Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mindy_smith

czy tu w ogóle jest ktos normalny?

Polecane posty

Gość mindy_smith

czy wszscy oczekują na wizytę u specjalisty od główki... :(

Gość pseudo567
a ty stoisz pierwsza w kolejce :D

Gość ja ja jestem

Gość mindy_smith
nie - ja jestem do okulisty - czytać nie umiesz? a ty gdzie stoisz? weź i się wreszcie zdecyduj co?

Gość mindy_smith
Czerwony godzinę temu stał do dermatologa, a teraz stoi pod okulistą i pyta się mnie o psychiatrę. przecież to nie to piętro ty durniu! :(

Gość mindy_smith
pseudo 567 - to jest to...:( a mnie dalej boli dziąsło... :(

Gość pseudo567
ejj.. przeciez ja stoje zaraz za tobą...

Gość mindy_smith
no to ja idę do dermatologa bo dentysta mi nie może pomóc. a potem do okulisty (jeśli chcesz wiedzieć). aty dokąd idziesz?

Gość mindy_smith
a stoję w kolejce do okulisty bo jeśli chodzi o dermatologa to nie ma ani dermatologa ani kolejki. podobno miał wypadek i nie przyjedzie albo go zaspa... coś z zaspami ...zaspa go złapala (tak mówią).

Gość mindy_smith
zaspa czy zaćma... a może to była zaćma...w każdym razie on jest pierwszy w kolejce tu tej naszej. to chyba zaćma, nie?

Gość pseudo567
no pewnie tak.tylko niech nikt sie nie wpycha!!!!! ja jeszcze musze do dentysty. nie wiesz,czy tam kolejka? jak jest, to zobacz tez czy sa krzesełka :D

Gość mindy_smith
wiesz co - nie wiem czy dentysta jest akualnie w gabinecie. 15 minut temu wyszedł - cały fartuch mu ociekał krwią. minutę wcześniej wyleciał pacjent - też cała twarz we krwi. to taki ośrodek na peryferiach jest...wiesz...tu wszystko może się zdarzyc... musisz zobaczyć przez dziurkę od klucza co dzieje się u dentysty... być może znowu dostał ataku szału... to stały pacjent tutejszego psychiatry... tego z góry..ale cicho, sza - nikomu ani słowa!

Gość pseudo567
i to mnoga! niech nikt sie nie wpycha. jeb masz pierszenstwo z pozamaciczna. puszczam przede mnie..prosze.

Gość pseudo567
to wiesz co...sama wyrwę sobie tego zęba.ale nie wiem czy mogę, bo mam właśnie okres :P . muszę chyba zajść też do ginekologa i się poradzić....

ej ej chwila! ja też w pozamacicznej, w dodatku dziewica! i co? kto tu ma teraz pierwszeństwo?

Gość mindy_smith
pozamaciczna? kurde - to tylko do dentysty, on rwie tu wszystko najlepiej. jednej to całe jajniki wyrwał. tobie też pomoże. do ginekologa to się tu chodzi wyłącznie towarzysko. kiedyś być może powiem ci dlaczego... ale dziś to tajemnica! służbowa!

Gość mindy_smith
to prawda? nie możesz być w ciąży jeśli nie masz macicy? kto ci ją wszepił? chirurg z dołu? przecież on nie potrafi !

Gość pseudo567
mindy_smith juz nie mogę się doczekać az usłyszę tę historię.a póki co to powstrzymam się z tą wizytą. i ogłaszam że dziewice i prawiczki z pozamiacicznymi wchodzą przed rozdziewiczonymi,bo to cięższe przypadki.

Gość mindy_smith
Wiesz - ty czerwony do góry - ja nie za bardzo rozumiem gdzie ty stoisz bo ja nadał do okulisty... o co ci chodzi...nie nadążam :(

Gość mindy_smith
czy chcesz powiedzieć, że tych z pozamaciczną ktoś zajebał w oko? :(

Gość mindy_smith
trzymajcie TOREBKI w pogotowiu. ostatnio w naszym szpitalu pojawiła się na dole ( u drzwi frontowych) wielka tablica TU KRADNĄ. nie wiedm czy zwróciliście uwagę wchodząc tu.. :9 strzeżcie się póki nie jest za póxno!!! :(

Gość pseudo567
któż to wie gdzie hehe a chirurg z dołu to operuje po pijaku... ostatnio po zabiegu wyciecia wyrostka pacjentka obudziła się z ręką przyszyta do czoła...a na miejscu ręki wisiał wyrostek... naprawdę,nie polecam.....

Gość mindy_smith
ja tu bardzo długo pracowałam jako pielęgniarka. to ja wiem rózne rzeczy. póxniej się zwolniłam. nie dałam już rady. Nie patrz się tak na mnie bo czuję, że mi oko wypływa. naprawdę :( masz coś takiego w tym twoim zezie, że czuję, że mi oko wypływa...:( a sam widzisz, że u okulisty w gabinecie ciemno...swoją drogą co się tam dzieje, no nie?

dostalem sie do specjalisty! hurra. przepisal mi terapie - 2 miesiace codziennie przez dwie godziny mam grzebieniem pilowac okoliczne sosny.

Gość mindy_smith
ręka przyszyta do czoła... wyrostek na miejscu ręki o Boże? a może to była noga tylko źle spojrzałeś... o Boże - ten nasz chirurg to normalny nie był nigdy. to prawda:(

Gość pseudo567
mindy ja się muszę wrócić i sprawdzic... bo jak chodze tu codziennie to tej tablicy nie widziałam. tylko szkoda ze windy nie ma i musze po schodach z raną otwartą na stopie,ale do chirurga nie pójdę!!!

Gość mindy_smith
mnie się ostatnio śniło,że zrobiłam sobie operację plastyczną NOSA. nosa. powiadam ci - teraz wiele nad tym myślę.