Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margaretka78

PILNIE POSZUKIWANA KAPELKA NA WESELE !!!

Polecane posty

Witam bardzo serdecznie. Wiem, że o dobrą i szanującą sie kapelę jest ciężko i rezerwowac ją trzeba ponad rok wcześniej (co zrobiliśmy w lipcu 2006)...lecz niestety w dzownym zbiegu okoliczności dowiedzielismy się, że kapela nie zagra na naszym weselu :(( Minęły 2 tygodnie od tego czasu, jak się dowiedzieliśmy, ale niestety blisko 100 wykonanych telfonów, mailików, itd itp i nic z tego....znaleźliśmy tylko 1 kapeleę, która ma wolny 25.08.2007 roku, ale nie przekonuje nas:( Jesli ktos ma jakies namiary na kapelki z okolic Szcawnicy, Nowego Sacza, Krakowa prosze o jakies namiary, licze na cuda i tym razem...pozytywne zbiegi oikolicvznosci;) pozdrawiam, gosia

Gość za daleko
:o

Gość Tarnowianin
Nie opowiadaj,że nie znajdziesz zespołu,są zespoły bez "marki",które by pewnie zagrały,nie mniej jest to pewne ryzyko.Zasada jest taka.....kapela,z którą podpisana jest umowa,winna wam udzielić daleko idącej pomocy ,polecając inny zespół....bo jak nikt inny,mają rozeznanie.Poszukaj w np.kafeteria..,ile kapel domaga się wręcz pracy,mają wolne terminy...,to są setki.Napisz,kiedy,co,a zobaczysz ile kapel przedstawi swoją ofertę......myślisz,że wszyscy grają w lipcu,czy sierpniu w każdym z możliwych terminów? Dalece się mylisz,ale nie o to chodzi.....poszukujesz kapeli,więc szukaj znajdziesz i to niekoniecznie gorszą od tej co miałaś.Pierwsza zasada...szukaj wokół siebie.Pozdrawiam:)

Gość do tanowianina
myslisz sie.. ja szukam na pazdziernik i ledwo moge znalesc. To jakas obsesja, ludzie rezerwuja na conajmniej 1 rok wczesniej. Z tego tytulu ze nie mam jeszcze wybranego zespolu nie rezerwwalalm jeszcze sali. Nie mamytez konkretnej daty. Zostanie nam 13 pazdziernik, bo moj narzeczony nie chce 6 ego. I naprawde ledwo ledwo mozna cokolwiek znalesc. A wziac byle co bez poenienia od znajomych to idiota trzeba byc.

Heheh viekawa jestem tylko, czy Ty wiesz o czym piszesz Tarnowianinie....chyba , że niemasz pojęci, że kaplekę trzeba rezerwować aż tyle wczesniej...no chyba, iż wolisz mieć DJ. POdaj mi choc jeden numer...skoro taki jesteś pewien. Nas nie satysfakcjomnuje kapela, która pije na weselach i udaje, że chocc trche umie spiewać. pozdrawiam i daj namiary

Gość no wlasnie
wstąp na forum gimbla.pl albo wpisz w google forum ślubne, badz ogloszenia slubne czy weselne, a noz widelec cos wyskoczy z twojego regionu

Gość Tarnowianin
miej żal do kapeli ,której zaufałaś..przeczytaj jeszcze raz co piszę,a zrozumiesz.Jeżeli pilnie poszukujesz kapelki na wesele ,to podaj ,co,gdzie,kiedy,....zobaczysz ile kapel się zgłosi...,nie baw się w ogólniki.A tak od "bidy"masz tam jakąś kapelę.....na wypadek,gdyby cię nikt nie chciał,w co oczywiście nie wierzę::)

Gość Tarnowianin
jak coś to sie pisze , zagram na zębach do kotleta za przysłowiowy funt kłaków :D 🖐️

Gość Tarnowianin
Ale cię ujadło....he,he,he

Tarnowianin , jestes bardzo dziwnym czlowiekeim...jak zapewne sie domyslalmy masz tylko duzo gadane, ale co do czynow, gorzej. Skoto jestes taki hojrak to juz zaproponowalam podaj konkeretny namiar - skoro uwazasz ze tak latwo o dobra orkiestre. Zapoewne nasze gusta sa inne niz Twoje. Nie martw sie , sytuacja zaczyna sie klarowac powoli :)) Hheh widac , ze ostatni raz byles na wesleu dawno dawno temu i, heheheh cwaniaczku

W dodoatku jak widac bardzo zlosliwy, hehe i tylko po to wchodzisz na forum ..biedactwo nie ma co robic w walentynki tylko odpowiadac na posty, ehheh głupek!!!!

Gość Tarnowianin
Dziwnym,może...ale piszę jasno.Nie dyskutujmy już ,być może ktoś inny ci pomoże w tej nie jasnej materii.:)

Bardzo sie ciesze, ze doszedles dol takiego wniosku, skoro i tak nie masz nic sensownego do powiedzenia. Nam sie klaruja nowe pomysly i wierze, ze znajdziemy kapelke, jaka chcemy :) Tylko kwetia ceny, bo takie chodza, miedzy 5 q 7 tys. Bynajmniej smieszna rzecz jak kapela nie jest dla mnie powodem do depresji, heheehe. Pozdrawiam Cie dziwny czlowieku, moze komus na cos sie przydasz.

Gość Tarnowianin
Dzięki za słowa otuchy...Dobra Kobieto...Pozdrawiam ! :))

Gość Joaśka z Wawy
Polecam Szafę Grającą z Warszawy, naprawdę SOLIDNY zespół, grali na moim weselu. Jeśli jesteś zainteresowana, podaję maila sakurajima@op.pl, to wyślę Ci na nich namiary.

Gość okolice Krakowa
bravomusic@interia.pl-ale nie wiem czy beda miec wolne

Gość okolice Krakowa
bravomusic@interia.pl-ale nie wiem czy beda miec wolne

Gość ew..
mogę podać numery tel do orkiestr ale niewiem czy mają wolne. 507 154 069 kwant 889 210 812 negro 509 459 710 sax 510 571 506 z Rabki

Gość Szkoda że tak daleko...
Mam kapelę z Warszawy, która jest BEZKONKURENCYJNA...