Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ogier1

Krępowanie

Polecane posty

Gość Ogir1
Dziewczyny a czy lubidzie kiedy facet jest stanowczy i wydaje wam rozkazy?

rozkazy moze nie, ale stanowczy, silny. mmmmmmmmmmmmmmmmmm ❤️

Gość łysy i dobry
Ech wy cipulki,ale bym was chętnie pokarcił

Gość mraaaau
podniecilam sie :O

Gość Kalva valo
Co robić gdy laska mi się podoba i zaczyna mi stawać a ja jadę tramwajem i nie chcę aby lud boży to dostrzegł?

do a.nia Warto powiedzieć, może się okazać ze twój facet też marzy o tym ale oboje się krempujecie powiedzieć że krempowanie się podoba?? Często tak bywa. Mi laska powiedziała o tym że lubi być krempowana (znaczy że chciała by spróbować) teraz mi się to bardzo spodobało, jej też;)

Gość gtfrde
Debile

Gość lizobucik
ja przyznam ze lubie jak mnie kobieta poniza, milo to odbieram, jestem spod wroclawia. Zalue tylko ze nie ma tutaj takich kobiet, a zawodowo mam mocna pozycje, doimnujaca, wiec moze dlatego chcialbym aby mnie kobieta ponizala.. dziwne to, ale chcialbym tak

Gość ZiggyZuzza
Od niedawna w naszej sypialni pojawił się zestaw do krępowania rąk i nóg. Nie będe ukrywać że na początku nie wierzyłam że może mnie to jakkolwiek podniecić ojjjj jak ja się myliłam ... Ożesz Ty ale mamy teraz zabawę- jeśli ktoś szuka odmiany polecam z czystym sumieniem. Zestaw składa się z czterech kajdanek połączonych ze sobą taśmami z blokadami przekładanymi przez drzwi. Do zestawu dołączona została maska na oczy oraz zawieszka na klamkę od drzwi http://www.erotyczny24.pl/zestaw-do-krepowania-fifty-shades-of-grey-stand-to-attention-p-3024.html

Gość gość
ja dostałam taki zestaw: http://www.erotyczny24.pl/zestaw-do-krepowania-fifty-shades-of-grey-keep-still-p-3023.html Krępowałam się go wypróbować, ale w końcu namówił mnie do zastosowania - na boku pod kołderką, taka grzeczna łyżeczka ze skrępowanymi rękami i nogami. Parę pchnięć i nagła zmiana scenerii - przestał, ręce i nogi szeroko rozwiedzione zamocowane do rogów łóżka, zdjęta kołderka i zapalone duże światło. Pod tyłeczek i plecy podłożył kilka poduszek, ukląkł między moimi nogami i mnie po prostu zerżnął. Wie o tym że w orgaźmie odruchowo zaciskam kolana. Teraz po prostu nie mogłam, niesamowite było eksplodowanie ze szparką otwartą między rozszerzonymi nogami. On pilnie obserwował moje niekończące się spazmy i w zwolnionym już tempie, ale starannie "d_o.j_e.b_y.w_a.ł podtrzymując ekstazę.

Gość gość
do takiego sexu kobieta musi dojrzeć, ale gwarantuję że jak spróbuje to nie będzie chciała inaczej

Gość gość
dojrzeć to z pewnością prawda, ale druga prawda, że trzeba hej w tym pomóc, nawet jak nie ma na to ochoty. Ja swojej pomogłem w taki sposób, że za którymś razem zabawa w wiązanie nie polegała na uprawianiu klasycznego seksu ale związałem w ograniczony sposób - ręce miały trochę swobody, akurat na tyle żeby zrobić pokaz masturbacji. Nogi rozszerzone, pełna widoczność. Zapowiedziałem że będę czekał aż pokona swoje opory i zrobi pokaz. Potrzebne były jeszcze drobne środki mobilizujące ale w końcu zrobiła co chciałem.

Gość gość
uwielbiam krępować żonę ona też to bardzo lubi

U nas działa to tylko w jedną stronę, to znaczy ją krępuję chłopaka:) on to bardzo lubi, a ja mam pełną władzę nad jego ptaszkiem.

Gość gość
Krępowanie nie ale związane oczy i zgadywanki na imprezce kto mnie bierze. Nie zgadłam żadnego kolegi i brało mie sześcioro i siudmy chłopak którego również nie poznałam. Tydzień mnie cipka bolała ale było warto. Koleżanki mnie zazdrościły ale bały się podjąć wezwania że nie dadzą radę wytrzymać z tyloma chłopakami.