Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Grzegorz125

DARMOWE GADŻETY I PRÓBKI

Polecane posty

Gość pati13055
aha no tak jeszcze dostaję karmę dla psa z peedigri i dla kotka z whiskas :)

Gość look4win
Rejestrujcie sie, warto, juz tysiace wygranych, duza szansa , ze wygrasz i Ty, fajny sprzęcik do wygrania i tylko 5 min dziennie, aby sprawdzić wygraną.. http://www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=tikey wielkie dzieki wszystkim, ktorzy zarejestruja sie z mojego linka! Pozdro

Gość Pita13
Siemka zapraszam wszystkich na : www.maniaki-free.blog.onet.pl Codziennie nowe strony i adresy email. Sami w komentarzach możecie zamawiać sobie linki do czego chcecie. Pozdrawiam i Zapraszam :))

WITAM! Co zrobiż żeby dostać szczoteczke i paste ze strony 3D WHITE?? Jestem tam zarejestrowana i kompletnie nie wiem co teraz zrobić.... pomóżcie proszę!!

Gość puma777
witam mam problemy ze stronka ferrari nie nie wiem co mam tam dokładnie wypełnic zeby dostac naklejki :( pomocy

Gość kaSsia_x3
ja zamówiłam na www.niteczka.pl nie wiem czy mi przyślą wejdźcie na tą stronke i kliknijcie w produkty zapiszcie na kartce nazwy i dajcie "próbki" i tam wpiszcie te nazwy ale trzeba rano zamawiać bo potem Ci pisze że "wyczerpały się darmowe próbki na ten dzień spróbuj jutro" czy jakoś tak pisze ja zamówiłam hemera2 001 i perle5 007 i inne...

Gość dam prace
„PRACA W DOMU! Bądź szefem dla siebie! Czy jesteś gotów na cos INNEGO? Masz dość codziennego drążenia? Czy jesteś zmęczony patrzeniem jak inni ciągną korzyści z TWOJEGO wysiłku? Czy chciałbyś pracować w domu, poświęcać więcej czasu swojej rodzinie, przyjaciołom lub hobby? Dałeś już sobie spokój z tymi wątpliwymi ofertami, które obiecują wszystko a zostawiają cię z niczym? JA TEŻ!!! To dlatego stałem się Pracownikiem e-mailowym. Chcesz wiedzieć więcej pisz pracawd@gmail.com

Gość kaSsia_x3
ja napisałam do pedigree i mi tak odpisali: Witaj, Serdecznie dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami. Chociaż produkujemy próbki niektórych naszych produktów, są one przeznaczone na specjalne akcje czy promocje. Z tego powodu ich ilość jest ograniczona. Żałujemy, ale nie możemy spełnić Twojej prośby. Liczymy na wyrozumiałość. Pozdrawiamy, Pedigree

Gość kaSsia_x3
To może to? 3 darmowe próbki L'oreal Elseve intensive http://www.elseveintensive.pl/ bezpłatny katalog basenów,pewnie piekielnie drogich,ale może fajnie sobie w upalne lato pooglądać i pomarzyć ,aby wskoczyć do czegoś takiego. Rolling Eyes http://www.waterair.pl/bezplatny-katalog-basenow.htm Pamiętacie zeszłoroczną ankietę dotyczącą lodów Koral? Można znowu dostać smycz wypełnijcie ankietę i na koniec podajcie dane. ja już czekam na paczuszkę! http://www.ankiety.koral.com.pl/index.php

Gość kaSsia_x3
Linki do kosmetyków: www.atw.com.pl www.bell.com.pl www.bielenda.com.pl www.biotherm.de www.bodybasics.pl www.clarins.de www.clinique.de www.dax.com.pl www.dermedic.pl www.dermika.com.pl www.eris.com.pl www.eris.pl/kontakt.php www.farmona.com.pl www.farouk.com.pl www.farouk.pl www.florina.com.pl www.floslek.com.pl www.ganassini.pl www.idea25.com.pl www.iwostin.pl - trzeba się zapisać do klubu www.jabushe.pl www.jakobieta.pl www.joko.pl www.la-rocheposay.com www.miraculum.com.pl www.nivea.pl Adresy e-mail: mcr@kosmetyka.com marketing@oceanic.com.pl dermika@dermika.com.pl serwis@eris.pl zepter@zepter.com.pl

Gość kaSsia_x3
Dla zwierząt (karmy): www.novafoods.pl www.acana.com.pl www.propac.pl www.gilpa.pl

Gość kaSsia_x3
nivea nie ma darmowych próbek

Gość szym
kasiu czy na tych stronach są podane formularze od próbek?? nie moge ich znaleźć, a może poprosty źle szykam

Gość By_Pati
Mam pytanko co Wy piszecie do tych firm, że Wam przesylają? Starczy tekst? Dzień Dobry, czy Wasza firma wysyła darmowe gadżety i próbki? Jeśli tak to na jaki meil napisać i jakie podać dane?

