Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0987654321

czy to sa klykciny??

Polecane posty

Gość 0987654
://

Gość 098765
czy ktoras z was ma je w srodku??czym je mozna ususnac ze srodka pochwy???odpiszcie bo jetsem zalalamna:(

Gość 098765
nikt mi nie pomoze:((((

Posłuchaj , osobiście miałam kłykciny i wiem ze to nic przyjemnego . Ja miałam na zewnątrz na około warg sromowych i wejścia do pochwy . W środku nie smaruj condilinum bo to bardzo piecze i tyle co mi wiadomo to kłykciny sa na zwenątrz narządów płciowych . Musisz być cierpliwa i sysyematyczna w leczeniu . Po paru dniach smarowania zaczną odpadać ... Będzie dobrze to sie da przeżyć , ale trzeba leczyć pozdro

Gość 098765
to co atakim razie moge miec wewnatrz ??jak dotykam palcem w srdoku to czuje takei wyrosla:(((

Jak byłaś u lekarza to on tych narośli ? w środku nie widział ? To co masz w środku Cie swędzi , boli ...

Gość 098765
nic mnie bnie boli na zewnatrz mnie swedzi a lekarz nawet nie wspomnial z etam cos jest,w ogole sie czulam jakbym byla dziwka tak mnie traktowal:(((

Gość ta co nie wie
a czy mialyscie kiedys na intymnych czesciach ciala takie bialawe krostki- tak jakby z ropka - takie doslownie glupio napisac jak tradzik - biale syfki malutkie - czasem mozna je wycisnac a czasem z nich nic nie wychodzi ... co to takiego?? mam 21 lat i wstyd sie przyznac ale nie bylam jeszcze nigdy u ginekologa

Gość 098765
---> ta co nie iwe to o cyzm piszesz to chyba mieczak zakazny!!,idz do lekarza a gdzie ma szte krostki??

Gość ta co nie wie
w okolicach warg sromowych ... raz sa raz ich nie ma - takie male krosteczki

Gość 098765
no to prawdopodbnie mieczak zakzny lekarzem nei jestem ale jesli mozesz to wyciskac....i tak jak krosta wskazuje mi tylko na to

Gość 098765
hmmm to moze masz to co ja klykciny!! ale jakiego koloryu sa te zmiany??bo moje takie drobniusineikie koloru skory ale nie wyciskam ich...a moze przenisoals sobei krosty z buzi...nieraz mezczyzni maja taakie na skorze penisa krostki moga zdarzyc sie wszedzie tak mis ie zdaje..

Gość ta co nie wie
no koloru skory niewielkie krosteczki w srodku jest cos bialego - czasem to jak naciesne to wyjdzie jakby biala maz jak przy zwyklych syfach na twarzy - dziwne to - wstyd mowic ale naprawde mam 21 lat i nie bylam nigdy u ginekologa -- czy to takie sredniowiecze ze mnie?? czy czasem kiedy nie chodza wczesniej do lekarza??

Gość 098765
nie mam pojecia co to...ale jedno jest pewne musisz sie przelamac i pojsc do lekarza to nic strasznego uwierz!!