gość ee tam..
no to gratuluje koledze, facet z 30-sekundowym orgazmem to unikat :P a jeszcze taki co to po 3-4 razy.. a mowią, ze faceci nie moga miec wielokrotnych :classic_cool:

Gość mkaraonk
no wlasnie tez sie dziwie, bo tez kiedys tak przeczytalem, i jakiez bylo moje zdziwienie jak tak przeciez zupelnie przypadkiem mi sie to trafilo. moze te nastepne nie sa juz tak mocne, ale tez sa fajne. 30sek na pewno nie mam, tylko tak mi sie wydaje mysle, ze miedzy 10-15sek.

Gość ee tam..
takie pytanie techniczne: te kolejne to po jakim czasie? 1min czy dluzej? bo moze po prostu szybko 'sie zbierasz' i to nie jest taki wielokrotny jak u niektorych kobiet, co 30-40s na przyklad cwiczyles to jakos?

Gość mkaraonk
to sie zdarza jak jestem mocno podniecony, kiedy po pierwszym orgazmie napiecie nie opada, a wciaz mam ochote na wiecej. albo kiedy wyobrazam sobie, ze z powodu mojego orgazmu zaraz potem ma partnerka, i to mnie podnieca i mam wtedy znowu i tak w kolko a powtarzaja sie jakby w przerwach 10sek bez odrywania reki od traby (tylko, ze po tym pierwszym jest moze maly problem, bo nie jest juz taki twardy)

Gość ee tam..
hehe, no to zazdroszcze :classic_cool: ale przeciez tak od razu po, to 'troche' nieprzyjemnie zeby go jeszcze od razu dalej poganiac... musze sprobowac na sile :classic_cool: ..a noz widelec?

Gość mkaraonk
owszem, zwykle po pierwszym juz mi wystarcza, i glownie tez dlatego, ze to nie jest juz przyjemne, bo sprawia lekki bol.

Gość ee tam..
.. czyli po prostu kontynuowac i sie nie zrazac bolem? (i patrzec co sie dzieje?) ...ok, zobacze przy chwili :classic_cool:

Gość mkaraonk
aaa, czasem pomagam sobie i przyspieszam przez sciskanie posladkow, albo uciskanie miejsca, gdzies miedzy workiem a dziura w d.

Gość mkaraonk
nie, jak boli, to nic nie zrobisz, to zadziala tylko, kiedy bedziesz sprawiac sobie przyjemnosc no chyba ze lubisz bol, to wtedy polecam w imadlo:)

Gość ee tam..
tego miejsca to ja jakos nie moge namierzyc, chyba u mnie jakos go nie mam szczegolnego napinajac posladki albo Kegla, czyli wlasciwie, calego fiuta, jak przy orgazmie, tez pomaga.

Gość mkaraonk
to nie jest jakies szczegolne miejsce, ani meski punkt g, to zwykle przedluzenie czlonka, ktore konczy sie chyba tuz przed dziura. kiedy jestes podniecony, to przeciez mozesz wycczuc twardosc pod workiem i jeszcze dalej, to po prostu ta czesc penisa. uciskam nie punktowo a raczej szeroka powierzchnia, moze nawet czterema palcami

Gość ee tam..
ach, czyli tam gdzies przy prostacie, az tak daleko/gleboko a to mozliwe, pewnie za nisko szukalem ;)