Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zarezerwuj swój nick

nudzi Ci sie-wejdź, nie nudzi- olej

Polecane posty

weszłam tu z nudów. Może pogadamy? o czymkolwiek i o wszystkim. Jakie macie plany na nejbliższe dni, tygodnie? może coś chcielibyście zmienić w swoim życiu? Ja olanuję zająć się sportem i schudnąć 10 kg :D pogadajmy:)

Gość dawno temu w gąszczu
nie nudzi mi się, ale co tam

trudno podejmowac decyzje na \"diś\" jeśli nie ma się planu na życie..A jeszcze gorzej, jeśli chce się coś zmienić i wie jak to zrobić ale brak zapału i motywacji :( to mi dokucza:( czuję się jak ten o kim spiewa Radiohead w "creep"

Gość idź przez zboże siostrzyczko
🖐️

jednym slowem creep: \"a jestem tylko frajerem, dziwakiem co ja robię tu? to nie mój świat nieważne, że boli chcę to wszystko opanować pragnę doskonałej sylwetki razem z doskonałą duszą chcę byś wyczuwała pustkę po mnie muszę się więc zaje**ście starać aby być wyjątkowym a jestem drętwy, jestem odmieńcem kto mnie tu wpuścił? to nie moje miejsce. \" :(

do tego trzeba dojrzec i nie ma to nic wspólnego z wiekiem

Gość CzArNuLkA_16
Ja zyje chwila! zazwyczaj nie palnuje nic robi to za mnie moj chlopak bo on taki jest ze wszystko musi miec zaplanowane!! Najlepiej nic nie wiedziec i zyc chwila!!!!!!!!!!!!!!! mowie wam!! nie bedzie zadnych problemow!! hiehei

ftorek--> Podobnie odczuwam. Moze to dlatego, ze boisz się odpowiedzialności za siebie i za innych? Ja sobie powiedzialam, ze nie dam nikomu odpowiedzialnosći za siebie..Ale nie wiem czy to dobra droga. W chwili obecnej nic mi się nie chce. Codzien powtarzam sobie, ze TEN DZIEŃ ZMIANY nadejdzie jutro. Az zaskoczy mnie śmierć i obudze się. Z ręką w nocniku :o

nic nie planowac, a pozniej pojawiaja sie wybory, np jakie studia i tu juz trzeba cos zaplanowac, bo w sumie to na studiach sie troszke ukirunkowujemy na to co bedziemy (chcielibysmy) robic na studiach. Takim lekkoduchem mozna byc w liceum, pozniej trzeba troszke pomyslec. No chyba, ze ktos lubi jak inni podejmuja decyzje za niego/nia. trzeba wiedziec co sie chce robic w zyciu i starac sie to osiagnac, nie jakimis bardzo sprecyzowanymi planami, ale jakis zarys trzeba miec