Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrażliwe oko

krople do oczu - wrażliwe, suche oko - polecicie coś?proszę...

Polecane posty

Gość gość
Ja używam ten niebieski starazolin. Mocno nawilża oczy i jak są podrażnione to idealnie wszystko łagodzi. No i cenowo jest konkurencyjny bardzo w porównaniu z innymi kroplami.

Gość gość
Starazolin jest super. Regularnie go sobie zakraplam, bo mam mega wrażliwe oczy i często są podrażnione i suche. Nawiżają błyskawicznie i wystarcza to na długi czas.

Gość bencioo
stosowałem dużo kropli do oczu z racji tego, że pracuje przy komputerze po kilka godzin dziennie i teraz używam HialEye póki co sprawdzają się dobrze zobaczymy dalsze rezultaty :P

Gość weronia12w
Ja właśnie tez dostałam od okulisty te krople Hialeye wczoraj byłam na wizycie i właśnie Pan okulista mi zaproponował krople ze względu na to że bardzo dużo czasu poświęcam na pracę przy komputerze

Gość mandingus
W sumie to czytałem o tych kroplach u nich na stronie http://hialeye.pl/ i wychodzi na to, że nie mają w składzie żadnych środków konserwujących co w dzisiejszych czasach raczej się już nie zdarza także sądzę, że warto je stosować szczególnie, że tak wiele osób je poleca :)

Gość golden life

Dla mnie najlepszymi kroplami są krople Lakroft o podwyższonej jakości, dobra cena i skuteczność gwarantowana! 🙂

Gość Kania

Też miałam problemy z oczami ze względu na pracę przy komputerze. Fajne są intensywnie nawilżające krople Oviso z doz.p takie z dwoma łezkami na opkaowaniu.  Ekstra nawilżają i nie ma problemu z suchym okiem.