Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erwina

radości i smutki w walce o lepsze jutro!!

Polecane posty

Z meblami to można u mnie poszaleć co? :D:D:D Właśnie mam zamiar dokupić takie sprytne małe fotele, ale nie jestem zdecydowana, bo nie wiem czy znajdę takie jak chę... ale o tym już pisałam. Jak nie znajde to nie kupię..

No to niebawem jak sądze zobaczysz ta kanapę :D Aż się boję kurcze że nic ci się nie spodoba ;) A może ja teraz nie będę za dużo zmieniała to coś mi doradzicie??

Ja mam świra Aniołku na punkcie światła, musi być widno u mnie, a biel daje lepsze odbicie światłą zwłaszcza w te długie jesienie, zimy i wiosny. Z tego tez powodu będę zmieniała lampę w pokoju. Kupiłam, w zeszłym roku, jest piękna, z 5 lampkami, ale niestety żarówki sa te co dają światło zimne, takie niebieskawe jak te osram... a ja nie chcę zimnego światła. Szukam teraz takiej lampy, która będzie miała kilka żarówek, ale takich normalnych. Rachunki za prąd mi nie przeszkadzają ;) Moja łazienka ma 2mx2m a mam tam 8 żaqrówek...

Aniołku ale te obrazy z zebrami mają 52cmx52cm. Tzn każdy z nich ma taki wymiar co razem daje ponad 1,50m x ponad 1,0m!! I chyba zostawię te zebry, a jak przyjedziesz to mi doradzisz co do zmiany na kwiatki :) Mam przy tym na oku taki pojedynczy duży kwiatek a w zasadzie jego kielich bez łodygi. Ech chyba często będziemy później o tym rozmawiały. Zwłaszcza jak już zobaqczysz na własne oczy i będziesz wiedziała o czym piszę :)

Wiesz co Aniołku, one zajmują za dużo miejsca... Dlatego tez nie chcę zwykłych foteli, ale takie coś bez nóg, takie coś całkiem miękkie, rzucone na podłogę i w małym rozmiarze :) Tylko czy znajdę??

Wiesz że wywołałaś usmiech na mojej twarzy? Taki naprawdę ciepły i serdeczny :) Chyba strasznie sympatycznie byłoby nam razem urządzać mieszkanko :)

Swoją drogą szalenie jestem ciekawa co powiesz jak już zobaczysz tą biel z popielem.. Może po prostu ciężko to sobie wyobrazić? Ale uprzedzam że będę oczekiwała szczerych komentarzy bez lizustwa i grzeczności!!!! ;)

witam!! wpadłam sie tylko pożegnac .... jutro wczesnie rano wyjezdzam na wakacje :) dwa tygodnie na wakacjach :) mam tylko nadzieje ze pogoda dopisze !!! niestety nie bede miała dostepu do netu i nie wiem jak to przezyje :( ale jakos musze !! trzymajcie sie cieplutko i do zobaczenia za dwa tygodnie :) buziaki przesyłam dla was wszystkich i pozdrawim ppapapapa :**************

Jejku zapomniałam o maseczce!!! Ide umyć buźkę. Tak mi miło czas z tobą leci... :)

Aniołku to dokładnie miałam zamiar kupić w zeszłym roku :D:D Widzisz jak się zgadzamy? Zrezygnowałam jednak celem poszukiwania czegoś lepszego. A to mam w tzw. rezerwie;)

Lampy nie kupiłam tylko dlatego że obawiałam sie, że mój kociak może przegryx c kabelek i zrobić sobie krzywdę... Wciąż na nią \"choruję\" Stałam nad nią jak oczarowana jak ją zobaczyłam pierwszy raz. Przy okazji Biedronko, baw sie dobrze!!! czekamy na ciebie a ja w szczególności bo nadal nie bardzo się znamy i mam nadzieję że to nadrobimy i mi sie przedstawisz i prześlesz namiary na siebie :) Pa pa!!!

No z ikei trafiasz w moje gusta bezbłędnie :D Z tą lampą też trafiłaś! tzn z tą drugą. Ostatecznie zrezygnowałam z niej tylko dlatego, że mieliśmy problem z majstrami i jak wiesz remont kończyłam sama. Miałam dosyć to tak po pierwsze, a po drugie nie miał mi kto pociągnąć prądu nad łóżko, a aż taka dobra w pracach remontowych to nie jestem;) Niesamowite Aniołku...

