Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erwina

radości i smutki w walce o lepsze jutro!!

Polecane posty

Ale mi elaboraty wychodzą :o Mam nadzieję że mnie nie zatrzaśniecie ;) Wracając do wczorajszej złości mojej.. Poszłam więc na pocztę po odbiór przesyłek poleconych. Miałam dwa awiza, jedno z piątku z którego wynikało, że do odbioru mam jedną przesyłkę i jedno poniedziałkowe, na którym były awizowane hurtem trzy przesyłki. Wystałam sie w kolejce do okienka, dotarłam dałam awiza i po 40 minutach szukania (ludzie za mną znieśli jajo po prostu) pani stwierdziła, że są tylko dwa polecone, a dwóch nie może znaleźć i musi to wyjaśnić. kazała mi dalej czekać i poszła dzwonić. Wyszłam więc na papieroska bo juz z nudów i z łości nie wytrzymałam. Na dworze rozpętało sie przy okazji istne piekło, zrobiło się ciemno, zimno, wiał wiatr a z nieba leciał grad :O Wróciłam ponownie do okienka a pani przyszła i stwierdziła, że z książki listonosza z mojego rejonu wynika, że z tego potrójnego awiza jedną przesyłkę zostwił na poczcie a dwie zabrał na powtórne awizo. Niestety nikt nie potrafił wyjasnić dlaczego... Oczywiście nie wiadomo niby jak mam znaleźć te przesyłki.. Pani w okienku stwierdziła że w takim uklładzie co do tych dwóch listów na pewno dziś (czyli wczoraj) zostawił mi to ponowne awizo i nie mam sie co martwić. Doszłam do domu, sprawdzam skrzynkę i co?? Oczywiście nie ma żadnego awizo!!!! 😡 I teraz juz kompletnie nie wiem jak odzyskam te przesyłki. Listonosz sobie z nimi biega jako drugie awizo, awiza nie ma, na poczcie nie ma. Wiecie jaka jestem wściekła???? Zwłaszcza że ponownie będę musiała lecieć na tą pocztę za kilka dni i wyjaśniac od nowa i stac w cholernej kolejce!!! Na całe szczęście będzie tego miły akcent, bo odbiorę sobie przy okazji perfumy a CK Trumph nie moge się po prostu doczekać :D No i te feromony mnie męczą ;) Ot taką właśnie miałam przygodę... Może dziś jak dojdę to będzie to awizo??? Trzeba sie uzbroić w cierpliwość. Zresztą jak sie sama przekonałam to, że jest awizo nie znaczy że list czeka na poczcie hehehe 😠 A tym razem to ja ci Ami_rko zrobię pobudkę :D POBUDKA!!!!!!!!!!!! POBUDKA!!!!!!!!!!!! POBUDKA!!!!!!!!!!!! POBUDKA!!!!!!!!!!!! ;);)

Erwinko czy musisz tak okropnie krzyczeć.Już dobrze,dobrze...wstaję i robie dla wszystkich kawkę,bo Ty oczywiście zapomniałaś :D Proszę kawusię i herbatke > Muszę zmykać coś mnie pogoniło...to ta zupka i otreby :D

:D i znowu o kilogram lżejsza :D Postanowiłam dzisiaj moją dietkę udoskonalić,a więc w menu jest,że można jeść owoce,warzywa,któregoś dnia dochodzi pieczony ziemniak,ryba,pierś z grila.chcę z tego wszystkiego zrezygnować i zajadać się tylko zupką i owocami.Owoce będę jadła do godz.12 i to koniecznie cytrusy o potem od 2-3 miseczek odchudzającej zupki.Myślę,że dzieki mojej zmianie waga poleci szybciej :D Erwinko na poczcie już tak jest,panuje tam przeokropny bałagan.a urzedniczki często są niesympatyczne i zachowują sie tak jakby robiły nam łaskę.Nic dodać nic ująć.Ot tak juz jest i koniec.Dzisiaj mam znowu gości,ale takich oczekiwanych i przeze mnie zaproszonych.Dobrze,że mam ciacho w zamrażalniku,jest to babeczka i murzynek,wszystko własnej roboty.A na kolację zrobie pizzę.A wiecie,że sera nie znoszę,więc pokus dla mnie nie bedzie :D Jestem po prostu fenomenalna.Czy ktoś w to wątpi ??? :D

