Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daphne23

kiedy powiedzieć kocham ?

Polecane posty

Gość daphne23

Zastanawiałam się ostatnio(bynajmniej nie z powodu zbliżających się tzw. walentynek),po jakim czasie powiedzieć osobie,z którą się jest "kocham"? Po miesiącu, dwóch,trzech,roku?Od razu,kiedy się to poczuje? czy może lepiej poczekać trochę,żeby nie było falstartu,żeby się upewnić, czy faktycznie miłość,a nie tylko wyjatkowo silne zauroczenie,które miłością się wydaje...jakie są Wasze doświadczenia? czekam na Wasze opowieści:)

Gość arturro gatttiii
po pierwszym pocałunku :classic_cool:

Gość daphne23
Atrutro,tak szybko?:D Cholera,a ja tu sie zastanawiam,czy jesli to powiem mojemu mezczyznie po nieco ponad 2miesiacach to nie za wczesnie:)

Gość najlepiej
Kochać...ja to powiedziałam wtedy kiedy widziałam tego mężczyznę przy swoim boku w przyszłości, jako ojca moich dzieci, partnera, przyjaciela, kiedy byłam pewna, że chcę z nim przeżywać kolejne wiosny, lata, zimy doczekać jesieni..wtedy się mówi, kiedy się jest pewnym miłości

Gość w piątek

N IG D Y !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość po pierwszym razie
albo po pierwszym lodzie :O

Ja powiedzialam 1 raz kocham jak bylam juz w 100% pewna tego uczucia po okolo 4-5 miesiacach...takiego wyznania nie nalezy rzucac na wiatr...

Gość anonoa
"kocham" jak to łatwo powiedzieć....

anonoa > jak dla kogo ....mnie takie słowa łatwo nie wychodzą z ust ...nawet jeśli jestem pewna tego, że tak czuję :O

Gość anonoa
Biało-czarna --- rozumiem cię... :) w tym wyzej chodziło raczej o to,że często mówi się kocham,aż za często, nie czując wcale tego.niektórym przychodzi to z łatwością, inni mają z tym problemy...

ja powiedzialam po chyba 8 miesiacach, jak wiedzialam, ze to rzeczyiwscie czuje (uslyszalam duzo wczesniej od swojego Ukochanego, ale wtedy nie bylam pewna swoich uczuc) Mowi sie wtedy jak sie czuje. Nie ma jakiegos ogolnie wyznaczonego terminu...