Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odkrywca siebie

Meskie bi fantazje a zalozenie rodziny

Polecane posty

Gość Odkrywca siebie

czesc, mam taki problem. zawsze czulem sie heteroseksualisny i takie mam dosiwadczenia. Odkrylem jednak ze ostatnio nawidzaja mnie fantazje w ktorych jest jescze inny facet. Nie sa to mysli dominujace i zawssze gdzies w srodku tego jest jakby kobieta, tzn nie wyobrazam sobie spelnienia tylko z facetem. Na tym polega chyba moj problem bo jak sie ma trzydziestke to tak naprawde glowne pragnienie to zalozenie rodzinny i dzielenia zycia i wszystkiego z partnerka. Nie wiem czy przyznac sie jak juz poznam moja jedyna czy raczej starac sie walczyc z tymi myslami. Czy pogodzenie dwoch, tak roznych spraw jest w ogole mozliwe??? Pomocy

Gość Odkrywca siebie
nik sie nigdy nie zetkntkal z podobnym problemem? nikt o tym nigdy nie myslal? powiedzcie prosze

Gość nie wiem co ci powiedzieć

Gość Odkrywca siebie
powiedz co myslisz....a jestes k czy m?

Gość Odkrywca siebie
a moze dodam jeszcze ze nie wyobrazam sobie robic tego za czyimis plecami, takze nie doradzajcie mi abym utrzymal moje mysli w tajemnicy i sprobowal czegos na boku... to bylaby zdrada

Gość zonaaaaa
a moze to tylko fantazje....?

Gość Odkrywca siebie
ale jednak legna sie w glowce i troche nachodza... pewnie czesto tak jest ze fantazje mozna pozostawic tylko fantazjami i zamknac w glowce na zawsze.. a co bys zrobila zono gdyby Twoj maz wyznal Tobie cos takiego? czy moze kobiety wyobrazaja sobie ze jak juz to bardziej naturalne jest zeby byla jakas inna pani, niz pan? no bo widok dwoch facetow...jakos nie wszystkich przekonuje

Gość zonaaaaa
nie no , spoko :) to juz wolalabym pana niz pania ;) a wszystko zalezy jaka bedzie ta Twoja kobieta ? zawsze mozna o tym porozmawiac , a nuz sie zgodzi i nie bedzie miala nic przeciwko temu ? ;)

Gość Odkrywca siebie
ale nie czula by sie wtedy zdradzona, wylaczana..tzn ze jest cos co jest moje i jest poza nia. przeciez bycie we dwoje to dzielenie calego zycia a kobiety bardzo przywiazuja wage do tego zeby byc dla swojego faceta jedynymi.

Gość zonaaaaa
no wiesz , pewnie o pania to bylabym zazdrosna no ale jesli pan ....;) paza tym nie pytaj mnie , jak poznasz te jedyna , to ja warto byloby zapytac , dowiesz sie jej zdania na ten temat kto pyta nie bladzi , zalozmy ze nie oceni Cie negatywnie ;)

Gość Odkrywca siebie
no dobra ale czy jako kobieta wolalabys raczej dzielic ze swoim facetem to doswiadczenie czy raczej nie mieszac sie do tego i zostawic to jemu? jak czujesz? i jakie ewentualnie postawilabys warunki? a drugie pytanie to czy nie patrzylabys na swojego faceta jak na...powiedzmy ciote, ze tak z drugim facetem..? Kurcze, musze pytac:)

Gość zonaaaaa
a wiec ; seks z moim mezem mi wystarcza i nie czuje potrzeby ....ze czegos mi brakuje , jest tylko z nim i jest dobrze tak jak jest....:) a fantazjujac; gdyby on to chcial zrobic sam z facetem , to wtedy kojarzylo by mi sie z " ciota" we troje - nie , choc nie wyobrazam sobie tego ;) Twoje pierwsze pytanie jest tak zadane , ze nie umiem Ci na nie odpowiedziec, bo "postawic mnie przed fakem dokonanym , czy kogokolwiek , bez zapytania o moje zdanie ? " nie wiem czy o to Ci chodzilo , to nie osiagalne , przypuszczajac ze moze mnie to nie krecic, wiec nie zgodzilabym sie na to , lepiej zapytac niz sie potem rozczarowac ;)

Gość plywaczek
i tak bym sie bal zapytac;( a rodzinnke tak swoja droga to juz chcialbym miec, ale zeby sie przyznac do takich mysli potrzebne jest duze zaufanie. a balbym sie ze ona moglaby juz do konca patrzec na mnie z pogarda jakbym jej zaproponowal zebysmy zaprosili kogos jeszcze

Gość okkrywca siebie
to oczywiscie moj wpis powyzej a nick wzial sie przypadkowo z innego topicu:)

Gość okkrywca siebie
a tak w ogole to tez bym wolal zeby kobiet w tym uczestniczyla... ale musialaby mnie przekonac ze nie wplynie to zle na jej odbior mnie..to znaczy moje niegrzeczne zachowanie:)

