Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość df

A JA GO ODZYSKAM !!

Polecane posty

\".....bo do tanga trzeba dwojga....\" Nie uszczęśliwisz chłopaka na siłę, bo Tobie się wydaje, że tak będzie wspaniale. Za mało jeszcze wiesz o życiu i mężczyznach.

df Dokładnie, w jaki sposób chcesz go odzyskać , czy na siłę , czy porwiesz go na ulicy i do auta swojego zapakujesz ?

Gość df
Wiecie co gdyby ktos inny zalozyl taki topik napisalabym : POWODZENIA ! A Wy oczywiscie chcecie mnie zdolowac, wybic to z glowy, najlepiej nagadac ze glupia jestem, pusta, w dodatku ta ironia .

Df----> On nigdy nie powiedzial ze mnie nie kocha, zawsze pisal, powtarzal ze kocha i chyba temu to tak boli, bo mam w pamieci jego slowa. Moze gdybby jasno napisal \"nie kocham cie, nie chce\' to bym zrozumiala, pogodzila sie, ale niczego takiego nie bylo ehhhh i znow mnie to wszystko rozwalilo;[

Gość df
Martisha** to czemu Wy nie jestescie ze soba ?

Gość No jasne
Teraz obraź się na wszystkich, że nie padli trupem powaleni siłą twojego hura-optymizmu :D

Df---> a czy masz cos takiego, ze nie potrafisz sie zakochac w zadnym innym, mimo ze jest przystojny, w Twoim typie? bo ja tak mam, w stosunku do innych serce mam zimne jak lod, nie potrafie sie przelamac, wciaz On jest w moich myslach, tylko On...

Kochanie , napisałabyś \"Powodzenia\", ponieważ myślałabyś podobnie jak ta osoba...a my mamy zgoła odmienne zdanie. Powinnaś liczyć się z tym pisząc tutaj, że nie wszyscy na forum mają podobne podejście do życia...rozbieżność poglądów naprawdę często wynika z doświadczeń życiowych...

Bardzo madre slowa----> czyli co Ona powinna zrobic? Spasowac? mimo ze czuje tak wiele? zapomniec?

Gość df
Martisha** tak tez tak mam, jakos inni mnie obrzydzaja na sile jakos szukam u nich negatywow, zalezy mi tylko na nim.

Gość df
Tak bo widzisz tym ktorym sie nie udalo powiedza, ze mam powiedziec pas, ze i tak mi sie nie uda bo Ci wszyscy wiedza WSZYSTKO o zyciu, bo sa moze starsi i madrzejsi. A zycie wciaz zaskakuje !

Być może facet siedzi w domu samotnie o tej porze i czeka na pierwszy ruch ze strony kobiety , czy gdziekolwiek jest napisane , kto powinien jako pierwszy podrywać , kobiety - bierzcie swoje sprawy w swoje ręce ( łapki jak powiadacie ) i nie czekajcie aż do emerytury , że się coś wydarzy , nie czekajcie na rycerza na białym koniu , DO ROBOTY !

Nie kwestionuję jej uczuć, jednak powinnaś wiedzieć o jednym...często prawdziwa miłość jest błędnie pojmowana, a wiesz dlaczego ? Bo najbardziej pragniemy tego, co jest nieosiągalne lub zdobycie jego graniczy z cudem.

Gość df
I docenia sie gdy sie kogos/cos utraci a gdy sie trzeba starac, w jakis sposob zdobywac to smakuje lepiej, bardziej sie to ceni i tyle . Ale czy nie moze to isc w parze z miloscia ? Moze !

Gość df
pierwszy-lepszy gdyby zycie bylo tak proste jak napisales to byloby cudownie. Ale tak nie jest, na pewno nie jest !!

ehhh ja nawet na tego \'mojego\' nie potrafie sie zezloscic, wnerwic ja go po prostu kocham i zycze mu szczescia, martwie sie o niego, zeby mu sie nic nie stalo, zeby mial prace moze to glupie ale tak mam.

Gość No jasne
Rzecz w tym, że w twoim sposobie myślenie nie ma nawet centymetra miejsca na pytanie: "czego chce ON"? Swoją decyzją wyraził w każdym razie czego nie chce. Nie chce być z tobą i nie bardzo rozumien dlaczego miałabyś tego nie uszanować. Podejmując hasło: "A ja go odzyskam" mimo jego wyraźniej i czytelnej decyzji, traktujesz go jakosobą niespełna rozumu, rozchwianą emocjonalnie i nie wiedzącą czego chce. I to ma być miłość?

Gość df
Ale przeciez ja go nie wywioze, nie zamkne w klatce, nie zniewole i nie bede sobie na niego patrzec ! Przestancie ludzie ! Powroty sie zdarzaja, milosc atakuje z nienacka. Ja wierze i jestem pewna ze bedziemy ze soba i koniec na ten temat !

Gość df
Zblizyc sie do niego, pokazac jaka jestem naprawde, chce zeby wiedzial ze moze na mnie liczyc, chce pokazac na nowo mu te cechy ktore tak kiedys we mnie lubil. Ja nie licze ze efekty przyjda jutro czy za tydzien, ja poczekam, mnie sie nie spieszy.

Gość kiebzań
No to musisz się streszczać bo jak sobie kogoś znajdzie, to o Tobie już nawet nie pomyśli.

a ja zycze powodzenia, bo przechodzilam dokladnie przez to samo i teraz jestesmy najszczesliwsi na swiecie:) Nikogo do niczego nie zmuszalam, po prostu jesli jemu zalezy, to bedziecie razem. Ale przeciez szczesciu trzeba pomoc...

Gość df
Parma duzo szczescia Ci zycze !!!! :D Sa Happyendy tylko trzeba w nie uwierzyc !

Gość kropka...
Ja odzyskałam...jest inaczej, ale jesteśmy razem. Żałuję, że straciliśmy ten czas, kiedy byliśmy oddzielnie. Teraz nie ma między nami tamtych uniesień, ale jest więcej wiary we wspólne jutro... Niedawno się oświadczył... Jest sens starać się odzyskać faceta, jeśli jest to miłość :)

Parma masz rację , czasem warto zaryzykować i już o tym wiesz , nie bójcie się kobiety ryzykować , czasem należy sobie powiedzieć , że raz kozie śmierć :)

Gość df
Kropka , a jak dlugo byliscie oddzielnie ?