Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewunia_23

Poradzicie coś?

Polecane posty

Gość Ewunia_23

Jakiś czas temu zostawił mnie facet..bez słowa, bez wytlumaczenia...po prostu olał. Był to zwiazek na odległość, poznalam go na jednym z czatów, bylismy ze soba ponad rok. TOstatnio przypadkowo weszlam znów na czat, i zauwazyłam, że jest. Zagadałam do niego ale pod innym nikiem. I rozmowa sie klei- moj ex jest wyraznie zainteresowany. Kiedy z nim bylam, zawsze byl zmeczony, nie chcial rozmawiac bo rano ddo pracy z teraz kiedy ja chce konczyć on prosic zeby jeszcze troche...czasem rozmowy trwaja do 2 w nocy. Bardzo smiesza mnie jego teksty...pisze dokładnie to samo co kiedyś..on mysli ze jest taki rewelacyjny a ja sie zastanawiam co ja w nim widziałam. Z tego co sie dowiedziałam..facet "jedzie" na kilka frontów. Chce mu utrzec nosa...ale nie wiem jeszcze jak. Moze to chore i glupie ale chce mu pokazac ze nie jest taki rewelacyjny i tak madry jak mu sie wydaje. Moze macie jakies pomysly..jak mu dopiec?

Gość Ewunia_23
moze i poniazajace..ale za bardzo sie juz w to wkreciałam..

Gość no to ewuniu
kontynuuj. uwiedź go jak tylko możesz, niech zakocha się w tobie na zabój, a potem dopiero się ujawnij, kiedy będziesz pewna, że on poza tobą świata nie widzi.

Lepiej nic nie rób..Jak on cie nie chce to odejdz, znajdz nowego chlopaka, jakiegos normalnego.. Życzę szczescia :)

Gość Ewunia_23
Oracle ale ja juz nie chce z nim byc. chce go tylko upokorzyc tak jak on to robi w stosunku do kobiet.

;/ zenada... kobieto poszukaj kogos kto zasluguje na Twoj czas a nie bedziesz sie bawic w glupie gierki to tylko swiadczy o Tobie i Twojej inteligencji ;/

Gość jak można z kimś być
przez internet ty chyba masz jakies 14 lat

Ewunia, jaki on ma nick na tym czacie, bo wiesz.. mój prawie były maz własnie tak postępuje.. mozesz mi powiedziec?

Gość ja mam neostradę szybkie łącze
i dalej sądze, że posiadanie chłopaka przez internet jest dziecinadą

Gość Ewunia_23
ale my tylko spoznalismy sie na czacie. Dosc szybko nasza znajomosc przenieslismy do życia realnego. liss...a z jakiego miasta jest Twoj byly?

Gość a wczesniej
pisałaś, że to zwize kna odległość to zdecyduj sie

W takim razie przyklad : Poznajesz kogos dwa spotkania pozniej wyjazd i jedyna droga kontaktu to net przez rok ... Poznajesz kogos przez net rok znajomosci pozniej spotkanie ... Jedno i drugie dziecinada pomaranczowa ?

To czy zwiazek jest dziecinada zalezy od Ciebie i drugiej osoby nie od medium ktore go umozliwia wiec nie powtarzaj glupot po kims ;/ nawet nie zastanawiajac sie nad nimi.

Gość Ewunia_23
poznalismy sie na necie. Pozniej spotkanie w realu.Zwiazke na odleglosc-dzielilo nas 150km. Wiec w kazdy( prawie) kazdy weekend sie widywalismy.w tygodniu pozostawal net.

Gość Ewunia_23
Padalec forumowy : masz racje...tu kieruje mna czysta głupota...bo facet nie jest tego wart. Ale chce mu udowodnic ze nie jest tak wspaniałym mezczyzna jak mu sie wydaje. Jest czystym chamem. Tu juz nie chodzi o mnie, bo ja juz swoje przecierpialam...ale tu chodzi o inne kobiety, ktorymi on sie bawi.

Gość daj se z nim siana

Ewunia poprostu za nim tęskni i najnormalniej w świecie jest o niego zazdrosna :D inaczej dałaby sobie spokój :)

Jeszcze jedno ... niektorzy nie potrafia powiedziec koniec wypalilem sie lub ten zwiazek wypalil sie... postepuja wlasnie tak jak on milkna (Ty to nazywasz olewaniem) ... zadaj sobie pytanie jak Ty bys postapila moze w ten sam sposob za duzo pytan ;) rzucilas ogolnikiem i oczekujesz odpowiedzi.

Gość Ewunia_23
gdybym ja sie wypaliła, powiedziałabym otwarcie co i jak. Gdy cos mi nie pasuje mówie o tym otwarcie bo wychodze z założenia, że druga osoba zasluguje na szacunek z mojej strony. Wiesz,juz nawet nie musial mi tego mowic prosto w oczy ale mogł chociazby napisać ze to koniec a on zniknac bez slowa, jak tchórz. A dodam, ze układało sie nam cudownie, bylo wszystko dobrze, no chyba, że on tak dobrze gral- ale nie wydaje mi sie.

Potwierdzasz tylko moje wcześniejsze słowa :classic_cool:

Gość Ewunia_23
nie tesknie za nim i nie jestem zazdrosna. kiedys tak, teraz juz nie. Mam tylko zal do niego, ze bedac ze mna spotykal sie z inna

A Ty z nikim się nie spotykałaś? Taką Penelopą sobie byłaś? :)

Gość Ewunia_23
wyobraz sobie ze z nikim sie nie spotykalam. Jestem wierna kobieta

Gość Ewunia_23
;)

Gość Ewunia_23
xyzed Bardzo wierną