Gość kaSsia_x3
ej BY-PATI to dla ciebie: Witam! Interesuje się bardzo waszymi produktami wszystkie koleżanki mówią że wasze produkty są super. Podobno ich działanie jest w 100% dobre, ładnie pachną i mają ciekawe opakowania. Chciałabym je kupić ale wcześniej chciałabym je wypróbować, będę wdzięczna jeśli państwo prześlą mi darmowe próbki. mój adres: ------------------- ------------------- ------------------- Gorąco Pozdrawiam! Patrycja (ja tak napisałam do bok@yves-rocher.com.pl i ni odpisali że przyślą próbki)

Gość kaSsia_x3
hej SZYM ! na tych stronkach gdzieś z boku pisze kontakt i kliknij w to a potem będzie email tej firmy i napisz do nich prośbę o próbki np. Witam! Interesuje się bardzo waszymi produktami wszystkie koleżanki mówią że wasze produkty są super. Podobno ich działanie jest w 100% dobre i ładnie pachną. I mają ciekawe opakowania. Chciałabym je kupić ale wcześniej chciałabym je wypróbować, będę wdzięczna jeśli państwo prześlą mi darmowe próbki. mój adres: -------------------- -------------------- -------------------- Gorąco Pozdrawiam! (tu się podpisz np. szymek czy jak masz na imie)

Gość ladymathbet
pisałam do irenyeris i to dostalam Szanowni Państwo,Bardzo nam przykro, ale nie dysponujemy już próbkami kosmetyków.Proponujemy pytać o nie w dobrych sklepach kosmetycznych.Wszelkie informacje o kosmetykach można znaleźć na stronie:www.DrIrenaEris.pl lub www.erismedia.plPozdrawiamy Serwis Informacyjny Dr Irena Eris

Gość kaSsia_x3
no, ja też takie coś dostałam od irenyeris . dam e-maile do firm które ma 60% wysyłają: bok@yves-rocher.com.pl --> napisali mi że wyślą próbki ale narazie czekam dax1@dax.com.pl --> mają przysłać coś, jeszcze czekam na te próbki biuro@parkwodny.pl --> mają mi przysłać darmowy plan lekcji dermika@dermika.pl --> nie odpisali, ale to dobra firma więc może przyślą

Gość kaSsia_x3
Oto e-maile zebrane przezemnie. Niektore sprawdzone! 1. marketing@miraculum.com.pl 2. office@farouk.pl 3. info@annalotan.pl 4. celia@it.com.pl 5. info@janssen-beauty.pl 6. efektima@efektima.pl 7. biuro@bandi.com.pl 8. biuro@floslek.com.pl 9. pulanna@pulanna.com.pl 10. marketing@oceanic.com.pl 11. serwis@eris.pl 12. dermika@dermika.com.pl 13. dax@dax.com.pl 14. bielenda@bielenda.com.pl 15. pollena@pollenaewa.com.pl 16. marketing@oceanic.com.pl 17. idea25@idea25.com.pl 18. dermika@dermika.com.pl 19. fitomed@fitomed.pl 20. marketing@atw.com.pl 21. bell@bell.com.pl 22. office@bodybasics.pl 23. biuro@farmona.pl 24. kontakt@ganassini.pl 25. info@jabushe.pl 26. evera@evera.pl 27. dmk@i-f.com.pl 28. if@i-f.com.pl 29. elzbieta.kaminska@ziaja.com.pl 30. info@janssen-beauty.pl 31. mydla@mydla.pl 32. smooth@smooth.pl 33. bella.marketing@tzmo.com.pl 34. jadwiga-jk@wp.pl 35. marketing@svr.pl 36. soraya@soraya.com 37. chmurka@chmurka.pl 38. biuro@pierrerene.pl 39. norel@norel.pl 40. mcr@kosmetyka.pl 41. marketing@barwa.com.pl 42. amichon@loccitane.com.pl 43. office@hean.pl 44. unicolor@unicolor.com.pl 45. kontakt@dr-scheller-cosmetics.pl 46. thalgo@thalgo.com.pl 47. biuro@lakshmi.pl 48. heger@heger.pl 49. jadwiga-jk@wp.pl 50. netpol@wp.pl Tylko pamiętajcie, że nie wszystkie firmy wysyłają próbki, ale czasam nie zjechajcie mnie za to, że podałam tutaj strony z próbkami a nie chcą wysłać. pozdrawiam gadżetomaniaczki!!!

Gość Ladymathbet
A ja dostalam to od dermedic Witam serdecznieNie ma możliwości zamawiania próbek bezpośrednio w siedzibie firmy.Proponuję pytać o nie w aptekach oferujących produkty Dermedic.Szczegółowe informacje o produktach Dermedic dostępne są na stroniewww.dermedic.plPozdrawiamBIOGENED S.A.