Ami_rko heheh a jaka skromna przy tym ;) Oczywiście to był żart!!!! Bardzo ci gratuluje!!!! Rany julek jak ty chudniesz!!!!!!!!! To po prostu niesamowite!!!!!! To jak rozumiem dzisiaj jestes zalatana. Ja chyba też. Musze ostro zakasać rękawy bo inaczej zginę tu marnie. Oczywiście wpadac będę i zaglądać ;) Ami_rko a jak ci się podobały te moje zapachy?? Wywąchałas tak na spokojnie czy zapomniałaś? Zresztą to przecież nic ważnego. :) Buziaki dla ciebie za tą kawę!! Aniołek nie postawił to trzeba było ciebie z wyrka wygonić ;) Hehehe a bo ja miałam lenia dziś :P

Erwinko jeżeli chodzi o zapachy to jeszcze nie wywąchała.Wczoraj miałam wywrócony dzień do góry nogami,dzisiaj jak słusznie zauważyłaś też mam od groma latania.Odruchowo rano spryskałam się perfumami i już po ptakach,nie wywącham Twoich,ale jutro mam nadzieję,że wwącham się w te wspaniałości.Wczoraj u ginekologa poszło sprawnie i bez bolu.Mój lekarz zawsze był miły,ale wczoraj to dosłownie nosił mnie na rękach.Przyszedł osobiście po mnie na poczekalnię.rozmowa była bardzo sympatyczna.Odpowiediał mi na wiele pytań a ja bez krępacji brnęłam dalej.Milo nam sie gawędziło,ale niestety badanie bylo coraz bliżej.Zrobił mi również dopochwowe USG-wszystko ok.Jestem zdrowa.Czekam tylko na wynik cytologi,ma do mnie zadzwonić jak tylko będzie.I wyobraxcie sobie,ze odprowadził mnie aż do wyjści-dobre co??? W koncu 100 u niego zostawiłam :D

Ami_rko sorki że nawet nie spytała :O:O O ja niedobra... Ale cieszę się bardzo że poszło wszystko sprawnie, miło, że wszystkiego sie dowiedziałas, a nade wszystko że jesteś zdrowa!!!! Myśle że wyniki tez będa świetne!!!! Czyli powoli droga robi się wolna do upragnionego maluszka ;)

Zarezerwowałam sobie filmik na sobotę :classic_cool: \"diabeł ubiera się u Prady\". Jestem ciekawa czy będzie fajny. Możecie wystawić swoją recenzję, tylko proszę nie opowiadajcie mi. Robię przerwę na kawę jest ktoś?? Tośka chyba nie zamarz łaś? Naprawdę daj znak życia bo sie martwię o ciebie!!

Inanko a u ciebie jest juz oki? Dałas radę z tą kobitką co się męża czepiła? Mam nadzieję, że została odegnana w szary ciemny głęboki las = zapomnienie. ;)

Erwinko rozmawiałam również z moim lekarzem o tym,że zastanawiamy się nad trzecim dzieckiem,uzyskałam kilka cennych rad.ja również wierzę w to,ze wynik bedzie dobry. Mielismy dzisiaj malutką przygodę.Mężuś pojechał do pracy,po jakimś czasie dzwoni do mnie i mówi,że muszę odpalić autko i przyjechać mu na ratunek.Nasze służbowe autko zepsuło się na obwodnicy.Trochę spanikowałam,ponieważ nigdy nie holowałam.Na moją prośbę mężuś wezwał pomoc drogową i sholowali go do warsztatu.Musiałam tylko po mężusia podjechać,a to mi najbardziej odpowiadało :D Chyba poszedł pasek rozrządu,jest to bardzo kosztowna sprawa,ponieważ trzeba najprawdopodobniej wymienić silnik a to koszt 40-50 tysiecy.Jak ja to przeżyję 😭😭😭

O matko!!! Amir_ko!!! Ja ja ci wspólczuje!!! Tule cię mocno z całego serducha!!!! ❤️❤️❤️ To aż taki koszt????? To po prostu przerażające!!!!! Chyba bym się nad nowym zastanwoiła... Jestem w szoku! Trzymajcie się dzielnie!!!! A ja sie tak spracowałam, ze az spocona jestem nieludzko. Wreszcie dostałam powera, jakoś wszystko zaczyna mieć ręce i nogi i ogarniam to wszystko. Ale tak jestem wykończona i spocona że postanowiłam sobie zamówić jedzenie do domu, bo nie dam rady nigdzie pójść i chyba nawet byłoby mi wstyd... :O Ami_rko buziaki dla ciebie!!!!

