Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witajcie mamuski moj synek jest chory ma angine ale na jutro mial juz umowiona opiekunke abym mogla z jego tatem wyjsc sobie na pare godzin od 1.5 ROKU Tego nie robilismy czy na miom miejscu poszlybyscie czy racze zostalybyscie z dzieckiem w domu dodam ze moj synek nie widac po nim ze jest chory biega skacze itp

Gość idź sobie na spacer
czy gdzieś, jak nie gorączkuje, nie marudzi, nie boi sie opiekunki to czemu nie?

nie nie marudzi i nie ma goraczki ale nachodza mnie zle mysli ze jestem zla matka zostawiajac go wiem ze bedzie pod dobra opieka zajmie sie nim ciocia i nie bedziemy daleko ale mimo wszystko jakos tak dziwnie dzieki za odpowidz i moze ktos jeszcze sie wypowie

Ja też uważam, że jeśli malec ogólnie czuje się dobrze, to możecie spokojnie wyjść i go zostawić, a tym bardziej z ciocią, którą za pewno bardzo lubi.

tak macie racje dziekuje wam za podpowiedz juz czuje sie lepiej bo nie wiedzialam co robic maz tez jest tego samego zdania co wy a ja sie wacham bo nie daj boze cos by sie stalo pod moja nieobecnosc bo to ja sie nim zajmuje caly czas i tak jak maz mowi w zlym momecie maly jest chory ale planowalismy wyjscie juz od miesiaca

My również z okazji Walentynek;) mieliśmy zaplanowany dzień:restauracja, kino itd a mały miał zostać u dziadków.Jednak synek ma zapalenie gardła i strasznie kaszle więc przełożyliśmy nasze plany na inny dzień. Stwierdziliśmy, że nie bawili byśmy się dobrze wiedząc, że mały jest w domu chory:(

ja tez siee o to obawiam i stad moje wachania na poczatku przed choroba mial zostac u cioci na noc teraz jako ze jest chory rozwazamy pare godzin w ciagu dnia , nie chcce zostawic dziecka ale tez nie chce rozczarowac meza bo on juz cos zaplanowal jestem miedzy mlotem a kowadlem

Wychodzę z założenia , że taki \"wypad\" ma być przyjemnością a wiem że by tak nie było bo myślami była bym w domu. Co nie znaczy , że masz się tym sugerować bo inaczej będziesz złą mamą , napisałam tylko co ja o tym myślę.

Gość wyjdź sobie z jego
tatem!!