A nawiązując do twojej zapomnianej kąpieli to ja zalegam z myciem włosów :D:D Ale chciałam przede wszystkim powiedzieć wam, że znalazłam cudowny żel pod prysznic (to nic że mam wanne) Jestem nim tak zachwycona, że padam z uwielbienia. Z firmy fa róża i mleczko z migdałów. Jest tak cudny.....!!!!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu rozmarzam sie w wannie!!! Za to niestety skończyła sie właśnie moja ulubiona perfuma.... mam jeszcze mnóstwo innych, ale ta jedyna się skończyła 😭

To mój życiowy zapach.... jest niesamowity,pociągający, delikatny, romantyczny..

Ale szalejemy Aniołku ;) Zauwazyłam kolejną stronkę... Myslę, że doskonale się sprawdzisz w roli dekoratorki!!! Bardzo syzbko \"załapałaś\" co lubię i co mi się podoba :) Wielkie brawa!!!

Ale numer! Przed chwilą mój post był na nowej stronce, a teraz go cofnęło na poprzednią!!!! Czyżby ktoś coś kasował??

Hmm.. chyba zostałam sama.. Albo całkiem cię rozpoliłam i buszujesz po ikei ;) A ja myślę czy włosy myć dziś czy jutro z rana czego po prostu nie znoszę.... Brr!! Na samą myśl o porannym wstawaniu jest mi słabo. A dziś chcę zobaczyć film na 1. ten o czekoladzie!! Aniołku polecam bo będą pyszności!!!!! Najwyżej jutro będziemy padać na przysłowiowy pyszczek ;)

heheheh :D:D:D:D:D:D Alez mi sie buźka cieszy! dzisiaj właśnie bacznie przyglądałam sie tym wazonikom :D A ten zapach... to CK Truth...

Taką samą oglądałam dziś donicę! A ten zapach znajdziesz w tych drogich perfumeriach, sephora douglas.. to zapach Calvina Kleina (prawda). Mój mąż sie śmieje, że naga prawda ;)

Tak też myślałam że film z Johnym to dobry pomysł na dobranoc ;)

Swoją drogą podli są żeby w niedzielę tak późno puszczać filmy 😠 Ale teraz po remoncie zakupię wideo z dvd i będę sobie nagrywała :P a co! I niech sobie puszczają kiedy tam chcą :D

No Aniołku powoli chyba kończymy pogawędkę choć jest niesamowicie miła. Musze zając się moim zwierzem kuchnią, czyli wyczyścić kuwetę dać jeść wyczesać i niestety pozmywać gary.... Do filmu się wyrobię. Dobrej nocki ci zyczę i wyspij się z rana za mnie :) A jutro jak dam radę wpaść to pogadamy o wrażeniach z czekolady! Ale widziałam fragmenty i powiem ci, że język mi ucieka jak sobie przypomnę te pysznośći! A co dopiero jak cały zobaczę??? Może jakiś przepis będzie? Trzeba ,może przygotować karteczkę i długopis :D Buziaki Aniołku!!!!

No, no, no... :D ale żeście sie Dziewczynki rozpisały....!!! Z jednej strony szkoda że nie uczestniczyłam a zdrugiej.... hmmmmm :) :) też miło spedziłam czas :) Co do filmu to go uwielbiam i oglądałm kilka razy :) Swietnie obrazuje postawy społeczne, niezaleznie od czasu i miejsca. Więc jeśli pozwolicie dołaczę się do jutrzejszej dyskusji :)

ło matko jaka jesyem śpiąca!!!! A jeszcze wstałam znaczne wcześniej niż zwykle, bo myłam głowę... Film był rewelacyjny, a patrząc na te smakołyki myślałam że mi język do d.. ucieknie :D Moja kawa już pachnie stojąc koło klawiatury (druga żeby nie było watpliwości) Dla was tez zostawiam, bno Aniołek pewnie smacznie sobie pochrapuje ;) (_)>(_)>(_)>(_)> \"To taka rozkosz, że aż tortury\" (hmm.. jak to szło dokładnie?) A po wejściu tu rano, dostałam ataku paniki.. Nie wiem czy zdołam jeszcze dziś wpaść, nawet po południu bo musze lecieć po zakupy remontowe. Nie ma zmiłuj bo we wtorek przychodzi majster... Postaram sie kuknąć ;)

Aniołek faktycznie chyba pochrapuje bo zawsze była przede mną :D Jeśli chodzi o film to bardzo tez podobała mi się muzyka, którą zresztą mam :P Ale jakby któraś bardzo chciała to się podzielę :) A! Dzieki za kawę Erwinko 👄