Gość Eluta
Mój kolega, który jest gay twierdzi, że wszyscy mężczyźni są homoseksualni tylko większość z nich o tym nie wie:) Na całe szczęście on nie może być obiektywny:) Z uwagi, że obracam się w różnorodnym towarzystwie wiem z opowiadań moich biseksualnych przyjaciół (mężczyzn), że jeżeli już raz przekroczy się pewną granicę to bardzo trudno potem wrócić i zapomnieć. Każdy z nich ma problem z określeniem siebie, tego czego chce, swojej seksualności a przede wszystkim z wiernością:( Pomimo, że pozostają w szczęśliwych (tak twierdzą) związkach z kobietami, a niektórzy z nich są bardzo mocno wierzący.

Gość Odkrywca siebie
nie wiem jak to jest u innych ale dla mnie wiernosc to podstawa. A wieronosc to znaczy nie oszukiwac partnera. jeli chodzi o przekroczenie progu, iwem ze to jest silna ciekawosc ale glownie w moich myslach jest kobietai chyba one/Wy krecicie mnie najbardziej. NO i ta cala otoczka wokol Was...:) kobiecosc

obejrzyj sobie parę gejowskich filmików - jak od nich nie uciekniesz z obrzydzeniem, to raczej jest już dość silnie u Ciebie zakorzenione i pewnie kiedyś będziesz chciał spróbować:)

Gość a12346
Najpierw zdecyduj się z kim chcesz być z facetem czy kobietą. Ożenisz się, będziesza miał dzieci, a potem stwierdzisz że to jednak nie to i będziesz miał tragedię jakich wiele i o jakich piszą. Więc może poczekaj z tą rodziną dopóki nie będziesz w 100% pewny. No chyba że chodzi ci o sex i trójkąt. Ty, twoja żona i jeszcze jeden facet. Tylko czy on miałby zaspokajać ciebie czy twoją żonę. A może ty zaspokajałbyś ich oboje. Układów jest wiele. Więc zastanów się czy chcesz mieć rodzinę czy chodzi ci tylko o sex.

Gość Odkrywca siebie
ogladalem takie gdzie bylo dwoch facetwo i kobieta i podobalo mi sie. Ale piszcie prosze, nie myslicie ze to zdrada? Jak kobieta zareagowalaby na taka propozycje?????

Gość Odkrywca siebie
na pewno zycie wyobrazam sobie tylko z kobieta, nie inaczej!!!! jestem tego pewien, to drugie to tylko zabawa. jesli chodzi o trojkat to jak ona by sie zgodzila, to chcialbym zeby tez miala swoje zdanie w tym wszystkim, glupio bym sie czul gdyby on byl tylko ze mna, ...chyba ze ona by tak chciala...ale i tak mysle ze glupio

Gość a12346
Dlaczego uparcie żądasz żeby kobiety Ci pisały. Myślę że cię to podnieca. Myślę że wcale nie zależy ci na założeniu rodziny. Myslę że już wiesz jaki naprawdę jesteś ale potrzebujesz podniety i to tutaj na tym forum. Jakbyś miał z tym problem toprosiłbyś o radę wszystkich którzy coś takiego przeżyli lub przeżywają. A nie tylko uparcie żądasz tego od kobiet. Podniecają cie te ich odpowiedzi. Czekasz jak któraś powie że ją to podnieca.

Gość Odkrywca siebie
no wlasnie bo kobieta by raczej patrzyla z obrzydzeniem na swojego meza po tym jak robil laske innemu, tego sie wlasnie boje

tzn, gdybym miała być w łóżku z dwoma facetami, ale robiłabym z nimi cos tylko ja, to może by mnie to kręciło, ale na pewno nei chciałabym patrzeć jak sobie ładują w dupki albo sie całują:O

Gość a12346
bezzębna masz rację. to by świadczyło ze twoja dupka jest do niczego a oni wolą się sami zaspokajać. to byłoby raczej dla ciebie poniżające. jak by sobie pakowali w swoje dupki to niech później sami sobie robią druta....

Gość Odkrywca siebie
no to chyba proste, w koncu to kobieta zwiaze sie ze mna , mam nadzieje kiedys, wiec pytam Was. A co mysla faceci tez mnie interesuje, tyle ze to nie im wyznam sekrety mojego myslenia , liczac na zrozumiene

Gość a12346
A nie pomyślałeś że to ty możesz kiedyś wylądować w takim trójkącie gdzie ty będziesz ten trzeci. I co wtedy. Podniecałoby cię to jakbyś miał żonatego partera i to ty byś właził do ich łóżka i robił jemu laskę a jego kobieta by patrzyła? Wszystko się może zdarzyć

Gość Odkrywca siebie
a moze tez macie takie fantazje albo doswiadczenia ludzie?