Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ogier1

Krępowanie

Polecane posty

Dziewczyny,czy lubicie być przez mężczyzn krępowane w czasie igraszek seksualnych? i czy wogóle lubicie bezwzględną dominację samców?

Gość tak tak tak....

Gość ja lubie
uwielbiam ale czar pryska jak musze mu powiedziec ze to lubie bo wtedy to jakies takie wymuszone. najlepiej jak ona sam zaczyna dominowac. kiedys mialam takiego kochanka...byl cudowny i byl Chorwatem. nigdy tak nikogo nie pragnelam jak jego, sex byl super i wogole nigdy go nie zapomne. mozecie mnie krytykowac ale wierzcie mi nie jestem puszczalska, mimo to mam takie marzenie zeby byc totalnie przez faceta zdominowana, zeby robil ze mna co chcial i zeby przytrzymywal mnie tak zebym nie mogla sie ruszyc.

Gość tak tak tak....
ja lubie --->tez tak mam i niestety pozostanie to w sferze fantazji:( Zazdroszcze Chorwata :)

Gość hoiho
uwielbiam

Napiszcie dziewuszki,ale tak szczerze,czy nie macie jednak czasami ochoty na poniżanie mężczyzn na dręczenie ich fizycznie i psychicznie? czy nie odnajdujecie w sobie ani trochę sadyzmu w zględem mężczyzn?

Gość hę_

Gość Toloo
To prawda co dowodzi,że kobiety to są największe kutwy

Dlaczego moder wykasował wypowiedz pojego przedmówcy? prawda w oczka kole?

Gość przymus bezpośredni
bicie po twarzy?

Gość tak tak tak...
nie, nie nie :) ja nie mam takich zapędów zupelnie...choc czasem podobno by sie przydaly ...ale ze niby o czym to ma swiadczyc?:D

Gość arnott
Poddanie się przez kobietę facetowi jest spełnieniem jej wyrafinowanych marzeń! najczęsciej maja to dojrzałe i na poziomie...Moja była (34) często zwierzała mi się, że chce byc brana przez dwóch. Raz zaprosiłem kolegę ale ona w ostatniej chwili "nie!" Gdy jeszcze raz wróciła do tej fantazji to zpowiedziałem, że musi liczyc się z siłą. I przed wejściem kolegi zwiazałem jej ręce od tyłu...Nie oglądałem tego, ale potem przyznała, że najpierw czuła się ponizona, ale było w sumie OK!

Gość oiogg
hmm... dlatego nie mówię o swoich fantazjach, jakiś niedojrzały mężczyzna może z tego wyciągnąć zbyt daleko idące wnioski i mamy sprawę dla prokuratury

Gość nie napisze nicka
ja to uwielbiam. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ja Klaudiusz
Kobiety uwielbiają przemoc w stosunku do nich,to doprowadza je do seksualnego szaleństwa.Móc bezgranicznie oddać się swemu Panu i władcy,to jest to!

Gość luźny zwiesiek
Ja też się krępuję.

Gość Ja Klaudiusz
My mężczyzni też lubimy być zdominowani przez suczki,pamiętajcie o tym dziewuszki!

Gość ja lubie
ja np lubie faceta zmaltretowac psychicznie tzn doprowadzic do tego ze bedzie mnie pragnal jak pies suki, tak go podniecic samym wzrokiem i slowami ze nie bedzie mogl wytrzymac z porzadania i bedzie dostawal szalu, ale jak juz dojdzie do stosunku to wolezeby on dominowal :)

Gość takasebozenka
tak nawet bardzo

A czy jeżeli facet wezmie was stanowczo i umiarkowanie brutalnie , tak władczo lubicie im się poddawać? czy lubicie dać się im całkowicie opanować łącznie ze skrępowaniem?

Gość raz lepiej
Obie opcje bardzo mi się bardzo podobają :) Zależy od nastroju - nie zawsze mam ochotę się szarpac;) Choc dobry kochanek sprawia, że ochota może przyjść ;)

Gość Ellunia.
Samce to podłe świntuchy!

Gość Ewccia
i lenie które nie chcą nas utrzymywać

Gość ewcia ma rację

Gość mala grazka
ja lubie być krępowana i zniewalana mam wtedy mega orgazmy

Skrępowanie - to jedno z moich marzeń erotycznych :P ja mam (nie)stety czułego partnera. zawsze się bardzo stara by mi było dobrze, jest delikatny, subtelny... na szczeście ma czasem ochotę na nieco ostrzejszy seks, ale w takim sensie, że gra wstępna ograniczona jest do minimum, a całość to właściwie szybki numerek... a mnie tak się marzy by mnie skuł kajdankami do łóżka, albo czegokolwiek... ahhh się rozmarzyłam! chyba mu o tym w końcu powiem :P.

Gość zazdrośnica
ja tez chce chorwata....ja tez ja tez!