Erwinko ten samochód jest naszym narzędziem pracy,jedno pocieszenie jest takie,że on na siebie zapracował,więc nie jest tak źle.Bynajmniej tym się pocieszamy.A jak silniczek zrobim to pojeźdxi,ze hoho :D Pizza prawie gotowa,wszystko przygotowałam,tylko wystarczy ją upiec no i oczywiście ser zetrzeć muszę.Buziole przeogromne Erwinko 👄

Czesc wszystkim :) teraz rzadko tu zagladam bo mam malo czasu na relaxik ;/ a juz zeby posiedziec przed komputerem to juz wogole ;/ dzis mam troszke czasu to jade paznokietki uzupelnic sobie a potem oczywiscie bede sie uczyc. Co do mojej sprawy to nic sie nie zmienilo procz pewnych kwesti...otoz dowiedzialam sie \"ze moj ukochany\" teraz zadnej dziewczynie nie ufa i ze jak juz jakas znajdzie na ktorej bedzie mu zalezec to czeka ja powazny sprawdzian...jejciu ;/ na kogo ja trafialm !! teraz sie zastanawiam czy to nie jakis jego sprawdzian ?? na jakas wytrzymalosc czy cos ;/ przepraszam dziewczynki za slowo ale dla mnie to jest ZJEB......;/;/ a druga kwestia to taka ze on sadzi ze teraz powinnam sie zajasc nauka a nie romansami, bo jak popelnie blad taki jak on w przeszlosci ze jakos za bardzo uczyc sie nie chcial to teraz ma jak ma...DLA MNIE TO WSZYSTKO JEST ABSTRAKCJA I TYLE EHHH ZAROWNO ON I JAK JEGO POGLADY NA ZYCIE JAKIES :( ROZUMIEM ZE SIE JUZ KIEDYS BARDZO PRZEJECHAL ALE JA NIE MAM ZAMIARU CIAGLE PRZYSTEPOWAC DO JEGO SPRAWDZIANOW ;/ WIEM WIEM WIEM GLUPIA JESTEM ZE CHCE Z NIM BYC :( MILOSC JEST SLEPA ;/

Witam :) Dziś po pracy miałam trochę rzeczy do załatwienia, popłaciłam rachunki, zakupy i dopiero niedawno wróciłam do domu. Pogoda u mnie okropna :( albo śnieg albo deszcz pada, wszędzie błoto, nieprzyjemnie :( U mnie wszystko w porządku, z mężem układa mi się bardzo dobrze. a tamta dzwoni jeszcze czasami albo puszcza sygnały, ale myslę, że nam nie zagraża, choć denerwuję się trochę z powodu całej tej sytuacji. W pracy mam dużo zajęć i często ostatnio jestem zajęta popołudnimi.

Cześć Agniesiu! Dobrze, że się teraz dużo uczysz, to naprawdę bardzo ważne :) I wiesz bardzo mądre to twoje kochanie. A jeśli powiedział, że teraz nie jest czas na romansowanie, tylko na naukę to powiem ci że jest bardzo mądry, to po pierwsze, a po drugie to znaczy, że myśli o tobie gdzieś tam w środku i czeka aż zdasz maturę :) Wierz mocno w swoje szczęście i ne zapominaj że o lepsze jutro każda z nas musi walczyć :) Może być jeszcze tak, że będziecie razem i będziesz bardzo szczęśliwa w jego ramionach! Trzymaj się i ucz się jak najwięcej!!! 🌻 Ami_rko to pocieszyłas mnie, że przynajmniej autko się zwraca. Całe szczęście! Ulżyło mi trochę. Powiem ci że tak niewiele jak na razie się znamy a było mi tak ciężko jakby to dotyczyło mnie. I tak się martwię. I bardzo mocno ci współczuje. Tak bym chciała to cofnąć, ale się nie da .. :O Mam nadzieję, że może uda się jakoś taniej to naprawić, że może to jednak nie to. A ja pojadłam, drugą porcję jedzonka schowałam do lodówki na jutro. To będzie filet z kurczaka z sosem pomarańczowym :) Ciekawe i zastanawiam sie czy będzie smaczne. Sos jest faktycznie pomarańczowy i w środku nawet widziałam kawałki pomarańczy, ale dzis nawet nie spróbowałam. Jestem taaakaaa najedzona, że chyba pęknę... Wskakujęwięc na łóżeczko, chwilkę odpocznę, apotem mycie włosów mnie czeka :O Jest to dla mnie straszna czynność. Tak właśnie straszna!!! Ja wiem, że ciężko w to uwierzyć, ale ja mam takie włosy:O już wam opisywałam, strasznie się puszą i lekko kręcą . Wierzcie mi, że ułożenie ich jest czymś okropnym. Dopiero na drugi dzień zaczynają lepeij wyglądać, bo po spaniu nie sąjuż takie puszyste, ale i tak nie jest to całkiem ładna fryzura :O Włosy to mój prawdziwie słaby punkt... To miłęgo wieczorka :) Aniołku daj znaćco u ciebie? z żołądkiem już wporządku?

Inanko biegasz z opłatami tak jak ja :D I też z reguły robię to po pracy. Nacałe szczęście jakoś mam wszystko w pobliżu, więc jedynie w kolejkach musze się nastać. Rozumiem cię z ta pracą, \"ciało\" niestety tak ma, że do domu znosi masę papierkowej roboty. Ale tąkobitką to bym sie jednak zmartwiła. Wiem, że na początku cię uspokajałam, ale tak sobie teraz myślę, że powinnaś trzymać ręke na pulsie, bo to dziwne jeśli mąż stanowczo jej powiedział, a ona dalej robi takie numery... No co za babsztyl!!! Jest po prostu bezczelna i to martwi, no bo przeciez wie, że twój pan jest żonaty. Musimy czary jakies na nią rzucić, gusła odprawić ;) Żartowałam oczywiście, ale trzymaj rękę na pulsie. Podejrzewam że twój mąż nic nie jest temu winien, a ona się zaparła (tu u mnie mówi sie \"zagięła parol\") i stąd takie numery. Może ona liczy na to, że zaczniecie się przez to kłócić, bo nie wytrzymasz, a jak sie rzucisz na męża i sie poobrażacie to łatwiej będzie go zdobyć. To wszystko oczywiście tylko moja ocena, takie tam pomysły i myśli. Trzymaj sie dzielnie!!! 🌻🌻🌻 I mas ztroszkę wiosny na tą swoją brzydką pogodę. Niech ci się troszkę rozjaśni :)

Jejku... przepraszam was wszystkie za ten brak spacji... strasznie się to czyta :O wybaczcie.. Wygląda jak pismo analfabetki, straszne po prostu :O SORKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erwino trzymam rękę na pulsie. Rozmawiałam z mężem na ten temat. Mimo zaufania do niego jestem czujna. Aniołku, mnie też stresują wizyty u fryzjera, czasami muszę długo czekać aż znów odrosną ale często też jestem zadowolona.

Aniłku baw się dobrze i śmiało ;)!!!!!! A ja umyłam włosy i jak zawsze mam o jakieś 7 cm szersza głowę :D:D Niby zdrowe, błyszczące a takie dziwne :O Obym jutro nadawała się do wyjścia ;) Dobranoc, ja wciąż czuję się słaba po tej chorobie więc padam wieczorami jak skarpetka. Inanko cieszę się że idzie ku dobremu :) Ami_rko oby ta awaria to było coś innego i o wiele tańszego. Trzyma za to kciuki!!!

hej!! ja wpadlam tylko powiedziec ze mam juz cieplo w domu!!! dzisiaj sprzatalam ponad 4 godziny ale juz jest czysto!:) odezwe sie i przepraszam ze tak tylko o sobie i ze nie zapytam co u was:( Pozdrawiam Was serdecznie🌼

Kochane wpadam tylko na chwileczkę.Właśnie skończyłam sprzątać po gościach,muszę jak najszybciej kupić sobie zmywarkę.Wszystko wypadło znakomicie,poczestowałam moich gosci również moją odchudzającą zupką-po prostu pycha.Kiedyś napiszę wam z czego ją się robi-naprawdę rewelacja.Erwinko niestety paczuszka dzisiaj nie doszła-jakaś złosliwość cos się do mnie doczepiła.Znowu nastały dla mnie ciężkie czasy,nie chcę za bardzo pisać o tym na forum,ale wczoraj dostałam kolejnego kopa od życia :-( Czy to się kiedyś skończy...??? Przepraszam,ze nasmuciłam,ale musiałam po części to z siebie wyrzucić. Życzę spokojnej nocki,mam nadzieję,że dla mnie ona taka będzie. Dobranoc.

Hej dziewczyny.. J a tez chyba mam jakiegos pecha.. ledwie wykaraskałam się z choroby a tu następna za rogiem.. Właśnie nie śpię juz od ponad godziny i walczę z żołądkiem :O Koszmarnie mnie boli... już nie wiem co zrobić i strasznie się boję bo to nie pierwszy atak.. ostatni trwał tydzień. Jak mawiają wrzodowcy tak mają na jesień i wiosnę :( a ja łykam tabsy jak boli, potem przestaje boleć a ja ze strachu nie idę na gastroskopię. Bardzo się tego boję :( No a teraz znowu sie męczę, bo wiosna tuż tuż.. A i jeszcze lekó mam zaledwie kilka, więc muszew z naleźć lekarza. Jejku jak boli 😭 starsznie boli!!! Tyśka cieszę sie że masz ciepło i że ejsteś, bo przyznam że martwiłam się o cieie. Ami_rko nie przejmuj się tymi perfumami, nic się nie stanie nawet jeśli wyślesz je w przyszłym tygodniu. Absolutnie nic się nie stanie. Trzymaj się dzielnie. Rany, dziewczyny jak to koszmarnie boli :( Nie wiem już co robić..

Aniele dziękuję za pozytywną energię,mam nadzieje,ze pomoże,chociaż przyznam,ze to co nas dopadło spędza mi sen z powiek.Zauważyłam,że bardzo dbasz o siebie.Fajnie,że z fryzurki jestes zadowolona. Erwinko jak się czujesz ??? Mam nadzieje,ze już Ci lepiej.Trzymaj się cieplutko i pomysl o lekarzu.Gastroskopia jest na pewno bardzo nieprzyjemna,ale pocierpisz chwileczke i będzie po kłopocie,a teraz biedaczko jesteś w bólach.Pomysl o tym i koniecznie idź do lekarza. Tyśka cieszę się,ze sie odnalazłaś.Wpadaj częściej i pisz o sobie jak najwięcej.

Aniołku modlitwa jest bardzo ważna,wspomnę w moich modlitwach Twojego brata.Trzymaj się i informuj nas o stanie zdrowia Twojego braciszka.

Erwinko strasznie martwię się o Ciebie.Wpadniej chociaż na chwileczkę i napisz jak się czujesz.Pewnikiem mężuś siedzi przy Tobie i namawia Cię do tego abys poszła do lekarza.Posłuchaj Go i idźcie razem.Trzymam kciuki.

Cześć :) U mnie wreszcie słoneczna pogoda i ciepło :) Mam nadzieję, że to wiosna się zbliża. Erwino współczuję :( Aniołku, fajnie, że jesteś zadowolona :) Amiro trzymaj się :)

Inana podrzuć do mnie trochę słoneczka.U mnie pada i jest pochmurno,błoto takie,że powinnam chodzić w kaloszach.Ale słyszałam,że wiosna nadchodzi pełną parą i ma być bardzo ciepło.A to się Erwinka ucieszy.

Jutro ja mam wizytę u ginekologa, ostatnio często u niego bywam, więc już się nawet nie stresuję, no może troszeczkę. Jutro idę z wynikami, zobaczymy co powie, trzymajcie kciuki.

Dziękuję wam bardzo za dobre i serdeczne słowa, oraz za troskę. ❤️ Jesteście naprawdę kochane! Przepraszam że więcej nie napiszę, ale fatalnie się czuję :( zwolniłam się z pracy a na jutro wzięłam urlop. Mąż też zwolnił się z pracy i przyjechał zająć sie mną. Mam nadzieję że do jutra ustąpiąprzynajmniej w części to koszmarne bóle :( Inanko ja mocno będę trzymała kciuki za twoje wyniki!!! Sama wiele się nabiegałam po ginach i narobiłam wyników. Jeszcze trochę a zostałabym ekspertką w tych sprawach.. Trzyamj sie, będzie dobrze! Mocno ci tego życzę!!! Pa słoneczka, trzymajcie się wszystkie. Jutro wam odpowiem. pa!